Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kad jie politiniai 0, prieš tai yra kandidatavę ir nieko nesurinkę balsų.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Gal Andrikėnė? nes nematau pavyzdžiui ne vienos pliuso tokio Saudargo prieš ją?
O šiaip kokia situacija šiandienai mano akimis:
1. Zuokas
2. Meiželytė
kas dar?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Andrikienė galėtų būti kandidate į Skuodo ar Ignalinos rajono merus, ne Vilniaus.
1. Zuokas
2. Meiželytė
kas dar?
Klausimas ar bus MeiželytėPaskutinis taisė Stadionas; 2022.09.05, 13:44.
Comment
-
Gal Andrikėnė? nes nematau pavyzdžiui ne vienos pliuso tokio Saudargo prieš ją?
Comment
-
tas tai taip, kaip ir Saudargas geriausiu atveju.
Klausimas ar bus Meiželytė
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O ką ji apskritai apie Vilniaus miesto reikalus išmano?
Comment
-
Meiželytė vienintelė iš LP turi šansų Vilniuje. Nebent eitų kokia nors Morgana Danielė, bet, kaip suprantu, tokių planų ji neturi. Mitalas, deja, yra nulis ir noname. 99.99% vilniečių tokio nėra giedėję, o ir išgirdę matyt nebus baisiai sužavėti.
Comment
-
niekad aš nesupratau to fetišo dėl Morganos Danielės
Lietuva visiems.
- 1 patinka
Comment
-
niekad aš nesupratau to fetišo dėl Morganos Danielės, bet dėl Meiželytes pritariu, nes iš to viso dugno, ji daugmaž tiek labiausiai įsigilinus į miesto problemas, tiek pakankamai charizmatiška (leftistam gal dar pliusas, kad moteris).
- 3 patinka
Comment
-
Dėl Morganos nu tiesiog viena iš labiau žinomų ir pasižymėjusių asmenybių. Jokia paslaptis, kad LP yra žiauriai prastai su žmonėmis, kurie galėtų užimti bent kiek svarbesnį postą. Užtenka pažiūrėti, kaip net pati partijos pirmininkė grybauja ministrės poste ir sunkiai surezga rišlų sakinį. Tai tiesiog Morgana yra viena iš labai nedaugelio (nu kokių 3) žmonių LP, kuri bent iš bėdos galėtų bandyti kandidatuoti į Vilniaus mero postą ar panašaus lygio poziciją.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKupčinskas?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąAčiū, nereikia. Rezervuotas Kaunui.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkaip tik amziams is Kauno atsilaisvino.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Prisiminiau kažkieno aiškinimus (sorry, tingiu ieškoti dabar, kieno), kad neva už Zuoką nebalsuos jokie mąstantys ir jaunesnės kartos rinkėjai. Pradėjau klausinėti savo darbinės aplinkos žmones, ką jie galvoja apie mero rinkimus ir už ką galvoja balsuoti. Sušnekau su turbūt šviesiausiu ir jauniausiu savo aplinkos žmogumi, kuris gal kol kas ir šiek tiek naiviai į viską žiūri (žmogus early 20s), bet aktyviai domisi tiek politika, tiek ejkonomika, tiek miesto reikalais ir yra Lietuvos ir Vilniaus patriotas. Žinau, kad čia anecdotal evidence ir viską, bet šito mano pažįstamo šaunaus ir savo miestą mylinčio jaunuolio atsakymas buvo labai konkretus ir be jokių dvejojimų - balsuos už Zuoką. Aš truputį bijau, kad tai nėra kažkoks atsitiktinumas ar nuokrypis nuo normos.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrisiminiau kažkieno aiškinimus (sorry, tingiu ieškoti dabar, kieno), kad neva už Zuoką nebalsuos jokie mąstantys ir jaunesnės kartos rinkėjai. Pradėjau klausinėti savo darbinės aplinkos žmones, ką jie galvoja apie mero rinkimus ir už ką galvoja balsuoti. Sušnekau su turbūt šviesiausiu ir jauniausiu savo aplinkos žmogumi, kuris gal kol kas ir šiek tiek naiviai į viską žiūri (žmogus early 20s), bet aktyviai domisi tiek politika, tiek ejkonomika, tiek miesto reikalais ir yra Lietuvos ir Vilniaus patriotas. Žinau, kad čia anecdotal evidence ir viską, bet šito mano pažįstamo šaunaus ir savo miestą mylinčio jaunuolio atsakymas buvo labai konkretus ir be jokių dvejojimų - balsuos už Zuoką. Aš truputį bijau, kad tai nėra kažkoks atsitiktinumas ar nuokrypis nuo normos.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrisiminiau kažkieno aiškinimus (sorry, tingiu ieškoti dabar, kieno), kad neva už Zuoką nebalsuos jokie mąstantys ir jaunesnės kartos rinkėjai. Pradėjau klausinėti savo darbinės aplinkos žmones, ką jie galvoja apie mero rinkimus ir už ką galvoja balsuoti. Sušnekau su turbūt šviesiausiu ir jauniausiu savo aplinkos žmogumi, kuris gal kol kas ir šiek tiek naiviai į viską žiūri (žmogus early 20s), bet aktyviai domisi tiek politika, tiek ejkonomika, tiek miesto reikalais ir yra Lietuvos ir Vilniaus patriotas. Žinau, kad čia anecdotal evidence ir viską, bet šito mano pažįstamo šaunaus ir savo miestą mylinčio jaunuolio atsakymas buvo labai konkretus ir be jokių dvejojimų - balsuos už Zuoką. Aš truputį bijau, kad tai nėra kažkoks atsitiktinumas ar nuokrypis nuo normos.
- 1 patinka
Comment
-
Andrikienė galėtų būti kandidate į Skuodo ar Ignalinos rajono merus, ne Vilniaus.
1. Zuokas
2. Meiželytė
kas dar?
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
Grybauskaitė
Comment
Comment