Man pvz nereikia, kad būtų su leadership skillsais kaip Zuokas. Toks buhalteris (ar santechnikas kaip kažkada Andriulis sakė) šiuo metu IMHO visai tinka.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Ir visgi miesto mero funkcijos yra pakankamai aiškiai apibrėžtos - miesto infrastruktūra, viešasis transportas, švietimas ir t.t. Taigi vertinant kas yra geras, o kas blogas meras, geriausia yra remtis vadovaujantis tais žinomais matais, o ne vizijomis. Ir lyginant su tuo, kas prieš tai buvo, pagal atliktus darbus, Šimašiui lygių nėra. Ir net ne tai, kad nėra, bet santykis yra 1:10, esu tikras, kad toks jis bus kai gale kadencijos bus paskaičiuoti tie matai, kuriuos galima išmamuoti (išasfaltuoti kilometrai, dviračių takai, naujos mokyklos/darželiai, viešasis transportas ir t.t.). Antra vertus aš esu tikras, kad Šimašius nėra pats geriausias meras, tikrai yra ir geresnių, bet problema tame, kad neaišku kas yra tie geresni, jų reikia ieškoti kaip adatos šieno kupetoj ir beieškant dažniausiai pasimaunama ant tokių, kokie buvo prieš tai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šimašiaus bėda, kad jis yra buhalteris ar sekretorius at best. Jis nėra meras. Lygiai nulis leadership skillsų, nesugebėjimas brėžti miesto vizijos ir tikslų. Pasimetimas ir nesugebėjimas atsakinėti net į elementarius miestui aktualius klausimus. Tas faktas, kad kažkada praeityje galbūt buvo dar blogiau nėra labai gera perspektyva ateičiai su tokiu maušu mero kėdėje.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė rat
Dar Air Lituanica, plaukimas pilvu į viršų (apie ką ta istorija buvo?) ir Rubicon (jau pamiršau, kodėl reikia jų nemėgti?).Paskutinis taisė andyour; 2018.02.14, 09:13.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šimašiaus bėda, kad jis yra buhalteris ar sekretorius at best. Jis nėra meras. Lygiai nulis leadership skillsų, nesugebėjimas brėžti miesto vizijos ir tikslų. Pasimetimas ir nesugebėjimas atsakinėti net į elementarius miestui aktualius klausimus. Tas faktas, kad kažkada praeityje galbūt buvo dar blogiau nėra labai gera perspektyva ateičiai su tokiu maušu mero kėdėje.
- 1 patinka
Comment
-
Gerbiami nariai Creatium, Milwaukee, etc.
Prašom grįžti į temą.
Niekas Jūsų neįžeidinėja, nors palaikote merą, apie kurio darbus sunku ką nors gero ar blogo pasakyti, nes jų nebuvo.
Kai neturite kitų argumentų išreikšti savo nuomonę , tik įžeidinėjimus, tai čia sunku ką nors patarti .
Jei turite ką nors asmeniškai parašyti, tai rašykite asmenines žinutes .Paskutinis taisė Romas; 2018.02.14, 10:53.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Man tai vizija ganėtinai akivaizdi - savivaldybės ir jos įmonių darbo optimizavimas, projektų srityje - darom visko kuo daugiau ir kuo pigiau. Dėl paskutinio ir pats kiek nesutinku, kad, pavyzdžiui tokie objektai kaip Neries krantinė būtų daromi nusipiginant.
Kitaip tariant vizija miestui ar šaliai neturėtų būti biurokratinė ir siaura, vizija turėtų apimti daugybę sričių, daugybę žmonių, ji turi vienyti. Efektyvus įmonių valdymas nevienija žmonių, nes nei aš nei tu prie to prisidėti negalim.
Šimašius tą viziją kaip ir turi - tai atviras ir greitas Vilnius. Įmonių efektyvinimas yra tik vienas iš kelių link to.
Paskutinis taisė digital; 2018.02.14, 17:34.
- 1 patinka
Comment
-
Sveiki,
vienoje Vilniaus savivaldybės temoje kilo diskusija apie mero atliktus darbus ir iš esmės paaiškėjo, kad dalis žmonių yra prastai informuoti šiuo klausimu. Tad kilo idėja palyginti mero duotus pažadus su tuo, kas yra padaryta (nors kadencija dar nesibaigė) ir sužymėti kokių pažadų gi laikomasi, o kokių - ne.
Tad štai mano sukurta lentelė: https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Nėra pilnai užpildyta, tad kviečiu visus, kas turit kokios info - ją papildyti. Jeigu atkreipsit dėmesį, tai galima pridėti papildomų Sheets'ų (apačioje kairėje) kitų miestų merams (pvz., Kauno, Klaipėdos ar mažesnių miestų) ir sukurti panašias lenteles su jų pažadais.
Manau, kad tai galėtų būti gana įdomus įrankis analizavimui kas vertas perrinkimo, kas ne, kas laikosi pažadų, kas ne ir t.t.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąGal galima B stulpelį padaryti siauresnį, nes dabar reikia labai daug scrollinti, o pačiam kažkaip nesigauna pasiaurinti.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąSveiki,
vienoje Vilniaus savivaldybės temoje kilo diskusija apie mero atliktus darbus ir iš esmės paaiškėjo, kad dalis žmonių yra prastai informuoti šiuo klausimu. Tad kilo idėja palyginti mero duotus pažadus su tuo, kas yra padaryta (nors kadencija dar nesibaigė) ir sužymėti kokių pažadų gi laikomasi, o kokių - ne.
Tad štai mano sukurta lentelė: https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Nėra pilnai užpildyta, tad kviečiu visus, kas turit kokios info - ją papildyti. Jeigu atkreipsit dėmesį, tai galima pridėti papildomų Sheets'ų (apačioje kairėje) kitų miestų merams (pvz., Kauno, Klaipėdos ar mažesnių miestų) ir sukurti panašias lenteles su jų pažadais.
Manau, kad tai galėtų būti gana įdomus įrankis analizavimui kas vertas perrinkimo, kas ne, kas laikosi pažadų, kas ne ir t.t.N N N
- 1 patinka
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą
Per daug pažadų, o didžioji dalis jų labai abstraktūs. Per abstraktūs, kad būtų galima objektyviai įvertinti, kaip jie įgyvendinami.
P.S. Visiškai veltui buvo sujungtos temos. Mano tema ne apie Šimašių, o apskritai apie merų pažadus. Dabar kauniečiai į šią temą neateis ir nepradės pildyt tos lentelės.
Comment
-
Parašė JohnŠimašininkai supyko, kad atsirado drįstančių nešlovinti jų mylimo "mero"
Galite eiti kur nors paprotestuoti. Tarkim eiti verkti į Daukanto ar kokią kitą aikštę, šaukiami, kad tai ne Šimašiaus kaltė ir kad jis už nieką neatsakingas.
Jei duotų pakartoti, tai kurį imtumėte?
Remigijus ŠIMAŠIUS
Artūras ZUOKAS
Valdemar TOMAŠEVSKI
Mykolas MAJAUSKAS
Naglis PUTEIKIS
Petras GRAŽULIS
Gintautas PALUCKAS
Jonas PINSKUS
Indrė KLEINAITĖ
Julius PANKA
Virginija VINGRIENĖ
Vitalijus BALKUSPaskutinis taisė Galys; 2018.02.14, 18:36.
Comment
-
Valanda su meru: darbai sostinėje per 365 dienas
Ilgas interviu, kalba apie kas padaryta per 2017 metus ir nauji planai/pažadai.
- 1 patinka
Comment
Comment