Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

63 straipsnis. Balsavimo tvarka
    2. Rinkimų biuletenyje rinkėjas pažymi tą kandidatų sąrašą, išsikėlusį kandidatą, už kurį jis balsuoja „už“. Jeigu rinkėjas balsuoja už kandidatų sąrašą, jis specialiai pirmumo balsams nurodyti skirtuose rinkimų biuletenio laukeliuose įrašo pasirinktų šio sąrašo kandidatų rinkimų numerius, jeigu balsuoja už išsikėlusių kandidatų jungtinį sąrašą, – pasirinktų šio sąrašo kandidatų rinkimų numerius ar numerį (jei sąraše yra mažiau kaip šeši kandidatai, reikia pasirinkti bent vienu kandidatu mažiau, negu sąraše įrašyta kandidatų), o jeigu balsuoja už išsikėlusį kandidatą, neįeinantį į jungtinį sąrašą, – pirmumo balsų nenurodo. Jeigu rinkimų biuletenyje to paties kandidato rinkimų numeris įrašytas du ar daugiau kartų, šiam kandidatui pagal šį biuletenį įskaitomas tik vienas balsas. Pirmumo balsai kandidatams, neįeinantiems į jungtinį sąrašą, neskaičiuojami.
    http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._query=&p_tr2=

Vadinasi jei i laukelius irasysiu 1 1 1 2 2 biuletenis nebus sugadintas ir iskaiciuos tik balsus uz 1 ir 2 kandidata?
    ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

Parašė Maxas Rodyti pranešimą
      http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._query=&p_tr2=

Vadinasi jei i laukelius irasysiu 1 1 1 2 2 biuletenis nebus sugadintas ir iskaiciuos tik balsus uz 1 ir 2 kandidata?
      Įrašyk "Chuck Norris", ir biuletenis garantuotai bus sugadintas

Bet geriau negadink, o balsuok už kurią nors sveikesnio proto partiją! (nebūtinai liberalus)

Comment

Parašė rat
        Pagal tai, kiek tautiečių traukia link mokyklų, galima teigti, kad dar nemažai naivių kvailių Lietuvoj.
        Kvailiai namie sėdi ir manų iš dangaus laukia.

Comment

Parašė rat
          Pagal tai, kiek tautiečių traukia link mokyklų, galima teigti, kad dar nemažai naivių kvailių Lietuvoj.
          Juokingos tokios nuomonės. Geriau drybsoti ant sofos ir durninti visus iš eilės, nes matai visi durni, tik aš vienas protingas. Čia tik nenaivūs ir ne kvailiai, leidžia kitiems spręsti už juos pačius ? Gal tada ir tarkim turguje perkant automobilį rinkimės ne patys, o paklauskime praeivių, ką man reiktu pirkti.

Parašė rat
          O naivūs kvailiai balsuoja, o kai nusivilia... vėl balsuoja, tik už kitus. Ir vis tiek šiknoj sėdi.
          Kažkodėl aš tai tikrai nesijaučiu, kad sėdėčiau šiknoje. Jei pats ten patogiai įsitaisęs, tai gal kalbėkite tik už save.

Comment

Parašė rat
            O naivūs kvailiai balsuoja, o kai nusivilia... vėl balsuoja, tik už kitus. Ir vis tiek šiknoj sėdi.
            Kaip nebalsuojantis vilnietis leidi laimėti populistinėms Pakso ir lenkų partijoms. Tu teisus. Geriau ir būti negali.

Comment

Parašė rat
              Gal po šių rinkimų ponas taip pasijus, niekada negali žinoti
              Bet pabandyti juk galima ? Nes jei nieko pats nedarysi, tai tikrai kelias tik į tą vietą egzistuos.

Comment

Parašė rat
                Tas pats scenarijus. Kažkas laimės, tada juos bandys nuverst. Eilinį kartą grasins plaukimu pilvu aukštyn (ar žemyn), skųsis STT be rezultatų, dalins kyšius. Žinau tik vieną: komunaliniai mokesčiai didės, transporto bilietai brangs, mašinų stovėjimas brangs, naujos rinkliavos bus ir t.t. Tai koks skirtumas.
                Tai gal iškart virvę nusipirk? Vietoj to, kad čia dabar pezėtum...

Comment

Apylinkėje šiemet netikėtai daug nelietuviakalbių ir raudonveidžių. Kaži kodėl? Nelabai įsivaizduoju, už ką jie balsuoja

Comment

Parašė rat
                    Žinau tik vieną: komunaliniai mokesčiai didės, transporto bilietai brangs, mašinų stovėjimas brangs, naujos rinkliavos bus ir t.t. Tai koks skirtumas.
                    papildant tamstos sarašą apie tai kas brangs:

Milzinai.com, žinių ekonomikos dienraštis, pabandė numatyti, kas šiemet brangs.

Cukrus brangs, vištiena brangs, kiauliena brangs, jautiena brangs, aviena brangs, mėsa brangs, dešrelės brangs, sardelės brangs, pjaustyta daktariška dešra brangs, miltai brangs, maistas brangs, duona brangs, bulka brangs ir alus brangs.

