Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Paminklo Kariui Taline suniekinimas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
    O ka reikia rusus gal stumt?
    Vien tavo klausimas daug ką pasako. Logika, kad geriau jau ugandietis "ant pjedestalo", negu rusas.

Pasikartosiu. Karą laimėjo BENDROS PAJĖGOS. Ir neverta tęsti šios diskusijos "kieno kiaušiniai kietesni".

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

D-Day buvo 'turning-point' kare ir kiek prisimenu rusai ten nedalyvavo.Nelabai as zinau kaip jei isvis rusai prisidejo prie karo laimejimo.
      Na jau, tavo istorijos interpretacija tikrai įdomi
      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
      Dordrechtas/Haarlemas
      Nesebaras/Plovdivas
      Kiolnas

Comment

Владимир Бабурин: «Химки дальше от Москвы, чем Таллин»
        (Chimki toliau nuo Maksvos nei Talinas)

<...>
        В то же самое время, когда скандал вокруг таллинского памятника выходил на международный уровень, власти подмосковных Химок снесли монумент летчикам – Героям Советского Союза, погибшим во время обороны Москвы.

По словам очевидцев, все произошло рано утром: к монументу подогнали рабочих и технику и быстро раскопали захоронения. После этого останки увезли в один из моргов, а в канун Дня победы их предполагается перезахоронить на Химкинском кладбище.
        <...>
        Администрацию Химок никто не пикетировал. Не покупать их товары (ведь производят они что-то в своих Химках) не предлагал. Можно было хотя бы бойкотировать матчи футбольного и баскетбольного клубов, которые есть в этом райцентре, но и этого тоже никто не стал делать. СЛУЧИВШЕЕСЯ В ХИМКАХ ПРОСТО НЕ ЗАМЕТИЛИ, и подмосковный город миновала судьба грузинского вина, латвийских шпрот и польского мяса.
        Trumpas vertimas: Tuo paciu metu kai buvo kurstomi neramumai Taline, Maskvos priemescio Chimki teritorijoj paryciais kuo ramiausiai buvo ismontuotas paminklas lakunams gynusiems Maskva ir isvezti palaikai. Jokiu piketu, jokiu raginimu boikotuoti Chimki gamintas prekes...

Saltinis: http://www.svobodanews.ru/

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
          Vien tavo klausimas daug ką pasako. Logika, kad geriau jau ugandietis "ant pjedestalo", negu rusas.

Pasikartosiu. Karą laimėjo BENDROS PAJĖGOS. Ir neverta tęsti šios diskusijos "kieno kiaušiniai kietesni".
          As geriau turesiu angla ar amerikieti ant pjedestalo (jie tikrai nusipelno pagarbos) negu rusa prievartautoja kurio tikslas buvo ne isgelbet pasauli bet okupuot kiek galima daugiau saliu.

Comment

As geriau turesiu angla ar amerikieti ant pjedestalo (jie tikrai nusipelno pagarbos) negu rusa prievartautoja kurio tikslas buvo ne isgelbet pasauli bet okupuot kiek galima daugiau saliu.
            Kaip tau patogiau. Dėl manęs gali likti ir toliau neišprusiusiu su savo įsitikinimais

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kaip tau patogiau. Dėl manęs gali likti ir toliau neišprusiusiu su savo įsitikinimais
              Gal tu dar pasakysi kad rusai nieko nezude ir pan.?

Comment

Gal tu dar pasakysi kad rusai nieko nezude ir pan.?
                Žudė. Bet tai dar nereiškia, kad jie neprisidėjo prie pergalės prieš vokiečius

Comment

Kas jau kas, bet amerikiečiai tikrai nedaug prisidėjo prie pergalės karinių pajėgų prasme (apskritai jie į karą Europoje įsitraukė tik 1944m, likus vieniems metams iki karo pabaigos). Taip, jie prisidėjo teikdami finansinę pagalbą SSRS ir Britanijai, bet tai buvo naudinga jiems patiems bet mano manymu iškalbingiausias yra tas faktas, kad per visą karą JAV karių mirė tiek, kiek žuvo SSRS karių pasiekiant Berlyną, kai karo baigtis jau buvo aiški. Rusai karą laimėjo žmonių gyvybėmis.

Comment

tik neneigkit kad estija ir latvija zmogaus teises pazeidzia labiau negu bet kurioj ES salyje...
                    nereikia ,gerai?

as irgi ginciau savo tevu, seneliu kapaviete.........

