Parašė lukass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąMatosi, kad šimašininkai apakinti gražios statistikos, bet nemato realybės.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai apšvieskit, o realybės sergėtojau.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimą
Išeikit iš namų apsižvalgyt. Pradžiai užteks.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąOho, stiprūs argumentai. Čia beveik siekia "susirask google" lygį.
Visom gatvėm nereikia pagrindo keisti, bet intensyvaus naudojimo su sunkiuoju transportu būtina, pvz: S. Batoro (prieš kelis metus provėžos užpiltos, dabar tik dangą keis), . Kaune daugiau gatvių išrausta (Vilniui iš vis nematau tokių), bet užtenka pinigų.
Taip pat Antakalnio g. remontas nuvylė - pats brėžiniuose įpiešė A juostą, pats netiesia A juostos.
Koks taupymas ant šaligatvių? Toks, kad paliekamos "dar neblogos" trinkelės, kurios po poros metų ištrupa taip, kaip pakeistos blogesnės, pvz Panevėžio g. - viena pirmesnių tvarkytų gatvių mero kadencijoj.
Apšvietimo modernizavimas trunka jau daugelį metų. Ir abejoju, kad bus keičiami visi stulpai (už tuos 16 mln. nebent lemputės išeis). Perdažymai tikrai nenubiednintų Vilniaus, galėtų pasimokyt iš Klaipėdos ar Šiaulių.
Aš esu ne prieš Šimašių (gerai, kad sumažino skolą, didina vietų skaičių ugdymo įstaigose ir t.t.), bet esu prieš jo ne iki galo atliekamus ir ne visad kokybiškus darbus.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Gerai, teks pasikartot:
Visom gatvėm nereikia pagrindo keisti, bet intensyvaus naudojimo su sunkiuoju transportu būtina, pvz: S. Batoro (prieš kelis metus provėžos užpiltos, dabar tik dangą keis), . Kaune daugiau gatvių išrausta (Vilniui iš vis nematau tokių), bet užtenka pinigų.
Taip pat Antakalnio g. remontas nuvylė - pats brėžiniuose įpiešė A juostą, pats netiesia A juostos.
Koks taupymas ant šaligatvių? Toks, kad paliekamos "dar neblogos" trinkelės, kurios po poros metų ištrupa taip, kaip pakeistos blogesnės, pvz Panevėžio g. - viena pirmesnių tvarkytų gatvių mero kadencijoj.
Apšvietimo modernizavimas trunka jau daugelį metų. Ir abejoju, kad bus keičiami visi stulpai (už tuos 16 mln. nebent lemputės išeis). Perdažymai tikrai nenubiednintų Vilniaus, galėtų pasimokyt iš Klaipėdos ar Šiaulių.
Aš esu ne prieš Šimašių (gerai, kad sumažino skolą, didina vietų skaičių ugdymo įstaigose ir t.t.), bet esu prieš jo ne iki galo atliekamus ir ne visad kokybiškus darbus.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNematau nei vieno blogos darbų kokybės įrodymo.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąKadangi ginčas gimė iš straipsnio, tai juo ir remkimės:
Ar Taurupės g. po lietaus nebuvo išplauta?
Ar Vileišio takas nebuvo išplautas?
Ar Neries krantinės netrupa?
Bonus:
Ar naujasis Žvėryno takas nebuvo brokuotas?
Ar Vilniaus gatvė nebuvo brokuota?
Comment
-
Norit nuotraukų? Bus, tik ne šiandien ir ne rytoj, bet pasistengsiu per savaitę.
Tai kur dar brokas, kad "visi darbai atliekami brokuotai"? Nes jeigu tamstos ginklų archyve tik Taurupės g., tai nu biški soriukas, bet susimovei ir nesugebėjai pagrįsti savo teiginių. Pripažink ir judam toliau.
Broko nematei, nes nieko nebuvo daroma. Jeigu tarkim (skaičiai iš oro) iš 10 km nutiesto asfalto 1 km yra neišvengiamai brokuotas, tai nutiesus 100 km gryno broko bus 10 kartų daugiau.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNoriu, nes nežinau esamos situacijos.
Tai kur dar brokas, kad "visi darbai atliekami brokuotai"? Nes jeigu tamstos ginklų archyve tik Taurupės g., tai nu biški soriukas, bet susimovei ir nesugebėjai pagrįsti savo teiginių. Pripažink ir judam toliau.
