Parašė D-Mason
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
L. Donskis „(ne)Mylimas miestas“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąnei tu zinai nei ka jei butu zlge butu patys iseje o nejo reikejo vyti ir isvijo galejo lysti ir lenkijoj dar senas zemes laisvai paimt bet antante sutrukde.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKažkokios beprasmės diskusijos. Iš esmės Vilniuje tikrų vilniečių (arba bent miestiečių ketvirtojoje kartoje) nėra. Kaune tokių žmonių yra nemažai. Kaimiečių tautoje dar tik formuojasi miesto kultūra. O pripažinti tai vengiama.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąNa jau... Lietuvių intelegentija palyginti su tarpukariu gyvavusia, yra (bijau sakyti "negrįžtamai") sunaikinta, kartu su savo vertybėmis. Sovietai padarė savo darbą.Paskutinis taisė Irma; 2008.01.05, 21:48.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Man atrodo, kad gimimo vieta ir tie 18 metų praleistų kaime nėra esminis dalykas gyvenime.Paskutinis taisė daktaras; 2008.01.05, 21:54.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą...Man atrodo, kad gimimo vieta ir tie 18 metų praleistų kaime nėra esminis dalykas gyvenime.
Juk aš negaliu pasakyti, kad kaip mano senelis 1935 m. praleisdavo laiką "Balajame Štralyje", mokėsi lietuviškoje gimnazijoje ir pan...
Nors, tiesą sakant, turiu giminių, kurie buvo deportuoti iš Vilniaus, dabar gyvena Lenkijoje...Paskutinis taisė Sula; 2008.01.05, 22:30.
Comment
-
Na tikrai nesuprantu, jei tėvai ŠITIEK laiko gyvena Vilniuje tai jie yra tik vilniečiai ir niekas kitas, kuo juos galėtumei daugiau pavadinti, kaimiečiais? Bet juk jie gyvena mieste. O pats jei gimei ir augai Vilniuje, tai tikrai neturiu supratimo kaip gali nelaikyti savęs vilniečiu. Na nežinau kas jau tokio esminio yra vaikystėje ir paauglystėje, kaip Daktaras sako, man tas amžius atrodo pats nereikšmingiausias gyvenime - dar nesi susiformavusi asmenybe, esi priklausomas nuo tėvų ir neturi savo gyvenimo. Svarbu yra tai kur gyveni, o ne kur esi gimęs. Tie vaikinukai kurie dirba statybose, taip jei jie gyvens vilniuje, turės čia savo namus, darbą ir visa kita - tai ir bus vilniečiai, o kas gi daugiau? Arba aš nepagaunu kampo...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątie "vaikinukai" po darbo galvoja tik kaip prisiliuobti, gauti mergų ir panašiai. apie nelabai ką daugiau ir galvoja, o grįžę į kaimą trumpam, renkasi ir ramsto parduotuvės sienas. tai vat tokia ta naujoji miestiečių kartaSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Vat išėjau šiandien pasivaikščiot po Kauną. Paslankiojau po Laisvę, Putvinskio gatvę, užsiboginau net ant Prisikėlimo bažnyčios stogo. Ir ką aš jums galiu pasakyti, mielieji... neteisus Donskis. Nėra Kaunas nemylimas miestas, nes vien mano asmeny vienas mylintis žmogus yra. Ir tikiu, kad tokių yra gerokai daugiau
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąkam čia diskutuot, juk Kaunas=Kaimas senai visiems aišku, vieni degradai gyvena su minimaliom algom, apie riboženklį išvis tylim Kaune nėr normalių žmonių (gal Tomkis dar ) Mirusiam mieste - mirę žmonės Vilnius jėga, dar Klaipėda valdo Klausučiai po to ...... peace
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąIdomiausia beskaitant tavo komentara - tavo avataro apacioje matyti "Miestas:Kaunas"
Comment
-
ne ne, juk mes kaimas! VDU išvis ne Universitetas..... Kaune tik šiaip vogti žmonės moka ir numušim Jus . ir nesvarbu, kad Jūs "Siemens"ą: (Pablonį pateik faktų vėl ) pilną surenakt tik su žaliais lošiant, gal, kad kaimiečių daug pas Jus, nu nežinau............ ai metam nafik Kauną toliau ir nebus dikusijos Vilnius - Kaunas bb gaunas nes Jūs jėga
Comment
Comment