Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kad Kaunas klestėtų! (Savivaldybės tarybos rinkimai)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

na tada kol kas

Comment

nu alaus as snd tikrai sau per pietus pastatysiu ta proga : )

Comment

20. Tėvynės sąjunga (konservatoriai, politiniai kaliniai ir tremtiniai, krikščioniškieji demokratai) 14
        13. Lietuvos socialdemokratų partija 7
        5. Partija Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai) 4
        22. Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis 4
        4. Liberalų ir centro sąjunga 4
        21. Darbo partija 3
        3. Lietuvos krikščionys demokratai 3
        8. Partija „Jaunoji Lietuva“ 2

Panašių rezultatų ir tikėjausi. Įdomu, ar Starkevičių išreitingavo į pirmą vietą. Dabar nuo koncervatorių priklauso Kauno arenos likimas, o tuo pačiu ir "Žalgirio" ateitis Eurolygoje.

Comment

Liutee - aš manau, kad bet kuri partija tokioje situacijoje varytų arenos reikalus išsišiepusi - juk Seimo rinkimai ant nosies. Kaunas ypač svarbus Tėvynės Sąjungai, todėl manau, kad dėl arenos jie stengsis nepasišiukšlinti ir padaryti taip, kad ji būtų arba baigta (ko gero nelabai realu), arba bent jau statoma. Kitaip jiems Kaune šakės.
          Beje, aš Starkevičių reitingavau į pirmą vietą, o kai ko (nesakysiu, ko) visai neįrašiu į pirmą penketuką.
          Birth, school, METALLICA, death

Comment

Tkėkimės, viskas bus gerai ir įdirbis nenueis vėjais. Politikai turėtų dirbti ne dėl rinkimų, bet dėl miesto gerovės.

Comment

Liutee - visiškai su tavimi sutinku. Juk iš esmės politikai - tik žmonių atstovai, turintys įgaliojimus tvarkytis mieste visų labui (o ne vien savo, kaip dažnai būna).
              Birth, school, METALLICA, death

Comment

Tiesą sakant aš, tai niekaip nesuprantu, kodėl Jaunoji Lietuva su 5067 balsais gavo 2 vietas, o NS su 3416 - 0 aš tikrai neturiu nieko prieš vieną, ir už kitą partiją, tik šiaip įdomu, kokia ta sistema skaitos.

o dėl reitingų - kaži, niekur negalima sužinoti, kas bus tie TS 14? T.y. kada bus žinoma dėl jų?

Beja, gal kas girdėjote, kaip TS sutaria su liberalų sąjūdžiu? Mat TS + LiS + KD = 21 mandatas, ir taip kitos didžiosios partijos negautų vietos koalicijoje.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą

Beja, gal kas girdėjote, kaip TS sutaria su liberalų sąjūdžiu? Mat TS + LiS + KD = 21 mandatas, ir taip kitos didžiosios partijos negautų vietos koalicijoje.
                  Labai tikėtina koalicija, tik LiS buvo nemaži stabdžiai Arenos klausimais
                  Paskutinis taisė liutass; 2007.02.26, 10:58.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    Labai tikėtina koalicija, tik LiS buvo nemaži stabdžiai Arenos klausimais
                    Toks jau tas opozicijos darbas
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

"Galutinius rinkimų rezultatus Vyriausioji rinkimų komisija turi patvirtinti iki 2007 m. kovo 4 d."
                      vrk.lt
                      P.S. poto, kai išnagrinės skundus ir pan.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                        Tiesą sakant aš, tai niekaip nesuprantu, kodėl Jaunoji Lietuva su 5067 balsais gavo 2 vietas, o NS su 3416 - 0 aš tikrai neturiu nieko prieš vieną, ir už kitą partiją, tik šiaip įdomu, kokia ta sistema skaitos.
                        Partija turi surinkti bent 4% balsų, kad gautų mandatų. NS nesurinko 4% ir negavo nieko. Jaunalietuviai surinko pakankamai balsų vienam mandatui ir dar gavo viena priedo paskirsčius mandatų likutį.
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Mane labai nudžiugino tai, kad labai mažai balsų gavo Šustausko ir Žano Mongirdo "partijos". Labai žiugina 0 mandatų jiems

Comment

Mane labai nudžiugino tai, kad labai mažai balsų gavo Šustausko ir Žano Mongirdo "partijos". Labai žiugina 0 mandatų jiems
                            Tikrai gera naujiena. Matyt, kauniečiai atsikando tų populistų, kurie pridergia tiek, kad tenka su peiliu gramdyt ir vis tiek smirda.

Comment

Rezultatai aiškūs. Geriau padiskutuojam kas bus meru - Kupčinskas ar Starkevičius?
                              It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=45294

visai įdomus straipsnelis

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                  Rezultatai aiškūs. Geriau padiskutuojam kas bus meru - Kupčinskas ar Starkevičius?
                                  Priklausys nuo reitingavimo. Kas pirmas, tas ir meras.

Comment

Aš patenkintas rinkimų rezultatais, nors šiek tiek deguto statinėje plaukioja 4 vietos "paksiukų" ir 3 "darbininkų"... visgi populizmas gajus pas mus dar...O poto pasižiūrėjau į Vilniaus sudėtį vos neapsivožiau...Daugiausia balsė avo "paksiukai" (nors aišku abejoju ar vieni valdys miestą)...Kur ritasi Lietuvėlė, ar vėl ne į tą patį mėšlą... (Persiprašau už savo aforizmus )
                                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                    Dordrechtas/Haarlemas
                                    Nesebaras/Plovdivas
                                    Kiolnas

Comment

Kaip tas žąsinas (kaip šauksi, taip atsilieps) nesupranta, kad vienintelis geras darbas, kurį jis gali padaryt vardan Kauno, tai išsinešdinimas iš čia velniop.

Ką aš blogo padariau, kad mano mieste turi kandidatuot šitas ******...

O paksui net ir vienas mandatas yra per daug. Nors kai matau Vilniaus rezultatus, rinkimai (būtent apie Kauną kalbant) man atrodo labiau teigiami nė neigiami.
                                      Paskutinis taisė ; 2007.02.26, 16:54.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ką gi - konservatorių cirkas prasidėjo. Kupčinskas su Starkevičium beveik viešai susipešė. Starkevičius grąsina Vilniumi, Kupčinskas ginasi kauniečių valia. Kas nugalės - sužinosite kitoje serijoje.

P.S. Kaži kokios galimybės formuoti plačią koaliciją apie socdemus ir palikti konservatorius aiškintis santykių "už borto"?

Comment

Viso mandatų 41. Minimaliai daugumai reikia 22. Jei nori, kad šioje plačioje koalicijoje būtų darbo ir pakso partijos (arba bent viena iš jų), teoriškai tai įmanoma. Kitu atveju ne. Praktiškai tai neįmanoma bet kuriuo atveju. Tokios koalicijos nenorėtum ir tu pats.
                                          Paskutinis taisė ; 2007.02.26, 22:13.
                                          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Working...
                                          X