Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tebetraukia tokius kaip tu.

Kaip miela, kai žmogus atskleidžia tokius intymius dalykus, kad jis yra ... (mhm). [/QUOTE]

Tai taip išeitų ,kad tu cituoji, o mane traukia
    !!!Massive refresh Kaunas!!! - Laukite tesinio

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
      Tebetraukia tokius kaip tu.

Kaip miela, kai žmogus atskleidžia tokius intymius dalykus, kad jis yra ... (mhm).

Ne nu kada tas Kaunas prabus ir paskelbs rezultatus..?

Comment

Na, plaukia duomenys ir iš "nelenkiškų" rajonų... situacija, sakyčiau, kad nesikeičia...

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          Neįžeidinėk garbingų ir darbščių - kaimo žmonių. Geriau vadink nesugebančiais tinkamai mąstyti, trumpiau būtų - kvailiai arba nesantys, bet veiksmais parodantys esą protiniai neįgalieji.
          Pardon. O gal pats už Paksą balsavai?

Nepyk, jei įžeisiu tavo trapią sielą, bet atėjus į valdžią komunistams (visiems kairiesiems), abejoju, ar galėsi laisvai reikštis, kad esi "homoseksualus". Ar čia tokia įsitikinimų priešprieša? Balsuoju už puikią ideologiją, bet nepagalvoju apie galimas to pasekmes.

Ilgai atsigręždinėsime į praeitį?

Comment

Parašė micku Rodyti pranešimą
            Na, plaukia duomenys ir iš "nelenkiškų" rajonų... situacija, sakyčiau, kad nesikeičia...
            O kas čia stebėtino? Juk ir anksčiau panašiai būdavo. Lenkai Vilniuje labai svarbūs tuo, kad nuo jų priklauso labai daug kas. Tiesą pasakius, aš kur kas labiau nerimauju ne dėl lenkų, bet dėl konservų, nes jie labai mėgsta ožiuotis ir spyriotis. Dar bus taip, kad jie "nesijungs su Zuoku" ar su lenkais... o tada jau tikrai viskas ims smirdėti. Nors, visgi, jei jungtųsi Zuokas+lenkai, o konservai nepradėtų rodyti kaprizų, viskas bus puiku: Zuokas vėl meras ir pakankamai stipri koalicija.

Comment

Negerai, jau 49 apylinkės, o lenkai vis dar pirmauja...

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų Aljanso koalicija "Valdemaro Tomaševskio blokas" 17.29%

Artūro Zuoko ir Vilniaus koalicija 16,24%

Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai 12,70%

Darbo partija 12,47%

Kiti stipriai atsilieka...

Comment

Parašė NkkZalgir
                Ko čia nesuprasti.Žmogus užsirašęs Lenino citatą, yra aršus koncervatorius.Galiausiai "pastebi" , kad Leninas patinka man.
                Matyt nuo kosulio lašų padaugino...
                Tu net nemoki parašyt teisingai. Gal pas Jus mąstymo sutrikimai?

Taip, neslėpsiu, žaviuosi Leninu, kaip geru oratoriumi. Atseit, ne taip buvo? O komunizmas - beviltiška santvarka. Lygybės, tiek turtinės, tiek dar kokios nors, būti negali.

Vienu žodžiu, aš apie save tau čia poezijos nerašysiu. Aišku viena - aš balsavau už TS-LKD, o tu už frontininkus. Džiaukis. Jie tau žemai lenkiasi.

P.S. Be to, įsiskaityk į tą citatą. Visai nesvarbu, kieno tai žodžiai, svarbu - gili mintis.

Comment

Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
                  Negerai, jau 49 apylinkės, o lenkai vis dar pirmauja...

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų Aljanso koalicija "Valdemaro Tomaševskio blokas" 17.29%

Artūro Zuoko ir Vilniaus koalicija 16,24%

Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai 12,70%

Darbo partija 12,47%

Kiti stipriai atsilieka...
                  Zuokas tikrai aplenks. Dar nėra Fabijonišių, L.Giros ir kitų svarbių apylinkių, kur tikrai laiminės Zuokas. Nors panašu, kad proporcijos besikeis maks. porą procentų.

Comment

Parašė amiko
                    Balsavau už Lietuvos liberalų sąjūdį.
                    Nepastovu. Vieną dieną demokratai, kitą dieną - patyrę komunistai.

Kompromisinis variantas.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                      O kas čia stebėtino? Juk ir anksčiau panašiai būdavo. Lenkai Vilniuje labai svarbūs tuo, kad nuo jų priklauso labai daug kas. Tiesą pasakius, aš kur kas labiau nerimauju ne dėl lenkų, bet dėl konservų, nes jie labai mėgsta ožiuotis ir spyriotis. Dar bus taip, kad jie "nesijungs su Zuoku" ar su lenkais... o tada jau tikrai viskas ims smirdėti. Nors, visgi, jei jungtųsi Zuokas+lenkai, o konservai nepradėtų rodyti kaprizų, viskas bus puiku: Zuokas vėl meras ir pakankamai stipri koalicija.
                      Kad lenkai labiau linkę jungtis su TT, Darbo partija, socdemais. Labai gaila, kad LICS ir LRLS, atrodo, nepateks. Manau, kad daug priklausys nuo to, prie ko jungsis socdemai.

