Parašė Edvard
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Baltarusijos santvarką ir ekonomiką
Collapse
X
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąKažkas turi dirbti ir kolūkyje, ne visiems gi būti ekonomistaisPaskutinis taisė bebop; 2010.12.22, 22:32.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNa ir ką? Talka kolūkyje. Žinai, gera priemonė, nes dabartinis jaunimas jau net nežino, kad žemę dirbti nėra lengva ir varo ant kaimiečių ir ūkininkų... O Vakaruose nemažai miesto jaunimo net mano, kad pieną pagamina fabrike kaip kokį alų...
O Jūsų komentarai tai dažnai dvelkia savotiška nostalgija tarybmečiui ir panašiomis idėjomis kaip: " jei žmonės nenori juos kažkaip reik priverst, privest prie to, kad darytų nors ir nenori, ir jiems to nereik".Paskutinis taisė mag; 2010.12.22, 22:47.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąMan dar teko padirbėti. Jokios tragedijos tame nebuvo. Ir jokios vergovės tame nėra, nes jiems darbo valandos už tai skaičiuojamos ir jie vis tiek gauna atlyginimą... Bent jau tarybiniais laikais taip būdavo.
Atidirbti reikėjo tarybų valdžiai už tai kad ji tokia yra, ir tiek žinių. Aš tai pachalinau komuniagoms už dyką kolukyje ir iki šiol nieko negavau! Nemanyk kad čia tik žalias jaunimėlis, kuriam gali makaronus ant ausų kabinti...Paskutinis taisė oranger; 2010.12.23, 01:13.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąBūtų dzimakracija būtų išvis laukiniai rytai, nežinau ką dirbtų, bet užtat ėstų saliamius, visokius š prifarširuotus E, užgertų coca cola ir olium. Kaip ne kaip 9 000 000 vartotojų vienetų laukia ėdalo, buitinės technikos ir paskolų. Seilė varva vien pagalvojus ane?
Parašė bebop Rodyti pranešimąTai aš to ir nesakiau. Muzikantai, teisininkai, mokytojai, politikai ir t.t. Čia buvo tik kaip pavyzdys. Šių laikų žmogus, manau, turėtų žinoti iš kokio ūkininko nusipirkti bulves, o neiti pats auginti. Šiaip aš čia nežeminu ūkininkų. Bet man neatrodo priimtinas dalykas, kai Sovietų sąjungoje (ir anksčiau) dauguma turėdavo savo sodelius ir ten augindavosi sau daržoves ir vaisius.Paskutinis taisė Sula; 2010.12.23, 08:30.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąGauna tai gauna (?), bet ar jie nori juos gauti tokiu būdu?
Nekalbėk apie tarybmetį. Jo jau nebėra. Visi kolūkiai ir kiti š. yra komunistinė atgyvena. Dabar vyrauja demokratija, o jeigu jau Gudija ir skelbiasi demokratine respublika, tai tokių vaizdų turėtų nebūti.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąO ka tu dirbi, kad gali sau leisti visa diena cia forume rasineti?
Parašė bebop Rodyti pranešimąKam patinka žemę dirbti tegul ir eina. Bet juk nedirbs žemės koks informatikas, verslininkas. Jokios naudos iš to nematau. O tavo pasakymas, kad reikia žmogui eiti bent kartą į kolūkį padirbti, šiokia tokia nesąmonė. Tarybinis rankų darbo išaukštinimas, o protinio nužeminimas. Aš sakau geriau žmogus eitų pasimokyti ekonomikos, kokios nors kalbos, paskaitytų kokią grožinę literatūrą ar kt., negu gaištų laiką kolūkyje.
Parašė LC. Rodyti pranešimąGauna tai gauna (?), bet ar jie nori juos gauti tokiu būdu?
Nekalbėk apie tarybmetį. Jo jau nebėra. Visi kolūkiai ir kiti š. yra komunistinė atgyvena. Dabar vyrauja demokratija, o jeigu jau Gudija ir skelbiasi demokratine respublika, tai tokių vaizdų turėtų nebūti.
Parašė index Rodyti pranešimąBet ar normalu ekonomistą priverstinai varyti į kolūkį?
Parašė mag Rodyti pranešimąNa nelabai turbūt ir klysta taip manydami apie pieną, kurio nemaža dalis ko gero gaminama iš pieno miltelių
O Jūsų komentarai tai dažnai dvelkia savotiška nostalgija tarybmečiui ir panašiomis idėjomis kaip: " jei žmonės nenori juos kažkaip reik priverst, privest prie to, kad darytų nors ir nenori, ir jiems to nereik".
Dėl privertimo. Ar dabar neverčia toleruoti visokius homoseksualus? Ar dabar neverčia kalbėti apie holokaustą tik gerai arba iš viso nekalbėti?..
Parašė oranger Rodyti pranešimąKokį dar atlyginimą, mėlagi?
Atidirbti reikėjo tarybų valdžiai už tai kad ji tokia yra, ir tiek žinių. Aš tai pachalinau komuniagoms už dyką kolukyje ir iki šiol nieko negavau! Nemanyk kad čia tik žalias jaunimėlis, kuriam gali makaronus ant ausų kabinti...
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
Šiokie tokie protestai po rinkimų vis dar vyksta Baltarusijoj. Beje, galima aiškiai matyti kaip kgb seka aktyvistus
http://www.youtube.com/user/aljazeer.../0/zSfHqlWapmc
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiek tiek ne į temą: bent jau vienas privalumas, kad neina į valdžią visokie šokėjai, balerūnai, kačiokai, nepavykę dainininkai kolumbistai ir katašuniai bei apturtėję vergvaldžiaiPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąDabar iš viso darbas yra bent jau pas mus nužemintas, o išaukštintas turtas. Tik įdomu, kaip nedirbant jį įgyti galima? Vadinasi, netiesiogiai aukštinamas nedarbinis turto įgyjimas - sukčiavimas, vogimas, kyšių ėmimas, spekuliavimas ir t.t.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąGirdėjai ką nors apie kibucus? Žydų kolūkius Izraelyje.
Parašė rat Rodyti pranešimąBent jau vienas privalumas, kad neina į valdžią visokie šokėjai, balerūnai, kačiokai, nepavykę dainininkai kolumbistai ir katašuniai bei apturtėję vergvaldžiaiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment