O aš šiandien rinkimų stebėtojo pažymėjimą gavau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal kasnors žino kur galima internete stebėti naujausius rezultatus?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAčiū, kolkas Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjunga gavo daugiausiai balsų Lietuvoje.
Masiulis kalbėdamas apie Vilnių buvo gana patenkintas
Comment
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąNa čia kaimuose...
Masiulis kalbėdamas apie Vilnių buvo gana patenkintas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŽiūrėsim kaip bus Vilniuje. Tėvynės sąjunga man buvo antras variantas, tad visai neblogai būtų. Svarbiausia, kad visokios nesąmoningos partijos kaip "tvarka ir teisingumas", "lenkų rinkimų akcija" ar pan. negautų pernelyg daug balsų.Neoficialiomis DELFI žiniomis, Vilniuje, kur dėl valdžios vyksta didžiausia kova, kol kas pirmauja Rolando Pakso vadovaujami liberaldemokratai, toliau rikiuojasi konservatoriai ir liberalcentristai. Tiesa, pirmieji ir antrieji skaičiuojant balsus nuolat keičiasi vietomis, o Artūro Zuoko vadovaujama partija esą stabiliai įsitvirtino trečioje vietoje.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąkazkaip perdaug nerealu tiketis kad zuokas ir jo partija gali nelaimetu rinkimu vilniuj, bet jei tokie rezultatai tikri, o ne gandai, tai nuteikia optimistiskai
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPo tiek skandalų, visai nenuostabu, kad daug kas Vilniuje už liberalų ir centro sąjungą nebebalsavo (turbūt). Tačiau man tie labai išankstiniai rezultatai džiaugsmo tikrai nekelia, nes pagal juos pirmauja libdemai.
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimąKol kas pagal vienos apylinkės duomenis Paksininkai Vilniuje pirmauja.
Klaipėdos rajone pirmauja naujai susikūrusi Centro partija (ne sąjunga.
Jei laimės, Gargždų vystymęsi bus padėtas TAŠKAS.
Comment
-
As nustebintas, bet daug sunaus draugu (~apie 20 metu; veiksmas Kaune) sake balsave uz Paksa.
Taip kad geriau jaunimas butu paciuozinejes...Paskutinis taisė JaM; 2007.02.25, 22:54.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVadinasi, tokia rinkėjų valia
O naujosios partijos vadas Petras Gražulis veržte veržėsi, ir tikslą pasiekė dalindamas dovanas jau n metų per Kalėdas, pasisakydamas PRIEŠ statybas ir turėdamas tiesioginių interesų rajone.
Mulkina rinkėjus, o tie balsuoja. Tas Gražulis dar seimo narys tebėra, antras juokdarys po Šustausko.Lietuva jau . Bet dar .
Comment
Comment