Comment

Atrodo gali išsipildyti pats baisiausias košmaras, kurio net susapnuoti niekam nelinkėčiau:

Partijų rinkimų štabuose skaičiuojama: V.Tomaševskis planuoja koalicijas, Kaune pirmauja TS-LKD, socdemai nerimauja dėl Vilniaus

V.Tomaševskio blokas tikisi pergalės Vilniuje

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderio Voldemaro Tomaševskio vadovaujamas Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų Aljanso blokas tikisi laimėti savivaldos rinkimus sostinėje. Pagal išankstinius sostinės savivaldos rinkimų rezultatus, suskaičiavus 27 iš 151 rinkimų apylinkės rezultatus, blokas yra surinkęs 18,47 proc. rinkėjų balsų.

"Esame Vilniuje tarp pirmaujančių, turime šansų netgi laimėti rinkimus. Jeigu laimėsime, vesime derybas dėl valdančiosios koalicijos sudarymo", - naktį po rinkimų Eltai sakė V. Tomaševskis.

Comment

/\ kitaip sakant - eis su tais, su kuriais patogu, mano manymu - šiek tiek "kekšiukai" bestuburiai (apie liberalus aš čia)

Comment

Man tai kur kas baisiau del tokiu kaip tu, kuriems zmones (kad ir tas pats Zuokas) prarade visas morales normas yra OK, ir kad "Valdemaro Tomaševskio blokas" irgi yra OK, o siu dvieju parazitu koalicija yra absoliutus OK!!!
                            Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Zuokas tikrai aplenks. Dar nėra Fabijonišių, L.Giros ir kitų svarbių apylinkių, kur tikrai laiminės Zuokas. Nors panašu, kad proporcijos besikeis maks. porą procentų.
                              Yra kelios Fabijoniškių ir Justiniškių apylinkės. Ir ten lenkai 17-20proc. turi.

Comment

Tai jau jo... Kas iš viso leido tiem lenkam balsuot? Inicijuokim balsavimo teisės atėmimą iš kitataučių!

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
                                  Tu net nemoki parašyt teisingai. Gal pas Jus mąstymo sutrikimai?

Taip, neslėpsiu, žaviuosi Leninu, kaip geru oratoriumi. Atseit, ne taip buvo? O komunizmas - beviltiška santvarka. Lygybės, tiek turtinės, tiek dar kokios nors, būti negali.

Vienu žodžiu, aš apie save tau čia poezijos nerašysiu. Aišku viena - aš balsavau už TS-LKD, o tu už frontininkus. Džiaukis. Jie tau žemai lenkiasi.

P.S. Be to, įsiskaityk į tą citatą. Visai nesvarbu, kieno tai žodžiai, svarbu - gili mintis.
                                  Kadangi Jums tie frontininkai taip patinka. Tai siūlyčiau prisimint citatą iš tų laikų. Ji ne žymaus žmogaus, bet tau puikiai tiks Barankinai, būk žmogus!
                                  Dabar Barankinai pakeisk į LC. ir prie būk žmogus atleiskit man, kad pats nesuprasdamas darau gėdą sau ir kitiems.
                                  !!!Massive refresh Kaunas!!! - Laukite tesinio

Comment

O kiek reikia surinkti, kad patekti į tarybą? ~4%? Tikrai labai gaila, kad nei Liberalų Sąjūdis nei LiCS Vilniuj, ko gero, tų 4% nesurinks... Tokiu atveju, reikėjo man balsuot už Zuoką, o ne LRLS... Kol kas Vilniaus rezultatai tikrai gąsdina.

Comment

Parašė artexs Rodyti pranešimą
                                      Atrodo gali išsipildyti pats baisiausias košmaras, kurio net susapnuoti niekam nelinkėčiau:

Partijų rinkimų štabuose skaičiuojama: V.Tomaševskis planuoja koalicijas, Kaune pirmauja TS-LKD, socdemai nerimauja dėl Vilniaus

Aš pašiūrpęs, baisu net pamanyti apie tokius dalykus, reikia melstis, jog Zuokui pavyks išlaikyti pozicijas, nes pasekmės Vilniui bus dar iki šiol neregėtos.
                                      Reikės melsti pakartotinių rinkimų, bus didesnis aktyvumas ir rezultatai turėtų labiau palinkti į gerąja pusę
                                      Paskutinis taisė Aleksas666; 2011.02.28, 00:29.
                                      Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                                        Kad lenkai labiau linkę jungtis su TT, Darbo partija, socdemais. Labai gaila, kad LICS ir LRLS, atrodo, nepateks. Manau, kad daug priklausys nuo to, prie ko jungsis socdemai.
                                        Tiesa, Lenkai mieliau eitų su Paksininkais ir DP. Nors jiems visvien sunkiai išeitų sudaryti padorią koaliciją, nes neužtektų mandatų, o ir iš krūvos grupių sudaryta koalicija vargu ar būtų patikima, jau nekalbant apie kompetentinus žmones jose. Taigi, jie, ko gero, ir patys tai supranta.

Dsbar visi "blogiečiai" (įskaitant lenkus) turi apie 43%, kas reiškia, kad eliminavus tuos, kurie neperžengs barjero jie gaaaal priertės prie 50%.

Tačiau sudėjus Lenkus, Zuoką ir TS gauname 46%.

Aišku, proporcija nėra labai didesnė, bet visgi didesnė ir tik iš 3 partijų, kas reiškia, kad būtų rimtesnė koalicija.

Nors aš visgi dar tokiu, kad proporcija keisis Zuoko naudai.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                          /\ kitaip sakant - eis su tais, su kuriais patogu, mano manymu - šiek tiek "kekšiukai" bestuburiai (apie liberalus aš čia)
                                          Aš galvojau, kad apie LLRA. Jie, bent jau Vilniuje, taip visada ir daro. Nepamenu kada jų nebūtų valdančioje koalicijoje.
                                          Post in English - fight censorship!

Comment

Working...
                                          X