Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Perfect; 2022.08.14, 23:25.
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
Tai, kad Zuokas dabar jau nebent į Kariotiškių seniūnaičius pajėgus kandidatuoti. Zuoko progresyvumas pasibaigė tada, kai bandė su Paulausku ir Žemaitaičiu į Seimą eiti. Dabar Zuokas geriausiai įkūnija viduramžio krizę, o ne progresyvų, vizionierišką lyderį.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąZuokas šiuo metu yra aiškus favoritas laimėti mero rinkimus.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
Tai, kad Zuokas dabar jau nebent į Kariotiškių seniūnaičius pajėgus kandidatuoti. Zuoko progresyvumas pasibaigė tada, kai bandė su Paulausku ir Žemaitaičiu į Seimą eiti. Dabar Zuokas geriausiai įkūnija viduramžio krizę, o ne progresyvų, vizionierišką lyderį.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Žiūrėkit ne Seimo rinkimus, o miesto, kuriuose Zuokas buvo antras, o dabar jo konkurentai bus tie, kurie rinkimuose liko už jo.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nepainiok, kaip tu norėtum, kad būtų vs kaip yra. Zuokas šiuo metu yra aiškus favoritas laimėti mero rinkimus. Ir jei nebus gerų ir charizmatiškų kandidatų nuo kitų partijų, juos ir laimės. Kol kas tokie kandidatai kaip Savickas ar Budbargytė didelio optimizmo nekelia. Aš kalbu ne apie tai, ką aš norėčiau matyti meru ar kuris kandidatas man asmeniškai patinka. Kalbu, kas objektyviai turi geriausius šansus laimėti ir kas yra objektyviai geriausias kandidatas.
Objektyviai geriausias kandidatas? Pagal kuriuos parametrus - korupciją? nepavykusių avantiūrų skaičių? Užaugintą miesto skolą?
Comment
-
Parašė CWave Rodyti pranešimą
Objektyviai geriausias kandidatas? Pagal kuriuos parametrus - korupciją? nepavykusių avantiūrų skaičių? Užaugintą miesto skolą?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPagal kokius duomenis?
Comment
-
Common sense. Nu negi koks Benkunskas ar Savickas turi bent jau mikroskopinių šansų prieš Zuoką? Kas dar bus? Meiželyrtė? Nu gaaaaaal. Norėčiau pamatyti daugiau jos debatų ir interviu, bet turiu nuojautą, kad Zuokas ją tiesiog suvalgys.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąCharizmą, gebėjimą patikti rinkėjams, žinomu... tram pam pam pam pam.....
kai žiūriu į Zuokulą, aš šiurpstu jau ne tiek protiškai (dar jo karjeros pradžioje įžvalgūs žmonės dėstė šiurpius faktus apie jo tikrąją natūrą). Dabar aš šiurpstu fiziologiškai, nes dabartinis "charizmatiškasis" Zuokula - tai pasenęs Buratinas. Ir ką jūs manot, dauguma sostinės elektorato susikibę už rankučiu seks paskui jo auksinį neegzistuojantį raktelį?....
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
na kaip bebūtų Benkunskas vis dar turi Šimonytę (Vilniuje manau tikrai dar faktorius), ir šiaip iš visų blogybių optimaliausias variantas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Sapiensys Rodyti pranešimąkažkas buvo pasakęs, kad Lukašenka gąsdina ne tik savo veiksmais, bet ir išvaizda. Dabar Lukašenka atrodo lyg šiurpus susenęs Čipolinas, o juk buvo savu laiku "charizma".
kai žiūriu į Zuokulą, aš šiurpstu jau ne tiek protiškai (dar jo karjeros pradžioje įžvalgūs žmonės dėstė šiurpius faktus apie jo tikrąją natūrą). Dabar aš šiurpstu fiziologiškai, nes dabartinis "charizmatiškasis" Zuokula - tai pasenęs Buratinas. Ir ką jūs manot, dauguma sostinės elektorato susikibę už rankučiu seks paskui jo auksinį neegzistuojantį raktelį?....
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąJohn ir Gator tas pats asmuo?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąJohn ir Gator tas pats asmuo?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąZuokas charizmatiškas tiek pat kiek ir teniso kamuoliukas.
Comment
-
Charizmatiškumas nėra tolygu patikimui tau asmeniškai t.y. tavo asmeninė simpatija ar antipatija Zuokui niekaip neįtakoja jo charizmos lygio. Aš suprantu, kad Zuokas tau tikriausiai labai nepatinka? Man jis irgi labai nepatinka. Jis, galimas daiktas, yra psichopatas ir šiaip pavojingas svolačius. Bet jis yra labai charizmatiškas ir šiuo metu vienvaldis favoritas laimėti mero rinkimus dėl šitos ir kai kurių kitų priežasčių. Dar kartą, kažko nepatikimas tau nėra tolygus to kažko charizmos trūkumui.
Comment
-
Dar kartą. Nepainiojam patinka/nepatinka vs kaip yra. Man nepatinka lietus, bet tai nereiškia, kad dėl to kasdien turi šviesti saulė. Zuokas yra charizmatiškas. Tai yra sausas plikas faktas. Tau (beje, ir man) jis nepatinka, nes jis yra vagis, svolačius, gal netgi psichopatas, teistas ir t. t. Bet jis yra charizmatiškas ir imponuoja nemažai elektorato daliai. Ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl jis tikriausiai bus išrinktas Vilniaus meru.
Comment
Comment