Taip pat elektra brangs, troleibuso bilietai brangs, mikruškės brangs, gyvatukas brangs, šildymas brangs, karštas vanduo brangs, šaltas vanduo brangs, mokestis už liftą brangs, šiukšlių išvežimas brangs, dujos brangs ir benzinas brangs.

Taip pat chemikalai brangs, kosmetika brangs, kelnes brangs, bliuskės brangs, kepurės brangs, pirštinės brangs, batai brangs, kojinės brangs, vaistai brangs, daktarai brangs, laikraščiai brangs, knygos brangs ir kompiuteriai brangs.

Pašarai brangs, kombikormas brangs, stintos brangs, visos gėlavandenės žuvys brangs, visos jūrų žuvys brangs, bulvės brangs, pienas brangs, varškė brangs, sviestas brangs, druska brangs, reklama milzinai.com brangs, kitos paslaugos brangs, knygos brangs ir kino teatras brangs.

Taip pat automobiliai brangs, motociklai brangs, slidės brangs, žaislai brangs, doleris brangs, euras brangs, šokoladas brangs, vynas brangs, brendis brangs, viskis brangs, cigaretės brangs, dyzelis brangs, kava brangs, aliejus brangs, padangos brangs ir tepalai brangs.

Brangs degtinė, alus, bled, brangs, cigaretės tikrai brangs.

Štai kas šiemet, milzinai.com nuomone, brangs.
                    iš čia: http://www.milzinai.com/index.php?ma...t01returnid=15
                    Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

Comment

jomajo vos rinkimų nepramazinom miegojom iki pietų, paskui va atsidarau kauno dieną, o ten apie balsavimą siaubas

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                        Apylinkėje šiemet netikėtai daug nelietuviakalbių ir raudonveidžių. Kaži kodėl? Nelabai įsivaizduoju, už ką jie balsuoja
                        tomaševskio blokas
                        pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                          O ten tikrai nelietuviakalbiai? Negali žinot, gal jie tiesiog daug keikiasi

Comment

Jei aš esu priregistruotas prie savivaldybės, o ne prie gyvenamosios vietos, tai kur Vilniuje man balsuot?
                            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                              Jei aš esu priregistruotas prie savivaldybės, o ne prie gyvenamosios vietos, tai kur Vilniuje man balsuot?
                              O tai ant rinkėjo kortelės nenurodo kur balsuot?
                              Jei jos negavai tai gali čia pasitikrint: https://paslaugos.vrk.lt/pazymejimas...icate_form.php

Comment

Parašė Hexen Rodyti pranešimą
                                O tai ant rinkėjo kortelės nenurodo kur balsuot?
                                Jei jos negavai tai gali čia pasitikrint: https://paslaugos.vrk.lt/pazymejimas...icate_form.php
                                Aš jau čia anksčiau minėjau, kad jos negavau, nes nesu deklaravęs gyv. vietos.

Miestai.net FB

Comment

Aš jau čia anksčiau minėjau, kad jos negavau, nes nesu deklaravęs gyv. vietos.
                                  Tai paskambink tuo numeriu, kur suteikia informaciją apie rinkimus. 1855 numeris lyg. Tau viskas bus paaiškinta.
                                  Ech, blogai tiems benamiams...

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
                                    Tai paskambink tuo numeriu, kur suteikia informaciją apie rinkimus. 1855 numeris lyg. Tau viskas bus paaiškinta.
                                    Ech, blogai tiems benamiams...
                                    Aš tiesiog padariau kitaip. Nuėjau į savivaldybę, o man ten pasakė kad negalės prileist nes nesu priregistruotas net prie savivaldybės. Grįžus man tėvai papasakojo, kad yra dokumentai liudijantys, jog esu priregistruotas prie savivaldybės. Tai dabar nežinau, ar rinkt tuos dokumentus ir eit vėl savivaldybėn, ar ne

Miestai.net FB

Comment

Aš tiesiog padariau kitaip. Nuėjau į savivaldybę, o man ten pasakė kad negalės prileist nes nesu priregistruotas net prie savivaldybės. Grįžus man tėvai papasakojo, kad yra dokumentai liudijantys, jog esu priregistruotas prie savivaldybės. Tai dabar nežinau, ar rinkt tuos dokumentus ir eit vėl savivaldybėn, ar ne
                                      O labai norisi balsuot? Gal, tiesiog, apsieik be to?

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
                                        O labai norisi balsuot? Gal, tiesiog, apsieik be to?
                                        Būtų šilta lauke, tai gal dar nueičiau, bet dabar tai jau tikriausiai ne. Tikiu, kad žmonės išrinks tai, už ką norėjau balsuot

Miestai.net FB

Comment

Būtų šilta lauke, tai gal dar nueičiau, bet dabar tai jau tikriausiai ne. Tikiu, kad žmonės išrinks tai, už ką norėjau balsuot
                                          Šaip, blogai gaunasi. Bet susiklosčius tokiai padėčiai -... ką bepadarysi.

Comment

Working...
                                          X