šiaip rimti žmonės kalba, kad paksas tikrai yra daug švaresnis už tarkim kokį brazauską, tiesiog yra per skystas ir per silpnas. jis per greitai norėjo visus iššluot ir įvest savo tvarką, todėl jį senieji vilkai ir suėdė. aš jo neginu, man jis nepatinka, bet nereikia beatodairiškai jo pulti, nes jis už tą patį zuoką kokius 5 kartus o gal ir labiau "švaresnis" o vilniečiams irgi matau, kad nemaža dilema už ką balsuoti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąTiesiog registruodamasis buvau neatidus ir padariau labai kvailą klaidą, dėl kurios gailiuosi.
Kaip matau, tamsta, esat moderatorius, galėtumėt pakeist mano slapyvardį į "Gerbiamas ekonomistas Uspaskich", arba "Mafijozų ir klerkų priešas Nr.1 - Uspaskich"? Dekui labai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąšiaip rimti žmonės kalba, kad paksas tikrai yra daug švaresnis už tarkim kokį brazauską, tiesiog yra per skystas ir per silpnas. jis per greitai norėjo visus iššluot ir įvest savo tvarką, todėl jį senieji vilkai ir suėdė. aš jo neginu, man jis nepatinka, bet nereikia beatodairiškai jo pulti, nes jis už tą patį zuoką kokius 5 kartus o gal ir labiau "švaresnis" o vilniečiams irgi matau, kad nemaža dilema už ką balsuoti
Comment
-
žmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai - dažnai sukinėjuosi vienoje savivaldybėje (ne kauno), todėl nuomones žinau, iš oro nepaėmiau ) ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra tik aišku nereikia už jį balsuoti, per daug jau jo snukelis gadintų vilniaus įvaizdį ir dar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąžmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai...
Parašė daktaras Rodyti pranešimądar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąto edd: ne aš taip išmąsčiau, persakau kitų žmonių nuomonę
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąto oranger: juokinga, kad gydytojai dirba savivaldybėse ir seime?
ir baikit čia, aš jums ne koks pakso gynėjas
Na, gal čia Kauno specifika, tada atsiprašau...
Comment
-
žmonės kurie supranta politiką tikrai gerai (seniūnai, gydytojai, šiaip valdininkai - dažnai sukinėjuosi vienoje savivaldybėje (ne kauno), todėl nuomones žinau, iš oro nepaėmiau ) ir šiaip logiškai mąstant aišku, kad taip yra tik aišku nereikia už jį balsuoti, per daug jau jo snukelis gadintų vilniaus įvaizdį ir dar tiesa, jeigu apie rusus pradėjai - o kuo geresnis borisovas už rubikoną?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiaip, sieti save su tokiu apgailėtinu tipu - menkas juokas... Užjaučiu.
Ir beje ar nebūsit, koksai prakeiktas lansbergistas?
Ir beje , kas Jūs toks, kad mane užjaustumėte?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nu nebesvaik juk rašiau, kad jums baisi dilema už ką balsuot, tai nereikia čia iš manęs egzperto daryt
Comment
-
tiesa, duosiu tikrai rimtą patarimą iškart baigiant paksiaus temą - nebalsuokit už jį!
http://www.delfi.lt/news/economy/Med...hp?id=12093778
baisu... jis gal ir ne baisiai susitepęs, bet kad psichas, tai faktas
Comment
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąGal galima sužinot, kodėl gerbiamas ekonomistas Uspaskich yra apgailėtinas?
Sėkmės...
Comment
Comment