Aš labai stipriai abėjoju tokiu "veikėju" kaip Petkus. Įdomu, ar jis bent anglų kalbą moka? Manau šis susijungimas labai smarkiai sumaišė A.Zuoko kortas. Manau dabar viskas priklauso nuo konservatoriu - arba Zuokas arba Tomasevskis&Paksas.
Daugelis valytojų, vairuotojų eina į rinkimus, bet niekada nesitikėjau, kad jie galėtų kažką pasiekti, juolab, kad atrodo keista tai matyti. Kažkoks įspūdis kuriasi, kad Vilnių norima nuvaryti iki kažkokio Rytų Europos šūdmieščio, o dar ne taip seniai buvo toks entuziazmas... šiek tiek liūdna. Pabandykime įsivaizduoti, kaip mechanikas, vairuotojas gali valdyti miestą, skamba taip,lyg bus kolūkio tvarka.
[Išties įdomu, kaip Paksui pavyko susiderėti dėl Vilniaus mero posto su lenkais. Juk mero postas yra visų partijų siekiamybė, tai ką Paksas turėjo pažadėti lenkams, kad jie atiduotų mero postą jiems?
Paslauga už paslaugą - lenkai balsuoja už merą-paksistą, mainais už tai kabina lenteles lenkų kalba.
/\ tiesiog kažkaip juokingai atrodo, nes kai "suaugę" vyrai tokius parašus dedasi viešai, tai negali nepastebėti. gal rimtai kokių bėdų turi?.. gerai, baigiu diskusiją, išsakiau viską, ką norėjau šia tema
Šakės Vilniui tuomet - dar 4 metai stagnacijos ir kliedesių.
Nieko, 2000-uosius Kaune prisminus aisku, kad vilnieciams liudna nebus. Sitas gal naujesniu prikolu sugalvos nei i geliu vazonus slapintis
O jei rimtai, tai manau cia derybinis triukas, lenkai savo kaina kelia. Po sios personos net ir Tomasevskis gal labai geras kandidatas i merus pasirodys. Idomu ar suveiks..
Nepažįstu to Petkaus, bet nereikia ant žmogaus dėti kryžiaus vien todėl, kad kažkada dirbo mechaniku ar vairuotoju. Dar labiau verti pagarbos tie, kurie iš juodo darbo sugeba prasimušti. Turėjo įkūręs savo įmonę, 2005 m. baigė VGTU, buvo Telšių raj. meras. Nuo 2008 m. sėdi Seime. Kitaip sakant, jau kažkiek apsitrynęs, o karjeros kreivė gana stati. Iš kai kurių komentarų galima pamanyti, kad va, krovinį tik pristato, nusiplauna tepaluotas rankas ir jau sėda į mero kėdę . Taip, jis nėra žinomas. Bet ar labai Kreivys buvo žinomas prieš tampant ūkio ministru? Jei nežinomas, vadinasi nesusikompromitavęs . O jaunas amžius tik privalumas.
/\ Tokiu atveju, jei yra kažkokios politinės patirties, būtų įdomu sužinoti kaip jam ten sekėsi. Nors vien priklausymas paksistams jau solidumo neprideda (Nesmagu Imbraso kompaniją su berniukais iš Šiaulių prisiminus ).
Taip išeina, kad jei Konservatoriai neatsisakys savo buko principingumo prieš Zuoką, Vilniaus laukia nekokie laikai.
Tikrai liūdna, nes esu pakankamai tikras, kad dauguma rinkėjų, balsavusių už Zuoką ir konservus, palankiausiai būtų žiūrėję būtent į šių jėgų kooperavimąsi savivaldybėje. Jei tikrai nutiks blogiausia, mano akyse Konservatorių reitingai smarkiai kris.
Taip išeina, kad jei Konservatoriai neatsisakys savo buko principingumo prieš Zuoką, Vilniaus laukia nekokie laikai.
Tikrai liūdna, nes esu pakankamai tikras, kad dauguma rinkėjų, balsavusių už Zuoką ir konservus, palankiausiai būtų žiūrėję būtent į šių jėgų kooperavimąsi savivaldybėje. Jei tikrai nutiks blogiausia, mano akyse Konservatorių reitingai smarkiai kris.
O kiek dar žemai jie gali kristi?
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Na aš turėjau omeny ne vien savivaldą, bet partiją apskritai. Šiaip, sutikim, kad šiuo metu Vyriausybėje konservai tvarkėsi labai neblogai (gaila Kreivio, bet tai jau kita istorija). O ir krizę šiaip taip atlaikėme ne be Kubiliaus pagalbos. Nori nenori, reikia pripažinti jų nuopelnus. Tačiau būtent toks "ožiškas" užsispyrimas mane labai pykdo, dėl ko net ir aukštesniems Konservatorių sluoksniams (t.y. tiems, kurie man tardiciškai daugmaž patinka) pradedu jausti antipatiją.
Na aš turėjau omeny ne vien savivaldą, bet partiją apskritai. Šiaip, sutikim, kad šiuo metu Vyriausybėje konservai tvarkėsi labai neblogai (gaila Kreivio, bet tai jau kita istorija). O ir krizę šiaip taip atlaikėme ne be Kubiliaus pagalbos. Nori nenori, reikia pripažinti jų nuopelnus. Tačiau būtent toks "ožiškas" užsispyrimas mane labai pykdo, dėl ko net ir aukštesniems Konservatorių sluoksniams (t.y. tiems, kurie man tardiciškai daugmaž patinka) pradedu jausti antipatiją.
Iki balandzio dar visas menuo ir ta anklode tampysis dar i visas puses, antra vertus Zuokas + Koncervatoriai dar ne viskas, jie vistiek netures daugumos, reikes dar kazko.
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Konservatoriai turėjo galimybę sudaryti koaliciją su Naująja sąjunga ir kitomis partijomis taip apsaugodami miestą nuo Šustausko. Tačiau konservatorių vadovybė buvo priėmusi politinį sprendimą į koalicijas su NS neiti. Kadangi Kauno konservatoriams partinė linija visada buvo svarbesnė nei miesto interesai, valdančiąją koaliciją sudarė šustauskininkai. Gerai, kad Šustauskas meru tebuvo gal pusmetį, bet žala miestui (ypač įvaizdžio prasme) buvo padaryta didžiulė.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Vienaip ar kitaip partija vistiek yra verta pagarbos, kuri turi siokius tokius morales princpus, nors aisku siu dienu Lietuvoje gal butu geriau tuos principus paderinti ir su pragmaiskumu.
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment