Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPrieštaravau "Matyt prie to, kad VMS privengia atlikti jiems priklausančias miesto priežiūros ir projektų kontrolės funkcijas".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai pagal tave yra ok, kad VMS vengia atlikti savo darbą
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKur aš tai sakiau? Gali parodyt?
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąAplink Šimašių būrėsi nemažai talentingų žmonių, kurie davė Vilniui neblogą impulsą.
Esmė ta, kad Šimašius su savo ‘talentinga komanda’ paveldėjo blogiausią VT sistemą Europoje ir per aštuonis metus nepadarė nieko reikšmingo tam pakeisti, o miestas tik dar labiau atsiliko nuo panašaus dydžio regiono miestų (kaip Krokuva). Kas yra dar blogiau tai kad su ta pačia ‘talentinga komanda’ jis net nesuprato problemos, tiesiog ją piktybiškai ignoravo. Taip, daugybėje kitų sričių jis pasirodė neblogai, įskaitant tą patį ‘kelių siaurinimą’, bet VT yra pati didžiausia miesto problema ir jis yra katastrofiškoje būklėje. Gaila ir nesmagu, bet dabartinėje situacijoje toks veikėjas kaip Zuokas su savo problemos ir jos sprendimo supratimu atrodo kaip gerokai tinkamesnis kandidatas į merus nei Šimašius. O ‘talentingą komandą’ ir jos kliedesius bei terliojimąsi labai sėkmingai galės pakeisti konsultantai iš tos pačios Systros ar COWI.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur aš sakiau, kad tu taip sakei? Paklausiau. Atsakysi?
Parašė John Rodyti pranešimąTai pagal tave yra ok, kad VMS vengia atlikti savo darbą, nes tu kažkur kažkada raportavai suoliuką ir jį sutvarkė? Šiaip gal ir policijai nereiktų tirti nusikaltimų, nes mano kaimynas Antanas kažkur kažkada sudrausmino kokį girtą marozą, kuris kabinėjosi prie praeivių?
Comment
-
Jeigu kalbėt apie tokias situacijas, tai man atrodo čia yra biški kabinėjimasis. Suoliukų mieste yra tūkstančiai, kaip tūkstančiai yra šiukšlių dėžių, tvorelių, sienų, medžių, krūmų, žolių plotų ir dar ko tik nori. Sakyt, kad savivaldybė turėtų turėt žmones, kurie vaikščios po miestą ir gyvai tikrins suoliukus ar jie yra tvarkingi ir nesulūžę - na, toks, nepagrįsta svajonė atrodo. Taip, yra seniūnijos su savo seniūnais ir 2-3 padėjėjais (ar kiek ten). Ir jeigu po 2 val. per dieną skirtų pavaikščiot po savo seniūniją ieškant problemų, tai tikrai galėtų išspręsti. Ne visose seniūnijose, bet daugelyje taip. Bet tada nenuveiks kitų darbų, kuriuos vykdo seniūnai. Tad neatrodo nenormalu suteikti patiems gyventojams patogų būdą kaip greitai pranešti apie probleminį tašką miestą. Tokios sistemos naudojamos daug kur ir populiarėja. Jų patogumas - atskiras klausimas.
- 1 patinka
Comment
-
Jei būtų galima dar paprasčiau pranešinėti apie tokias smulkmenas, nesiregistruojant, keliant nuotraukas tiesiai iš telefono, kuo paprasčiau, manau dar geriau veiktų. Nereikėtų nei parkingo aktyvistų. Galima procesą supaprastinti iki tiek, kad bobulės galėtų pranešinėti.
Nes savivaldybei rūpintis kiekvienu pirstelėjimu tikrai nesąmonė. Man rodos čia yra fizinės ribos galimybių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąJei būtų galima dar paprasčiau pranešinėti apie tokias smulkmenas, nesiregistruojant, keliant nuotraukas tiesiai iš telefono, kuo paprasčiau, manau dar geriau veiktų. Nereikėtų nei parkingo aktyvistų. Galima procesą supaprastinti iki tiek, kad bobulės galėtų pranešinėti.
Nes savivaldybei rūpintis kiekvienu pirstelėjimu tikrai nesąmonė. Man rodos čia yra fizinės ribos galimybių.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąJeigu kalbėt apie tokias situacijas, tai man atrodo čia yra biški kabinėjimasis. Suoliukų mieste yra tūkstančiai, kaip tūkstančiai yra šiukšlių dėžių, tvorelių, sienų, medžių, krūmų, žolių plotų ir dar ko tik nori. Sakyt, kad savivaldybė turėtų turėt žmones, kurie vaikščios po miestą ir gyvai tikrins suoliukus ar jie yra tvarkingi ir nesulūžę - na, toks, nepagrįsta svajonė atrodo. Taip, yra seniūnijos su savo seniūnais ir 2-3 padėjėjais (ar kiek ten). Ir jeigu po 2 val. per dieną skirtų pavaikščiot po savo seniūniją ieškant problemų, tai tikrai galėtų išspręsti. Ne visose seniūnijose, bet daugelyje taip. Bet tada nenuveiks kitų darbų, kuriuos vykdo seniūnai. Tad neatrodo nenormalu suteikti patiems gyventojams patogų būdą kaip greitai pranešti apie probleminį tašką miestą. Tokios sistemos naudojamos daug kur ir populiarėja. Jų patogumas - atskiras klausimas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Man asmeniškai didžiausia problema su tuo Tvarkau Vilnių, kad jie atsako kažką iš serijos "perdavėm informaciją atsakingiems asmenims" ir pažymi ticketą kaip išspręstą. Niekur normaliam customer supporte tokie dalykai negalimi, pažymėti gali kaip išspręstą, tik kai problema būna išspręsta. Iš mano patirties, jei atmetus parkavimo pranešimus, taip nutinka turbūt kokius 90 proc., kai pažymi kaip išspręstą, nors realiai nieko nebūna padaryta.
Geras pavyzdys - dviračių tako atkarpa prie Edukologinio žiedo nuo Upės g. į Konstitucijos pr. Jau apie 3 metus neveikia "naujas" apšvietimas. Pranešus per tvarkaumiestą arba lieka kabėti amžinai arba atrašo, kad "Vilniaus apšvietimui nepriklauso". Paskambinus į VMS pasiūlo pranešti... Vilniaus apšvietimui. Paskambinus į Vilniaus apšvietimą pasimeta ir mandagiai pasiūlo ateiti į jų ofisą ir parodyti žemėlapyje, kur ta atkarpa galėtų būti
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO aš ir Joneliui galiu paprieštaraut - pamačiau sulūžusį siuoliuką - https://tvarkaumiesta.lt/problem/261963 - pareportinau, po kurio laiko tvarka.
Ar reikėjo nereportint tikintis, kad kažkokie savivaldybės atstovai važiuos pro šalį ir pamatys?
Aš suprantu kai yra atvejai kur pvz vėtra nulaužė ženklą ir ryte pareportinai kad atvažiutų pastatyti, bet statinės ir ilgą laiką stovinčios problemos kaip duobės gatvėse yra dalykas kurį savivaldybė turi reguliariai pati tikrinti.
Parašė Creatium Rodyti pranešimą. Sakyt, kad savivaldybė turėtų turėt žmones, kurie vaikščios po miestą ir gyvai tikrins suoliukus ar jie yra tvarkingi ir nesulūžę - na, toks, nepagrįsta svajonė atrodo. Taip, yra seniūnijos su savo seniūnais ir 2-3 padėjėjais (ar kiek ten). Ir jeigu po 2 val. per dieną skirtų pavaikščiot po savo seniūniją ieškant problemų, tai tikrai galėtų išspręsti. Ne visose seniūnijose, bet daugelyje taip. Bet tada nenuveiks kitų darbų, kuriuos vykdo seniūnai. Tad neatrodo nenormalu suteikti patiems gyventojams patogų būdą kaip greitai pranešti apie probleminį tašką miestą. Tokios sistemos naudojamos daug kur ir populiarėja. Jų patogumas - atskiras klausimas.
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Man asmeniškai didžiausia problema su tuo Tvarkau Vilnių, kad jie atsako kažką iš serijos "perdavėm informaciją atsakingiems asmenims" ir pažymi ticketą kaip išspręstą. Niekur normaliam customer supporte tokie dalykai negalimi, pažymėti gali kaip išspręstą, tik kai problema būna išspręsta. Iš mano patirties, jei atmetus parkavimo pranešimus, taip nutinka turbūt kokius 90 proc., kai pažymi kaip išspręstą, nors realiai nieko nebūna padaryta.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTai kad atliktu savo bazinę priežiūros funkciją yra svajonė? Ok, galim tą dalyką kaip ir žolės pjovimą ar šaligatvių valymą perduoti seniūnijom, bet savivaldybės darbuotojai tuomet vis tiek turėtų vaikščioti ir tikrinti ar seniūnija atlieka savo darbą. Gyventojams tokio būdo net nereikėtų jei savivladybė atliktų savo darbą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Taip, tai yra svajonė, kad darbuotojai gyvai tikrins kiekvieną iš dešimčių ar net šimtų tūkstančių infrastruktūros elementų, esančių mieste.
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip jei aš laisvu laiku prasilėkdamas dviračiu sugebu pamatyti kone visas miesto infrastruktūros problemas, tai pilnu etatų dirbantis žmogus ar net du galėtų laisvai viską inventorizuoti. Biškiuką darbo būtų, bet per kelis mėnesius iš principo būtų sudarytas neblogas miesto problemų vaizdas. Tiesą sakant, galėčiau net pats tokį darbą dirbti už padorų atlygį.
Comment
-
Zuokas į šulinėlius lysdavo, apvažiuodavo miestą ir t.t.
Ir sau ir kitiems padarydavo.
https://youtu.be/-Z7ndQIrBtU
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip jei aš laisvu laiku prasilėkdamas dviračiu sugebu pamatyti kone visas miesto infrastruktūros problemas, tai pilnu etatų dirbantis žmogus ar net du galėtų laisvai viską inventorizuoti. Biškiuką darbo būtų, bet per kelis mėnesius iš principo būtų sudarytas neblogas miesto problemų vaizdas. Tiesą sakant, galėčiau net pats tokį darbą dirbti už padorų atlygį.Paskutinis taisė Lettered; 2022.08.29, 13:02.
- 1 patinka
Comment
Comment