Vidutinis atlyginimas dvigubai mažesnis, o kainos vienodos, o kai kurių prekių net didesnės. Na tikrai svajonių šalis- svarbiausia, kad kolūkiai neišdraskyti
Kainos dar nieko nereiškia. Reikia įvertinti ir tai, ką žmonės gauna nemokamai - gydymą, mokslą, popamokinį vaikų ugdymą, pigų VT, mažus komunalinius mokesčius ir pan.
Kainos dar nieko nereiškia. Reikia įvertinti ir tai, ką žmonės gauna nemokamai - gydymą, mokslą, popamokinį vaikų ugdymą, pigų VT, mažus komunalinius mokesčius ir pan.
Nieko nemokamai ten negauna. Mokslas nemokamas, gydymas? Nejuokink
Tie patys procesai kaip Lietuvoje tik atsilieka 4-5 metais.
Aš už gydymą nepamenu, kada esu mokėjęs, mokantis ne tai kad nemoku, bet ir stipendiją gaunu bei universitetas įvairią papildomą veiklą kompensuoja (aišku, už tai ir ne tik už tai susimoku per mokesčius). Keista man skaityti tokius dalykus...
За отопление в своей однокомнатной квартире я заплатил в декабре 52 тысячи рублей, мой знакомый из дома напротив - 41 тысячу рублей. Квартиры у нас одинаковые! - рассказывает пенсионер Евгений Адамович, - А вот семья моего сына за «двушку», которая в два раза больше по площади, отдали всего-то 49 тысяч рублей.
Žmogus sako:
- Už vieno kambario buto šildymą gruodį sumokėjau 52 000 rublių (apie 44 Lt.), pažistamas iš kito namo 41000 rublių (apie 35 Lt.). Mano sūnus už dvigubai didesnį butą - 49000 rublių (apie 42 Lt.). http://kp.by/daily/25624/790941/
Šaltas vanduo - 627,7 rublių už kub. m. (0,535 Lt.).
Pvz. Vilnius 4,22 Lt už kubą, Trakai - 7,50.
Važiavimas miesto VT - 700 rublių.
Moksleiviams ir neįgaliesiems nemokamai.
O VT jau 700 BR vienkartinis. 50 procentų lengvatos nuimtos 2009 metais.
Pataisiau.
Lengvatos buvo nuimtos moksleiviams, studentams ir pensininkams (tik ne invalidams ir visokiems herojams) 2007 metais.
Bet mokslieviams grąžino 2010 gruodį.
Comment