Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąnu man bent jau sazine neleistu balsuot uz vagi, kad ir kokios aplinkybes bebutu.
Šiaip, geriausiai pasakė šiąnakt Landsbergis. Kad prie Pakso buvo praganyta 100 mln. Bet tokiems kaip tu tai ne motais, nes sprogstat iš pavydo Zuokui, tiksliau jo vidinei laisvėi ir vakarietiškai laikysenai... Aš neidealizuoju šio politiko, bet tokių kaip tu prielankumas Paksui, Uspaskichui ir kitiems panašiems veikėjams yra nepaaiškinamas... Gal lankai kokius ekstrasensų seansus?
Comment
-
antitotalitarizmus
Parašė oranger Rodyti pranešimąKlausyk, ar tu girdėjai apie tokį dalyką kaip "nekaltumo prezumpciją"? Jei teismas neįrodė, kad žmogus padarė nusikaltimą ir nepaskyrė jam bausmės, kaip tu gali šaukti kad tas žmogus yra vagis?
Šiaip, geriausiai pasakė šiąnakt Landsbergis. Kad prie Pakso buvo praganyta 100 mln. Bet tokiems kaip tu tai ne motais, nes sprogstat iš pavydo Zuokui, tiksliau jo vidinei laisvėi ir vakarietiškai laikysenai... Aš neidealizuoju šio politiko, bet tokių kaip tu prielankumas Paksui, Uspaskichui ir kitiems panašiems veikėjams yra nepaaiškinamas... Gal lankai kokius ekstrasensų seansus?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tu dabar ne ant jo rėk, o geriau kažkaip aiškinkitės, kame reikalas viso šito paksiškumo
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKlausyk, ar tu girdėjai apie tokį dalyką kaip "nekaltumo prezumpciją"? Jei teismas neįrodė, kad žmogus padarė nusikaltimą ir nepaskyrė jam bausmės, kaip tu gali šaukti kad tas žmogus yra vagis?
nejoks cia nepavydas, o pyktis, kad mano salyje nusikaltelis gali buti sostines meru, ir isaiskinus jo nusikaltimus jis ne tik kad nesedi uz grotu ir netgi toliau lyg niekur nieko eina savo pareigas.
is kur istraukei mano nuolankuma Paksui? as tik pasakiau jei is tu 2 reiktu rinktis, tai aisku rinkciaus Paksa. Bet cia tik lyginant su Zuoku, o ne apskritai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimądel Zuoko manau nesigincysim, nes visiem akivaizdu kas yra abonentas ir t.t.. kad teismai lietuvoj reiskia sh verti, tai cia del to verkt reikia, o ne draskyt akis kad Zuokas nekaltas.
nejoks cia nepavydas, o pyktis, kad mano salyje nusikaltelis gali buti sostines meru, ir isaiskinus jo nusikaltimus jis ne tik kad nesedi uz grotu ir netgi toliau lyg niekur nieko eina savo pareigas.
is kur istraukei mano nuolankuma Paksui? as tik pasakiau jei is tu 2 reiktu rinktis, tai aisku rinkciaus Paksa. Bet cia tik lyginant su Zuoku, o ne apskritai.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTikrai lankai ekstrasensų seansus. Maža to, darai netgi šiokią tokią pažangą...
P.S. as ne paksininkas ir ne uspaskininkas...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTušti kontrargumentai...
P.S. as ne paksininkas ir ne uspaskininkas...
Neprivalau ieškoti rimtų kontrargumentų gatvės lygio pasvarstymams...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKokie argumentai, tokie ir kontrargumentai...
Neprivalau ieškoti rimtų kontrargumentų gatvės lygio pasvarstymams...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKas abonentas, turbūt žino net N. Vilnios ežiukai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąhaha aranger ar ne liberalcentristas busi? Negaliu pralinksminai, dabar sakysi, kad Zuokas neabonentas? O lietvos teismai yra tuscia vieta, jiem nupirkti daug pinigu nereikia, uztektu laabai mazos dalies zuoko ir jo saikos pinigeliu
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąAr yra garantija, kad tokiu atveju nebalsuos pvz. FSB hakeriai?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąviskas čia paprasta: išsilavinimo stoka ir vidinė agresija, kylanti iš nepilnavertiškumo komplekso (tarybinis palikimas)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąbet juk tai vilnius! mūsų novatoriškoji Lietuvos sostinė! kas per kompleksai? kas per neišsilavinimai? ar čia forume tiesiog per daug išpūstas vilniaus kaipo super esybės titulas?
O liberaldemokratu laimejimas dar nieko nereiskia, paziurekit kiek kitos partijos surinko balsu. manau, kad net jei ir dalyvaus koalicijoj libdemai, tai paksas meru tikrai nebus"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
Comment