Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Rinkėjų aktyvumas 2015.03.01 19:00 (Lietuvos mastu 45,8%)
Žemėlapis: http://dc1.maps.lt/rinkimai2015/aktyvumas_I_turas/
VRK info: http://www.2013.vrk.lt/2015_savivald...eda1turas.html
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjei Kaune vel laimi konservatoriai - emigruoju. Arba i Airija, arba i pomirtini gyvenima.
„Vilties linija“ - 116 123
Darbo laikas: visą parą
Pagalbą teikia: savanoriai ir
psichikos sveikatos profesionalaiIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa, ką, Waldemaras su savo partija laimi
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGal kol kas susilaikykime nuo tokių postų, ypač kai rezultatai skelbiami iš 1 apylinkės iš 151 esamų.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa, ką, Waldemaras su savo partija laimi*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjei Kaune butu ateje daugiau rinkeju, butu pamate nauja jauna kandidate, ir, galbut, jau rytoj turetume jauna zavia mere
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa, ką, Waldemaras su savo partija laimi
O Šimašius dvigubai krauna Zuokui Vilniaus lietuviškose apylinkėse. Net N.Vilnioje jis surinko daugiau balsų nei Zuokas ir Pinskus.Paskutinis taisė Romas; 2015.03.01, 23:02.
Comment
-
Parašė Zosysna jei už grožį, tai ir as būčiau Šustauską rinkęs
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąlabai tikiuosi, kad kauniečiai ne pagal grožį renkas merą. Ir ne pagal negrožį, kaip kad buvo su Šustausku
O renka pagal tai kiek prižadėjo ir kiek pakritikavo. Krabas tuo pasižymėjo.
Comment
-
Sveikinu Vilnių, bent jau man Šimašiaus pergalė jau neabejotina ne tik antrame ture, tačiau ir pirmame ture. Kiek gaila Kauno, nes ten tikriausiai laimės Matiošaitis. Klaipėda irgi šaunuoliai.
edit: nors dar nedaug duomenų, tačiau Šimašiaus didžiausia persvara kol kas laimi Dailės apygardoje, t.y. užupyje, kuriame Zuokas gyvena.Paskutinis taisė Eidvis; 2015.03.01, 23:25.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTai dar antras turas bus ir dar nereikia čia išvadų daryt...
Comment
-
Man ko gero nė vieni rinkimai nepraeina be kuriozų , Pirmiausia negavau rinkimo bilieto, žinoma tai ne jokia bėda. Nuvykus balsuoti "maloniai" nustebino rinkimų lapus dalinusi ponia- Ji pradėjo pilti sakinius rusų kalba, aš stoviu galvoju kada gi man įsiterpti ir pasakyti, kad kalbėtų VALSTYBINE kalba, bet ir man prabilus ji nelabai rišliai kalbėjo lietuviškai. Va taip pas mus senamiesty būna.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
Comment