tipinis wiliansko požiūris - mol kas čia tas Kaunas Vilnius sostinė , Klaipėda uostas, o kas Kaunas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimątipinis wiliansko požiūris - mol kas čia tas Kaunas Vilnius sostinė , Klaipėda uostas, o kas Kaunas
Comment
-
Man labiausiai patiko už dokumentų klastojimą teisto socdemo svajonės apie kapsules ant laidų. Ta garsiai lojanti "centristė", kuri buvo labiau panaši į tiesiog paniką keliantį dešinyjį radikalą buvo šlykščiausia tų debatų dalis.
Bet bendras vaizdas toks, kad nors ir obviously yra daug trūkumų dabartiniam valdyme, nei vienas iš šitų kandidatų neturi ką pasiūlyt. Čia šiaip gera demonstracija kokia yra tragiška politinė padėtis šalyje kai nei viena partija nesugeba pasiūlyt žmonėm nieko geresnio už tiesiog kompetetingą managerį. Politinės partijos be jokios politinės ideologijos diferenciacijos, išsiskiria tik nupušę dėl vaikų gąsdinantys radikalai.
Comment
-
Kuom jūs Matijošaičio įžvelgiat pranašumus? Man jie visi gan provincialūs. Konservatorių kandidatė, vienintelė turbūt angliškai sugebėtų lygiaverčiai bendraut.. Sakysit reikia miestui visų pirma ūkininko,bet aš nesutinku. Ūkiu rūpinasi tegul administracijos direktoriai ir kiti pavaldiniai, bet ir jie silpnoji dalis, dėl mažų algų, aukštos kvalifikacijos darbuotojų neprisikviesi, o ir pačio vieningo Kauno stiprioji komandos dalis pradėjo byrėt.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKuom jūs Matijošaičio įžvelgiat pranašumus? Man jie visi gan provincialūs. Konservatorių kandidatė, vienintelė turbūt angliškai sugebėtų lygiaverčiai bendraut.. Sakysit reikia miestui visų pirma ūkininko,bet aš nesutinku. Ūkiu rūpinasi tegul administracijos direktoriai ir kiti pavaldiniai, bet ir jie silpnoji dalis, dėl mažų algų, aukštos kvalifikacijos darbuotojų neprisikviesi, o ir pačio vieningo Kauno stiprioji komandos dalis pradėjo byrėt.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKuom jūs Matijošaičio įžvelgiat pranašumus? Man jie visi gan provincialūs. Konservatorių kandidatė, vienintelė turbūt angliškai sugebėtų lygiaverčiai bendraut.. Sakysit reikia miestui visų pirma ūkininko,bet aš nesutinku. Ūkiu rūpinasi tegul administracijos direktoriai ir kiti pavaldiniai, bet ir jie silpnoji dalis, dėl mažų algų, aukštos kvalifikacijos darbuotojų neprisikviesi, o ir pačio vieningo Kauno stiprioji komandos dalis pradėjo byrėt.
Comment
-
https://rekvizitai.vz.lt/imone/vg_agroholding/
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
kas is to, jei moki bendrauti angliskai, bet nesupranti apie ka bendrauti? Vadovaujant tokiai korporcijai kaip Viciunai, anglu kalba labiau reikalinga, bet nieko, susitvarke su tai issukiais
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Būtent, jei sukūrė stambų verslą, kuris eksportuoja į rinkas, kur susikalbėjimui reikalinga anglų kalba, kodėl toks žmogus negali vadovauti miestui ir sėkmingai pritraukinėti investicijas iš tų pačių Europos šalių?
Comment
-
Na tam pačiam "Viči" dirbo mano viena draugė vadovaujamuose pareigose su tiesioginiu viršininku V.M. tai gal geriau nereikia tokių vadovų. Pats jis angliškai nešnekėjo, bet šnekėjo jo komanda, kuri buvo nusamdyta tikrai gera. Skvernelis irgi sako, kad anglų jam nereikia, yra kas už jį dar protingiau pašnekės. Aišku čia skirtingos pareigos, bet kur jūs matot, kad per šiuos 4metus tokius didelius pokyčius, kuriuos padarė būtent Vieningas Kaunas. Kad piarinosi tai taip. Nieko nesakau, geriau užmigt su mintim, kad mano miestas atsigauna, nei kad sumauta skylė, iš kurios reikia dingti. Tas Vieningui Kaunui pavyko 120proc.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNa tam pačiam "Viči" dirbo mano viena draugė vadovaujamuose pareigose su tiesioginiu viršininku V.M. tai gal geriau nereikia tokių vadovų. Pats jis angliškai nešnekėjo, bet šnekėjo jo komanda, kuri buvo nusamdyta tikrai gera. Skvernelis irgi sako, kad anglų jam nereikia, yra kas už jį dar protingiau pašnekės. Aišku čia skirtingos pareigos, bet kur jūs matot, kad per šiuos 4metus tokius didelius pokyčius, kuriuos padarė būtent Vieningas Kaunas. Kad piarinosi tai taip. Nieko nesakau, geriau užmigt su mintim, kad mano miestas atsigauna, nei kad sumauta skylė, iš kurios reikia dingti. Tas Vieningui Kaunui pavyko 120proc.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Net ir cia galima izvelgt pliusu. Pakeltas zmogaus pozityvas, geresnis miegas, didesnis darbo nasumas O dar atkovotas Vytis, statomas stadionas, 30ha paruostos zemes naujai pletros industrinei zonai, Laisves alejos nepazint del konversijos, statomi verslo centrai, prie kurio jis pats tiesiogiai prisideda. Kaip pradziai neblogai Vakar jis teisingai pasake - vilnieciai nebesisvaido lozungais ,kad ir Kaune galima gyvent. Galbut tai Kupcinsko nuopelnas, gal ir isvis be jokio mero butu tai pavyke, as nesiimu sprest. As ten negyvenu, bet ziurint is sono, gaires nukreiptos teisinga kryptimi.Paskutinis taisė Kaštonas; 2019.02.28, 15:50.
- 2 patinka
Comment
-
Vieni vartai. Sveikinu kauniecius is anksto.
„Kaune šį kartą matome kitiems miestams nebūdingą tendenciją – visi kandidatai kartu sudėjus nesugebėjo užimti nė pusės viso komunikacijos srauto – vienvaldis lyderis yra šiandieninis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, užėmęs net 63,8% visos komunikacijos apie kandidatus į merus“, – kalba p. Kairienė.
Plačiau: https://www.vz.lt/rinkodara/komunika...#ixzz5gw906rRt
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa išleisti pinigai dar nieko nelemia O ir tie skaičiai fig ką aš žinau, pvz man į akis lindo Nidos mero reklama FB, taip pat konservatorių kandidatės į Kauno merus. Taip kad niekas čia dar neaišku. Laukiam sekmadienio vakaro
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa išleisti pinigai dar nieko nelemia O ir tie skaičiai fig ką aš žinau, pvz man į akis lindo Nidos mero reklama FB, taip pat konservatorių kandidatės į Kauno merus. Taip kad niekas čia dar neaišku. Laukiam sekmadienio vakaro
Comment
-
Savo asm,eniniu pavyzdžiu bandė bendrą statistiką nuneigti.
Maždaug - jei aš nepatenku į daugumos statistinę kategoriją, reiškia statistika abejotna
Comment
Comment