Parašė Combat
Rodyti pranešimą
"verslo klasteris" generuoja didesnes pajamas sykiu ir daugiau mokesčių sumoka. Čia jau išdiskutuota tema.
Visi mes, taip pat ir darbdaviai, yra darbiniai jaučiai (gyvuliai, kaip sakai), skirasi mūsų darbo pobūdis ir apimtys . Leisk paklausti, ar sovietmečiu to nebuvo? (aš jame gyvenau kelis metus, ir tai tada žaidžaiu su žaislais). Rinka turi vieną gerą savybę - ji atsirenka. Profanizmas, nekompetencija jai nebūdinga. Kalbi apie lendimą į šikną...na, galiu pateikti save : po metų imsiu paskolą, kuri 24m žmogui yra labai didelė ir važiuosiu į vieną Londono sičio ar nebūtinai universitetų studijuoti antro magistro. Kam, o gi tam, kad turėčiau konkurencinį pranašumą, nes mažoje Lietuvos rinkoje, mano special. segmente yra didelė konkurencija; tam, kad turėčiau daugiau specializuotų žinių konkrečioje srityje ir t.t. ir pan. Aš tai vadinu kvalifikacijos kėlimu, o ne lindimų į šikn.., tapimu gyvuliu vardan rinkos ar kapitalistiniu sąmokslu prieš vargšę Lietuvėlę... nemėgstu friedmaniško neo-liberalizmo, tačiau rinka turi savas taisykles (kokias, beje, turėjo ir taip kai kurių mylimas tarybinis-sovietinis komunizmas), taigi, arba su jomis susitaikai ir bamba išvertęs guli, arba bandai daugiau..
Comment