Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad oficialia žiniasklaida, kuria mus šeria kiekvieną dieną, NEGALIMA tikėti. Apie šitą interviu, kur Batka tiesiai į akis išdeda visą tiesą apie JAV politiką, jų darbus Irake, paramą Baltarusijos opozicijai, dvigubuis standartus, žiniasklaidos melus, demokratijos grimasas ir veidmainystes ir t. t. Bent lietuviškoje medijoje nebuvo net užsiminta - viskas, ką mes sužinojome, tai perskaitėme Delfyje, kad "Batka vakarus išvadino debilais ir melagiais". Tik tiek. Pasirodo, visas žiniasklaidos naujienas reikia tikrinti patiems. Štai visas interviu - labai daug tiesos Batka pasako. Verta pasiklausyti, ką jis šneka. Tiesa, kurios iš Vakarų "kalbančių galvų" niekad neišgirsi (nesuprantantiems rusų kalbos - girdisi šioks toks vertimas). Youtube video
O ką čia užsimint apie šitą klouną? Jisai šneka visiškas nesąmones ir tik taip kaip Kremlius nori. Protiškai sveiki žmonės jau prisiklausė pakankamai jo "perliukų".
O ką čia užsimint apie šitą klouną? Jisai šneka visiškas nesąmones ir tik taip kaip Kremlius nori. Protiškai sveiki žmonės jau prisiklausė pakankamai jo "perliukų".
Šneka „sąmones“, deja. . .
Blogai, jei koks Romerio universitetas jumis (ne patį, bet visą plejadą jaunų žmonių) užbukino iki tiek, kad nebepajėgiate nei analizuoti, nei suvokti.
Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Blogai, jei koks Romerio universitetas jumis (ne patį, bet visą plejadą jaunų žmonių) užbukino iki tiek, kad nebepajėgiate nei analizuoti, nei suvokti.
Būtent, tiek atbukino, kad jau pradeda tikėti visokiomis Batkomis Iš jo jau visa Rusija juokiasi:
Na, buvau ir aš prieš keletą metų toks naivus, tikėjau viskuo - kad kad Vakarai gėris, Batka blogis, musulmonai blogis... Pataisoma visa tai. Gyvenimas manau parodys, kaip viskas iš tiesų yra.
Tai pala pala. Esi įtikėjes Lukašenka ir antivakarietiška propaganda, ir manai, kad mes tokie buki ir nesuprantame, kad propaganda yra tiek iš vienos tiek iš kitos pusės?
Neįmanoma visko piešti vien juoda/balta spalva. Pasižiūrėk, bent jau, kaip "skalbiamas" Lietuvos parlamentas. Kokie A.Kubiliaus reitingai. Turime po kelis straipsnius kasdien bekapstančius ministrų, parlamentarų, valdininkų, ir net, o Dieve, Prezidentės reikaliukus.
Na aišku, kai nėra argumentų, belieka bajeriukai. Atrodo, lyg ir ne draugas.lt lygio forumas, žmonės lyg ir išsilavinę, bet... Realybė ne visada yra tokia, kokią mums pateikia tendencinga žiniasklaida, bet daug kam, kaip matau, to nesuprasti (turbūt net play nepaspaudėt). Na, buvau ir aš prieš keletą metų toks naivus, tikėjau viskuo - kad kad Vakarai gėris, Batka blogis, musulmonai blogis... Pataisoma visa tai. Gyvenimas manau parodys, kaip viskas iš tiesų yra.
Pasikalbek su vilniaus krasto sulenkejusiais baltarusais,tai jie tau pripasakos,kad pas batka zmones is karto ir namus is valstybes gauna,jei vaziuoja i rajona ir t.t. Tik kazkodel nei vienas is ju ten nevaziuoja ,tame nemokamame name gyventi. Net paskutinis bomzas nuo siuksliu konteinerio ir tas nevaziuoja i batkos sali,kur viskas taip gerai:-)
Juokingai skamba pasisakymai apie Vakarų žiniasklaidą. Spėju Tomizmas net skaitęs straipsnio gyvenime nėra ne lietuviško ar rusiško. Žiniasklaida Vakaruose turbūt yra priešas Nr.1 politikams, nes tai ji atkapsto visus juodus darbelius ir sukelia 99% visų politikoje kylančių skandalų, kurių nemažai tebūna burbulas. Ji mėgsta pasikapstyti ir ne savam kieme, kaip, pvz., Rytuose, todėl taip nemėgiama yra visokių ex kolchoznikų.
Lukašenka kaimo žmogui suprantamai pliektelėjo kalbą ir kai kurie vėl, kaip šešiolikinės mergaitės, krito jam po kojom.
Paskutinę savaitę Baltarusijos Nacionalinis Bankas jei kuo ir užsiėmė, tai tikino ir įkalbinėjo vietinius gyventojus, jog devalvacijos tikrai tikrai tikrai nebus.
tačiau jau savaitę (ypač nuo šiandien ryto) galime stebėti įdomų fenomeną: kuo daugiau valdžia tikina, tuo inirtingiau žmonės netiki. Aš asmeniškai tai pavadinčiau "Mikės Melagėlio sindromu". Savaime suprantama aš negaliu pasakyti, kas dedasi Minske, bet šios dienos nuotraukos atrodo gan įspūdingai.
Comment