per 25 metus tie sudare ash da 5 procentus kadenciju
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnereikejo tiems mikaiciams-tamasauskams eiti i koalicija su konservais
Comment
-
tai kad ir pats priminet:
Parašė liutass Rodyti pranešimąper 25 metus tie sudare ash da 5 procentus kadenciju
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątai kiek tokiu kiek as ant Lietuvos? As esu politologas, profesionalas, o paprasti kaunieciai? Pasiklausinek
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąnuo kada visokie Mikaičiai, Garbaraviciai,Tamasauskai yra konservai?
Beje vikipedijoj vis dar nereali jo nuotrauka:
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
o cituotas atsakymas buvo į šį postą.
Parašė liutass Rodyti pranešimąnereikia, visi konservai buvo, isskyrus trumpa Sustausko laika
p.s. ne laikas esmė, o tai kiek spėji per tą laiką (pri)padaryti.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąAs esu politologas, profesionalas,
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątai kiek tokiu kiek as ant Lietuvos? As esu trolologas, profesionalas, o paprasti kaunieciai? Pasiklausinek
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai kad visi nekoncervatoriai kartu sudėjus meravo trumpiau nei vienas Kupčinskas
Beje vikipedijoj vis dar nereali jo nuotrauka:
Atvaizdas
Paskutinis taisė liutass; 2016.02.06, 17:58.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkostiumukas siutas uz bendruomenems skiriamas lesas?
Šiaip nuo tokių komentarų stengiuosi susilaikyti, bet dabar nepavyko...
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąMatijošaitis gyrėsi, kad pernai skola sumažino 45mln. eurų, tačiau pagal šių metų biudžeto projektą, teks skolintis net 52 mln. eurų. Nuvylė mane jis ir jo kalbos,kad formuos biudžetą atsakingai ir pan.. Lengva būti geram ir puošti miestą už skolintus milijonus.
Comment
Comment