Kokia dar sąžinė. Jei man yra pigiau lengviau praslysti su kyšiais, arba perkant darbus. Tai visada taip ir slysiu, nes toks kelias lengviausias. Kam lipti į kalną jei jį galimą apeiti . Jei studentas, kaip aš, nematau naudos iš to diplomo ir neesu garantuotas dėl ateities. Tai aš geriau ieškosiu, bet kokio darbo, jį dirbsiu, o papildomai dar isigysiu diplomą. vienu šūviu du zuikiai.
Kol aukštasis mokslas ypač kolegijos, nesusilies su verslu ir neruoš darbuotojų tiek kiek reikia, ir kokių reikia. Kai baigęs mokslus, galėtum įsilieti į darbo vietą, o ne dar pusę metų mokytis įmonėje. Būtum garantuotas dėl darbo vietos. Tai tol aukštasis mokslas bus nevertinamas ir jokia sąžinė nepažabos korupcijos.
Kol aukštasis mokslas ypač kolegijos, nesusilies su verslu ir neruoš darbuotojų tiek kiek reikia, ir kokių reikia. Kai baigęs mokslus, galėtum įsilieti į darbo vietą, o ne dar pusę metų mokytis įmonėje. Būtum garantuotas dėl darbo vietos. Tai tol aukštasis mokslas bus nevertinamas ir jokia sąžinė nepažabos korupcijos.
Comment