Comment

Parašė dasefx Rodyti pranešimą
                      ...

Gintum nuo ko ? Gintum, nuo to, kad tavo tėvų/senelių palaikų niekas neperkeltu į kapines ?

Comment

Gintum nuo ko ? Gintum, nuo to, kad tavo tėvų/senelių palaikų niekas neperkeltu į kapines ?
                        tiesiog nenoreciau kad kas ishskyrus mane sprestu kur guleti mano tevu, seneliu palaikams.....

Comment

tiesiog nenoreciau kad kas ishskyrus mane sprestu kur guleti mano tevu, seneliu palaikams.....
                          Tai visi tie marodieriai - tų dviejų karių giminės?
                          Šiaip, yra visuomeninės normos, kad mirusieji laidojami kapinėse, o ne patvory...

Comment

tik neneigkit kad estija ir latvija zmogaus teises pazeidzia labiau negu bet kurioj ES salyje...
                            nereikia ,gerai?
                            Gal galima nuoroda i saltini is kur tokia informacija paimta?

Kiek zinau ten palaidota 13 kariu. Tuo tarpu protestuotoju susirinko maziausiai penki simtai. Neblogai pasidarbavo sakyciau jei tiek vaiku ir anuku turi dabar, vien uz tai jiems paminkla galima pastatyti

Comment

Nevietoj čia tavo cinizmas.

Comment

Dėl visko čia yra kalčiausi Vienos "Academy of Fine Arts" dėstytojai nepriemė jaunojo Adolfo į universitetą

Comment

Parašė shoklys Rodyti pranešimą
                                  Gal galima nuoroda i saltini is kur tokia informacija paimta?

Kiek zinau ten palaidota 13 kariu. Tuo tarpu protestuotoju susirinko maziausiai penki simtai. Neblogai pasidarbavo sakyciau jei tiek vaiku ir anuku turi dabar, vien uz tai jiems paminkla galima pastatyti
                                  informacijos patvirtinimui tau reiketu nukeliauti i talina.....
                                  nors ir mokedami beveik visi rusiskai jie kategoriskai nenorejo su manim bendrauti sita kalba kai taline ieskojau juru uosto
                                  Galu gale is pagyvenusio ruso suzinojau kad Juru uostas estiskai JAAMAA....... (angliskai taip pat moku, tiesiog pasirode ispradziu kad taip lengviau bus rasti bendra kalba)

i antra tawo komentara nieko nesakysiu...neverta...

Comment

...nors ir mokedami beveik visi rusiskai jie kategoriskai nenorejo su manim bendrauti sita kalba..
                                    Kreipkis į Briuselį dėl šito nežmogiško nusikaltymo prieš žmogaus teises Baisu .
                                    Paskutinis taisė Ežiukas; 2007.04.27, 20:04.

Comment

Kreipkis į Briuselį dėl šito nežmogiško nusikaltymo Baisu .
                                      )
                                      gera ideja........motyvuosiu tuo kad jie nedraugiski ir skyre man mazai demesio.....aciu. uz patarima...
                                      Paskutinis taisė dasefx; 2007.04.27, 20:07.

Comment

)
                                        gera ideja........motyvuosiu tuo kad jie nedraugiski ir skyre man mazai demesio.....aciu. uz patarima...
                                        jei jau taip klausai smarkiai manęs , tai patarsiu tau ateityje nebeždžionauti kažin kur nugirstais teiginiais , jeigu net padoriai argumentuoti jų nesugebi

Comment

informacijos patvirtinimui tau reiketu nukeliauti i talina.....nors ir mokedami beveik visi rusiskai jie kategoriskai nenorejo su manim bendrauti sita kalba kai taline ieskojau juru uosto
                                          Galu gale is pagyvenusio ruso suzinojau kad Juru uostas estiskai JAAMAA....... (angliskai taip pat moku, tiesiog pasirode ispradziu kad taip lengviau bus rasti bendra kalba)
                                          Buvau Taline jau kokius 8 kartus. Pasiklydes klausinedavau tiek rusiskai tiek angliskai. Nei vienu atveju problemu neturejau. Taigi prasau dar karteli- gal galima nuoroda i rimta informacijos saltini apie zmogaus teisiu padeti Estijoj ir Latvijoj. Jei tokio nezinai tai prasyciau nesisvaidyti panasiais argumentais.

Comment

Working...
                                          X