nieko ,man rodos baigsim ginčus tuoj, jeigu kupčinską išrinks, nes jis pasisakė griežtai už - SKUBŲ ARENOS STATYMĄ!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kad Kaunas klestėtų! (Savivaldybės tarybos rinkimai)
Collapse
X
-
Jei negerbiamas Starkevičius taip nori dirbti Kauno labui miesto Taryboje, tai kodėl jis, būdamas net vicemeru, to nedarė, o po dviejų metų išdūmė į Vilnių? Ir aplamai, koks dar gali būti klausimas, jei partijos sąrašo vedlys dar ir laimi reitingavimą, tai statyti meru kitą asmenį būtų labai neteisinga, nors, aišku, labai koncervatoriška.
Dar klausimas: ar netapęs meru jis atsisakys mandato ir grįš į Vilnių?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąJei negerbiamas Starkevičius taip nori dirbti Kauno labui miesto Taryboje, tai kodėl jis, būdamas net vicemeru, to nedarė, o po dviejų metų išdūmė į Vilnių? Ir aplamai, koks dar gali būti klausimas, jei partijos sąrašo vedlys dar ir laimi reitingavimą, tai statyti meru kitą asmenį būtų labai neteisinga, nors, aišku, labai koncervatoriška.
Dar klausimas: ar netapęs meru jis atsisakys mandato ir grįš į Vilnių?
Jau apie Starkevičių pamirštam Turbūt. Bet aš vistiek jaučiu, kad jis liks Vilniuj.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąhttp://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=45445
Jau apie Starkevičių pamirštam Turbūt. Bet aš vistiek jaučiu, kad jis liks Vilniuj.
Comment
-
antitotalitarizmus
Pasirodo darbieciai taip pat organizuoja koalicija "margutis".
Darbieciu "pagrindinis tikslas - neatiduoti valdžios konservatoriams." (http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=45486)
Galimos koalicijos Kauno miesto taryboje
Sėkmės koalicija
Kauno meras konservatorius Andrius Kupčinskas
Tėvynės sąjungos frakcija (14 narių)
Liberalų sąjūdžio frakcija (4 nariai)
Krikščionių demokratų frakcija (3 nariai)?
Vienytų 21 miesto Tarybos narį
Margaspalvė koalicija
Kauno meras socialdemokratas Gintautas Labanauskas
Socialdemokratų frakcija (7 nariai)
Liberalų ir centro frakcija (4 nariai)
Partijos “Tvarka ir teisingumas” frakcija (4 nariai)
Darbo partijos frakcija (3 nariai)
“Jaunosios Lietuvos” frakcija (2 nariai)?
Krikščionių demokratų frakcija (3 nariai)?
Vienytų 23 miesto Tarybos narius
Comment
Comment