/\ būtent, svarbu, kad pats pagrindas būtų ne šerifai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet kad mėgsta ir pakenkti. Atsiminkim kieno iniciatyva kultūros paveldu tapo Dariaus ir Girėno stadionas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNesu įsigilinęs į Dariaus ir Girėno stadiono restauracijos subtilybes, bet ar objekto paskelbimas kultūros paveldu neatveria galimybių gauti įvarias paramas?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiuo metu konservatoriams nėra labai didelio pasirinkimo. O Butkevičius, nepaisant to, kad visada, kai kalba yra piktas, bent jau man sudaro kaip ganėtinai sąžiningo kauniečio įspūdį.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąO Butkevičius, nepaisant to, kad visada, kai kalba yra piktas, bent jau man sudaro kaip ganėtinai sąžiningo kauniečio įspūdį.
Comment
-
Geriau sąžiningas, bet kvailesnis šerifas kontroliuojamoj vietoj, negu į valdžią lendantis slidus tapšniukas (nors ir tuos, ko gero prikabins, vaje, vaje). Kas džiugina, tai kad sociai nepraeina stabiliai į valdžią (išskyrus miegantįjį Ašmį toj nesąmonių kadencijoj, kai kauniečiams iš viso stogas nuvažiavęs buvo).Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąGeriau sąžiningas, bet kvailesnis šerifas kontroliuojamoj vietoj, negu į valdžią lendantis slidus tapšniukas (nors ir tuos, ko gero prikabins, vaje, vaje). Kas džiugina, tai kad sociai nepraeina stabiliai į valdžią (išskyrus miegantįjį Ašmį toj nesąmonių kadencijoj, kai kauniečiams iš viso stogas nuvažiavęs buvo).
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąAš tai iš vis turiu aštrią "kvailių neprileidimo prie atsakomybės" nuomonę. O socialdemokratų nepraėjimas į valdžią tai... Nei jie blogesni, nei geresni nei tie patys TS-LKD. Taip kad dėl to nei džiaugtis, nei verkti per daug nereikėtų. Tiesiog, vieniem vieni patinka, kitiem kiti.Post in English - fight censorship!
Comment
-
http://www.kaunietis.lt/kaunas-nauji...ochos-pabaiga/
oho, negi tai realu? bet kas su bet kuo bet kaip, kad tik be konservų?..
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa stipriai nustebino šis susitarimas. Reikia tikėtis kad tai nėra tiesa. Nes tokia koalicija nemanau kad bus stipri..Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė lightfire Rodyti pranešimąJedynaja Rosyja, tfu, Jedyny Kaunasas atrodys išties įspūdingai. Geriau nei Šustausko laikais
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNet nežiūri su kuo eina svarbu kad tik meru taptų. Tai nieko gero nežada... Matijošaitis Garbaravičius Barštys.. Baisu..
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBent iš interviu, kiek esu matęs, man susidarė vaizdas, kad tai žmogus visai nepanašus į tokius veikėjus kaip Barštys.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa gal ir nepanašus bet save gerbiantis politikas su bet kuo neis į koaliciją.. Verslininko milijonieriaus noras bet kuria kaina tapti meru einant į valdžią su bet kuo atrodo nekaip. Iki šio susitarimo aš apie Matijošaitį buvau geresnės nuomonės.Paskutinis taisė Lettered; 2011.03.01, 20:08.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąIki šio susitarimo aš apie Matijošaitį buvau geresnės nuomonės.
Comment
Comment