Man tai jau geriau paauglys, nei sovietinio raugo nomenklatūra Dabar kaip tik tas laikas, kai jaunimas, užaugęs ne prie ruso, periminėja valdžią iš nomenklatūros ir jiems gerai tai sekas. Geras pavyzdys 'Investuok Lietuvoje', kur amžiaus vidurkis tikriausiai kokie 25 m.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Mykolas Majauskas„Džiaugiuosi, kad prie mano komandos prisijungė A. Sekmokas. Tai ne sutapimas, kad Andrius Janukonis iškart atsistatydino iš Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos prezidento posto. Tačiau to mums negana, Vilniaus šilumos ūkis turi sugrįžti į miestiečių, į valstybės rankas."
Čia man vienam juokinga?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąBeveik apsisprendžiau emigruoti, jei Kauno miesto meru bus išrinktas A.Kupčinskas. O kokia forumiečių nuomonė apie šią liūdną perspektyvą?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąBeveik apsisprendžiau emigruoti, jei Kauno miesto meru bus išrinktas A.Kupčinskas. O kokia forumiečių nuomonė apie šią liūdną perspektyvą?
Comment
-
EDIT: bet bus linksmiau, jei konservatoriai laimes rinkimus, nes Kupcinskas dabar yra seselinis ekonomikos ministras, tai laimejus taptu ekonomikos ministruPaskutinis taisė liutass; 2014.11.23, 20:26.
Comment
-
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tai nereiškia, kad palikčiau šį forumiuką
Comment
-
Kupcinskas tikrai nera tobulas, taciau ar yra kas geriau? Ir isvis kas kandidatuos Kaune daugiau? Zinau tik Mikaiti, taciau nematau as jo darbu... labiau matau ji kaip begiojimo entuziasta, nei kaip politika. Toks be "kiausu" atrodantis, nejauciu as jo jegos... labai jau svelnus inteligentas. Nors mano gimine gerai pazista Mikaiciu gimine, tai labai padorus zmones. Bet geras zmogus - ne profesija...
Mano akimis, po vis Garbaraviciu, Sustausku ir co. kol kas Kupcinskas buvo geriausias... O VICI chebros prie miesto as tikrai nenoriu prileisti. Turesim kaunietiska RUbikon'o versija tada.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąBet labai gerai pamenu vieną pirmųjų darbų išrinkus - išjungė Kauno gatvių apšvietimą.
Comment
-
Už ką tu balsuosi? Ar nesugebėsi į šį klausimą atsakyt ir daugiaisia išspausi - už bet ką kas ne Kupčinskas?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGražulis gerai, nutemps nuo zuoko kažkiek balsų
Comment
Comment