Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąMajauskas man viena didžiausių TS-LKD gėdų. Nesuprantu ar dovanoja partijai tokias sumas iš palikimo, kad vadovybei tenka užsimerkti. Ar geriausiai ir sąžiningiausiai partijai viskas tvarkoj tokios istorijos. Ar tiesiog laiko rinkėjus debilais ir su auksinės žuvelės atmintim.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąMajauskas man viena didžiausių TS-LKD gėdų. Nesuprantu ar dovanoja partijai tokias sumas iš palikimo, kad vadovybei tenka užsimerkti. Ar geriausiai ir sąžiningiausiai partijai viskas tvarkoj tokios istorijos. Ar tiesiog laiko rinkėjus debilais ir su auksinės žuvelės atmintim.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Realiai nėra geresnių kandidatų, į politiką ypač Lietuvoje gana sunku privilioti sėkmingus ir talentingus žmones, nes tai nėra nei prestižas, nei iš finansinės pusės patrauklus darbas, nei tolesnei karjerai labai palankus, kitose šalyse yra bent vienas iš šių trijų veiksnių, kuris skatina eiti į politką protingus žmones.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
O kas blogai su Majausku? Gi ūsus užsiaugino, be to bandė visokiomis random temomis kelti klausimus. Ko dar iš žmogaus nori, kad įsitektų, kaip produktyvus ir geras konservatorių grietinėlės atstovas? Nebent galėtų nusiskusti ir užsiauginti kitokius ūsus. Tada tikrai tektų atiduoti balsą.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO jei Zuokas pasiūlys tramvajų? Kas tada? Ar neteks atleisti jam visas nuodėmes ir gražiai subalsuoti?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Jau geriau jokio tramvajaus negu Zuoko tramvajus. Jis per daug kartų susideginęs, kad aš patikėčiau jog jo pasiūlytas projektas bus Vilniui ekonomiškai naudingiausias. Aš tikiu kad jis surastų kokią prancūzų kompaniją, kuri įgyvendintų tramvajaus projektą, bet labai tikėtina kad Vilnius nebloga suma už tai permokėtų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Klausimas kas blogiau - prancūzai ar baltkapas.Paskutinis taisė Stadionas; 2022.06.03, 13:07.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Manu prancūzai, gi dėl 700mln rodos teisiasi dabar
Comment
-
Šilumos tinklai biški riebesnis kąsnis nei kažkoks nupiepęs krizinis stadionukas.
- 2 patinka
Comment
-
Šilumos tinklai biški riebesnis kąsnis nei kažkoks nupiepęs krizinis stadionukas.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠiaip Zuokui tai yra toks grynai now or never momentas, kai rimčiausiais konkurentas bus pedo Majauskas (tikrai ne šiaip sau jis dar prieš pusantrų metų pradėjo filmuot visokius klipukus kaip jam rūpi parkavimas, neįgaliųjų vietos ir t.t.), žmogus, kurio vardą parašius google gauni trumpą, bet tikslų aprašymą "a Lithuanian politician, a Member of the Seimas, a former Vilnius City Councillor and an accused sex offender" ir kurio vikipedijoj apie Sexual violence allegations ir #MeToo parašyta daugiau, nei apie jo politinę karjerą
Ką aš turiu omenyje tai kad tokie dalykai nelabai trukdo politikams. Net svetimas vaikas Gražuliui nesutrukdė.
- 1 patinka
Comment
-
Jau geriau jokio tramvajaus negu Zuoko tramvajus. Jis per daug kartų susideginęs, kad aš patikėčiau jog jo pasiūlytas projektas bus Vilniui ekonomiškai naudingiausias. Aš tikiu kad jis surastų kokią prancūzų kompaniją, kuri įgyvendintų tramvajaus projektą, bet labai tikėtina kad Vilnius nebloga suma už tai permokėtų.
Comment
-
Tai tramvajus panašesnio riebumo į šilumos tinklus nei į stadioną.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
nes Zuokas vagys su stažu, grįš dar kažką susuks tokio.
Comment
-
Ar taip, ar taip VMS rubikono kišenėj. Pieškos keičiasi, varkės eina. Klausimas tik kiek pieškos moka suvadybinti pokyčių ir iš rubikono išmušti naudos miestui.
Comment
-
Jei Zuokas bus vienintelis kandidatas, kuris pasiūlys tramvajų/LRT - balsuosiu už jį. Tikiuosi, kad taip nebus, aišku, ir atsiras kitų kandidatų, tačiau to šiame automobilistų mieste nesitikiu. Labai jau nenorėčiau už Zuoką balsuoti, tačiau, ekonomiškai, manau, būtų naudingiau permokėti už tramvajaus projektą dabar nei toliau ginčytis dvidešimt metų nieko nenuveikiant. Kokia buvo originali Zuoko tramvajaus kaina? Ar ne 150 milijonų eurų už viską? Dabar tokia suma būtų juokinga dėl infliacijos, o miestas būtų tapęs gerokai patogesniu ir būtų plėtęsis gerokai logiškiau. Bet kokiu atveju, gerų pasirinkimų, panašu, greičiausiai nebus.
- 1 patinka
Comment
Comment