Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Baltarusijos santvarką ir ekonomiką
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNe visai, kliedesiai iš tikro. Visų pirma, ne Krymo referendumas, o Krymo "referendumas", kaip ir Lietuvoje buvo ne rinkimai į 1940 Seimą, bet "rinkimai". Koks dar referendumas esant okupacinei kariuomenei?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNeaiškiai parašei, ir žodį "referendumas" nerašei kabutėse.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Bet kai kurie elgiatės tikrai gana įdomiai. Paaiškini poziciją, kad Rusijai tiek Batkos užspaudimas protestais (kurie galėjo būti ir spontaniški kaip realus pasipiktinimas - bet vis tiek labai parankūs), tiek Batkos nuvertimas ir pasinaudojimas būsimais rinkimais, pritaikant tam tikras technologijas ir atvedant savo žmones galėjo būti vienodai palankūs. Kai vienas žmogus atsako, kad "žmonių valios įjungimas negalėjo būti patogus", pateiki analogiją su neseniai buvusiais visiems žinomais įvykiais, kai "žmonių pasirinkimo, apsisprendimo, demokratinio referendumo"* eskalavimas buvo įjungtas ir pasitarnavo kai kuriems tikslams. Juk logiška, buvo taip? Buvo. Baltarusijoje teoriškai kažkas panašaus gali būti panaudota? Be abejo gali. Logiška, atrodo, ir net buvo straipsnių, kaip minėjau, tokią galimybę nagrinėjančių, ir dėtų šioje temoje kitų forumo narių. Bet kažkodėl rezultate:
1. Vienas ištraukia porą sakinių iš konteksto, ir klausia, kokie čia kliedesiai (nors atrodo, tolesnis posto turinys tai paaiškina).
2. Kitas susirūpina, kodėl nepadėtos kabutės.
* šiuo atveju jau padėjau kabutes, ar dabar gerai?
3. Trečias susidomi, kieno Krymas.
Nelabai suprantu, kas nėra aiškiai išdėstyta, ir ko norima.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Nelabai suprantu, kas nėra aiškiai išdėstyta, ir ko norima.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą3. Trečias susidomi, kieno Krymas.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąDeja, buvo ir taip. Kodėl tai norima užtušuoti nesuprantu. Mano nuomonė vienas iš esminių dalykų, kodėl Krymas atsidurė ten kur dabar yra. Joks kabučių rašymas jau nebepagelbės.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Viena po 1938 m. anšliuso:
Show must go von!
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Prisiek, kad ne vatnikas!Parašė Sula Rodyti pranešimą
Taigi čia sklido gandas , kad, išėjote kariauti į Donbasą, kai dingote iš forumo ilgam 2014 m. vidury.
Už ES ribų gyvenime dar nesu buvęs, jeigu įdomu. Ne, aš aišku nenoriu tokių dalykų vadinti kabinėjimusi, juk manau kad čia žmonės ne tokie. Bet tiesiog, truputį keista.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAaaaa, supratau, kažkas nepatinka rašančiojo asmenyje, o aš čia naiviai ieškau, kas pasisakymuose neįtiko... Tai gal taip ir reikia sakyti, kad kažkas nepatinka ne tame, kas parašyta, o tame, kuris rašo, o ne traukti kažką iš konteksto, ieškoti kažkokių detalių, uždavinėti keistus klausimus ir t. t.
Už ES ribų gyvenime dar nesu buvęs, jeigu įdomu. Ne, aš aišku nenoriu tokių dalykų vadinti kabinėjimusi, juk manau kad čia žmonės ne tokie. Bet tiesiog, truputį keista.
Tai manau, kad šiokį tokį prijaučiančio vatnikams įvaizdį gal sudarėt. Bet šiaip jau sveika diskusija visada geriau, nei bukas dogmatizmas. Gal aš neteisus, tuomet atleiskit
P.S. Sorry, grįžtam prie temos.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBet šiaip jau sveika diskusija visada geriau, nei bukas dogmatizmas.
Palaikau idėją grįžti prie temos.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, prezidento Belarusijoje dabar jau nėra, bet diplomatiniai santykia išlieka. Kam naujai paskirti ES ambasadoriai Belarusijoje įteikinės skiriamuosius raštus (juos eikia įteikti šalies vadovui)? - ar ambasadoms vadovaus reikalų patikėtiniai?Show must go von!
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAaaaa, supratau, kažkas nepatinka rašančiojo asmenyje, o aš čia naiviai ieškau, kas pasisakymuose neįtiko...
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Aaaaa, supratau, kažkas nepatinka rašančiojo asmenyje, o aš čia naiviai ieškau, kas pasisakymuose neįtiko... Tai gal taip ir reikia sakyti, kad kažkas nepatinka ne tame, kas parašyta, o tame, kuris rašo, o ne traukti kažką iš konteksto, ieškoti kažkokių detalių, uždavinėti keistus klausimus ir t. t.
Už ES ribų gyvenime dar nesu buvęs, jeigu įdomu. Ne, aš aišku nenoriu tokių dalykų vadinti kabinėjimusi, juk manau kad čia žmonės ne tokie. Bet tiesiog, truputį keista.Paskutinis taisė mag; 2020.09.25, 21:23.
- 2 patinka
Comment
Comment