Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

šiaip rimti žmonės kalba, kad paksas tikrai yra daug švaresnis už tarkim kokį brazauską, tiesiog yra per skystas ir per silpnas. jis per greitai norėjo visus iššluot ir įvest savo tvarką, todėl jį senieji vilkai ir suėdė. aš jo neginu, man jis nepatinka, bet nereikia beatodairiškai jo pulti, nes jis už tą patį zuoką kokius 5 kartus o gal ir labiau "švaresnis" o vilniečiams irgi matau, kad nemaža dilema už ką balsuoti

Comment

Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimą
      Tiesiog registruodamasis buvau neatidus ir padariau labai kvailą klaidą, dėl kurios gailiuosi.
      Kaip matau, tamsta, esat moderatorius, galėtumėt pakeist mano slapyvardį į "Gerbiamas ekonomistas Uspaskich", arba "Mafijozų ir klerkų priešas Nr.1 - Uspaskich"? Dekui labai.
      Šiaip, sieti save su tokiu apgailėtinu tipu - menkas juokas... Užjaučiu.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        šiaip rimti žmonės kalba, kad paksas tikrai yra daug švaresnis už tarkim kokį brazauską, tiesiog yra per skystas ir per silpnas. jis per greitai norėjo visus iššluot ir įvest savo tvarką, todėl jį senieji vilkai ir suėdė. aš jo neginu, man jis nepatinka, bet nereikia beatodairiškai jo pulti, nes jis už tą patį zuoką kokius 5 kartus o gal ir labiau "švaresnis" o vilniečiams irgi matau, kad nemaža dilema už ką balsuoti
        O rimti žmonės tai kas - gal rusų diplomatai?

Comment

žmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai - dažnai sukinėjuosi vienoje savivaldybėje (ne kauno), todėl nuomones žinau, iš oro nepaėmiau ) ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra tik aišku nereikia už jį balsuoti, per daug jau jo snukelis gadintų vilniaus įvaizdį ir dar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?

Comment

žmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai...

dar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?
            nesuprantu klausimo... pagal ką geresnis?

Comment

ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra
              Labai įdomu, gal gali plačiau parašyti kaip tu taip logiškai išmąstei?

Comment

to oranger: juokinga, kad gydytojai dirba savivaldybėse ir seime?

to edd: ne aš taip išmąsčiau, persakau kitų žmonių nuomonę

ir baikit čia, aš jums ne koks pakso gynėjas

Comment

to edd: ne aš taip išmąsčiau, persakau kitų žmonių nuomonę
                  Tu parašei, kad "ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra". Tai supratau, kad čia už save kalbi.

Comment

to oranger: juokinga, kad gydytojai dirba savivaldybėse ir seime?

ir baikit čia, aš jums ne koks pakso gynėjas
                    ne, tiesiog keista, kodėl ne pvz. vaistininkai ar siuvėjos, ar bankininkai, ar troleibuso vairuotojai...
                    Na, gal čia Kauno specifika, tada atsiprašau...

Comment

man klausantis kitų žmonių kalbų susidarė tokia pati nuomonė šiuo klausimu

Comment

žmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai - dažnai sukinėjuosi vienoje savivaldybėje (ne kauno), todėl nuomones žinau, iš oro nepaėmiau ) ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra tik aišku nereikia už jį balsuoti, per daug jau jo snukelis gadintų vilniaus įvaizdį ir dar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?
                        oranger, būk žmogus, nereikia čia nesamonių, būtų užtekę tik perskaityt žmoniškai, o ne iškart pulti...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                          Šiaip, sieti save su tokiu apgailėtinu tipu - menkas juokas... Užjaučiu.
                          Gal galima sužinot, kodėl gerbiamas ekonomistas Uspaskich yra apgailėtinas?Nes tada kas trečias lietuvis yra apgailėtinas nes palaikė gerbiamą ekonomistą Uspaskich. Gal dėl to, kad sugebėjo prikelt Kėdainius, ir padarė šį miestą labai gražiu Lietuvos mastu, o gal kad gerbiamas ekonomistas Uspaskich turi košės galvoj, įkūrė didelę įmonę ir suteikė kėdainiečiams darbo ir ištempė iš skurdo gniaužtų? Gal dėl to, kad kovoja prieš valstybės turto grobstymą? Gal dėl to, kad Lietuvos valstybė klestėtų?Gal dėl to kad gerbiamas ekonomistas Uspaskich turi gražią žmoną ir tamsta jai simpatizuojate?
                          Ir beje ar nebūsit, koksai prakeiktas lansbergistas?
                          Ir beje , kas Jūs toks, kad mane užjaustumėte?

Comment

@daktaras. Tai už ką daba mum balsuot? Gal galėtum duoti patarimų, kad vilniečiai nepridarytų baisių klaidų. Klausiu, nes kiek matau žinai daug daugiau, nei eiliniai žmogeliai.

Comment

/\ nu nebesvaik juk rašiau, kad jums baisi dilema už ką balsuot, tai nereikia čia iš manęs egzperto daryt

Comment

/\ nu nebesvaik juk rašiau, kad jums baisi dilema už ką balsuot, tai nereikia čia iš manęs egzperto daryt
                                Bet tai kas, jei ne tu galėtum mumi padėt išspręst šią dilemą? Labai prašau patarimo. Negi atsisakysi mums pagelbėt?

Comment

tu manai, kad daktarai šiais laikais už dyką dirba?? taip imsiu, ir pasakysiu iš karto?

Comment

tiesa, duosiu tikrai rimtą patarimą iškart baigiant paksiaus temą - nebalsuokit už jį!

http://www.delfi.lt/news/economy/Med...hp?id=12093778

baisu... jis gal ir ne baisiai susitepęs, bet kad psichas, tai faktas

Comment

Galiu pažadėt, kad negaminsim iš tavęs daktariškos dešros.

Comment

Comment

Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimą
                                          Gal galima sužinot, kodėl gerbiamas ekonomistas Uspaskich yra apgailėtinas?
                                          Manyčiau, kad jeigu žmogus yra ieškomas teisesaugos ir būtų suimtas prokurorų tik jam įžengus į Lietuvos teritoriją - propaguoti jo vardą politiniais tikslais yra grupinio nusikaltimo požymis...

Sėkmės...

Comment

Working...
                                          X