Broko nematei, nes nieko nebuvo daroma. Jeigu tarkim (skaičiai iš oro) iš 10 km nutiesto asfalto 1 km yra neišvengiamai brokuotas, tai nutiesus 100 km gryno broko bus 10 kartų daugiau.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO aš kitaip ir nesakiau. Bus keičiami ir stulpai. Tu sakei, kad už 16 mln. išeis tik šviestuvai, tai šviestuvai ir bus/yra perkami. Norint daugiau info reikėtų ieškoti ar jau paskelbti pirkimai ir žiūrėti. Bet, kad atramos bus keičiamos - faktas.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąO kiti pavyzdžiai nebuvo išvardinti (o kiek dar nepaminėtų)?
Taip, supermeras niekuomet neklysta ir jo vadovavimo metu nieko blogo nevyksta! Kaip kad "vienintelė ir teisinga partija".
Comment
-
O kiti pavyzdžiai nebuvo išvardinti (o kiek dar nepaminėtų)?
Taip, supermeras niekuomet neklysta ir jo vadovavimo metu nieko blogo nevyksta! Kaip kad "vienintelė ir teisinga partija".
Šaltinis?
Taip pat bus pakeista dalis atramų, gembių, kabelių bei kitos gatvių apšvietimo įrangos ne mažiau kaip 85 km eksploatuojamo tinklo ruože.
Iš viso Vilniuje yra apie 48 tūkstančių šviestuvų, kurie paskutinį kartą buvo atnaujinti 1997–2000 metais. Miesto gatvių apšvietimo įrenginių infrastruktūra nusidėvėjusi net 89,5 proc: virš 87% šviestuvų yra natrio technologijos, virš 30% atramų – senesnės nei 30 metų.
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...izuos-valdyma/ .
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad lyg ir atsakiau į kitus - kaip ir viskas sutvarkyta? Ar blogai sutvarkyta (Žvėryno, Vileišio dviračių takai)? Ar broko sutvarkymo kaina viršijo 5% viso projekto kainos?
John'iškas tupas komentaras. Niekas čia nedievina mero ar jo partijos.
Be to, ne liberalų partiją turėjau minty.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tarp kitų pavyzdžių tų minėjai dviračių takus (prie gatvių?) ir Vilniaus g. Tau digital atsakė į tuos komentarus. Brokai, kuriuos padarė privati įmonė, buvo ištaisyti. Problem?
Kas taip sakė?
Broko nematei, nes nieko nebuvo daroma. (ar čia apie pačios savivaldybės nieko neveikimą?)
Vilniaus miesto savivaldybė (Facebook'e klausta kelis kartus), taip pat pranešimai žiniasklaidoje. Vieno jų ištrauka:
Tas pats pranešimas iš savivaldybės: https://vilnius.lt/lt/2017/06/28/vil...izuos-valdyma/Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąO kaip kitaip reaguot į pranešimą "nėra broko"?
Be to, ne liberalų partiją turėjau minty.
Taip pat pridursiu dėl labai dažno kaltinimo "šimašininkais" - bent jau aš nedievinu ir neteisinu Šimašiaus (ar bet kokio kito žmogaus) - yra dalykų, ką jis padarė blogai ar nepadarė ko žadėjo (iš dalies Karoliniškių požeminė perėja, liftų požeminėse perėjose nesutvarkymas, nors prisižadėjo ir pan.), bet yra ir ką daro gerai. O tokie kaip John ar tamsta sako, kad jis viską daro blogai - su tuo nesutinku. Dviračių takai, nauji šaligatviai - mane tenkina 90%, tai sakyčiau įvertinimas penkiabalėj skalėj būtų 4.5.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad niekas ir nesakė, kad nėra broko. Aš tik prieštarauju, kad viskas brokuota. Broko yra, bet IMHO proto ribose ir jis sutvarkomas.
Taip pat pridursiu dėl labai dažno kaltinimo "šimašininkais" - bent jau aš nedievinu ir neteisinu Šimašiaus (ar bet kokio kito žmogaus) - yra dalykų, ką jis padarė blogai ar nepadarė ko žadėjo (iš dalies Karoliniškių požeminė perėja, liftų požeminėse perėjose nesutvarkymas, nors prisižadėjo ir pan.), bet yra ir ką daro gerai. O tokie kaip John ar tamsta sako, kad jis viską daro blogai - su tuo nesutinku. Dviračių takai, nauji šaligatviai - mane tenkina 90%, tai sakyčiau įvertinimas penkiabalėj skalėj būtų 4.5.
Ar aš sakiau, kad Šimašius viską daro blogai? Akstesniam pranešime jį pagyriau dėl sumažintos skolos, vietų ugdymo įstaigose.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąKad viskas brokuota niekur neteigiau
Parašė lukass Rodyti pranešimąNematau nei vieno geros darbų kokybės įrodymo.
Comment
Comment