Na čia kaimuose...
Masiulis kalbėdamas apie Vilnių buvo gana patenkintas
Žiūrėsim kaip bus Vilniuje. Tėvynės sąjunga man buvo antras variantas, tad visai neblogai būtų. Svarbiausia, kad visokios nesąmoningos partijos kaip "tvarka ir teisingumas", "lenkų rinkimų akcija" ar pan. negautų pernelyg daug balsų.
Žiūrėsim kaip bus Vilniuje. Tėvynės sąjunga man buvo antras variantas, tad visai neblogai būtų. Svarbiausia, kad visokios nesąmoningos partijos kaip "tvarka ir teisingumas", "lenkų rinkimų akcija" ar pan. negautų pernelyg daug balsų.
na cia tokia zinute:
Neoficialiomis DELFI žiniomis, Vilniuje, kur dėl valdžios vyksta didžiausia kova, kol kas pirmauja Rolando Pakso vadovaujami liberaldemokratai, toliau rikiuojasi konservatoriai ir liberalcentristai. Tiesa, pirmieji ir antrieji skaičiuojant balsus nuolat keičiasi vietomis, o Artūro Zuoko vadovaujama partija esą stabiliai įsitvirtino trečioje vietoje.
@Uspaspsichas: Kai maža dalis balsų suskaičiuota, tai labai sunku nuspėti galutinį rezultatą. Nors negi mes nenorim galų gale turėti tvarką ir teisingumą Vilniuje?
kazkaip perdaug nerealu tiketis kad zuokas ir jo partija gali nelaimetu rinkimu vilniuj, bet jei tokie rezultatai tikri, o ne gandai, tai nuteikia optimistiskai
kazkaip perdaug nerealu tiketis kad zuokas ir jo partija gali nelaimetu rinkimu vilniuj, bet jei tokie rezultatai tikri, o ne gandai, tai nuteikia optimistiskai
Po tiek skandalų, visai nenuostabu, kad daug kas Vilniuje už liberalų ir centro sąjungą nebebalsavo (turbūt). Tačiau man tie labai išankstiniai rezultatai džiaugsmo tikrai nekelia, nes pagal juos pirmauja libdemai.
Kol kas pagal vienos apylinkės duomenis Paksininkai Vilniuje pirmauja.
Klaipėdos rajone pirmauja naujai susikūrusi Centro partija (ne sąjunga.
Jei laimės, Gargždų vystymęsi bus padėtas TAŠKAS.
Po tiek skandalų, visai nenuostabu, kad daug kas Vilniuje už liberalų ir centro sąjungą nebebalsavo (turbūt). Tačiau man tie labai išankstiniai rezultatai džiaugsmo tikrai nekelia, nes pagal juos pirmauja libdemai.
Nu as vistiek jau kazkaip buvau nusiteikes is visos bendros nuotaikos ziniasklaidos, kad zmones akli del Zuoko, bet pasirodo gal dar nera taip blogai. Tik kita beda, kad jei laimes Pakso partija, tai Zuokas dabar palaikintas artimus santykius, gali prisisliet i koalicija.
Kauno mieste liberalcentristam kol kas labai negerai.
„Rietave mums atrodo, kad gausime triuškinamą daugumą", - džiaugėsi liberalcentristai, kurie neslėpė, kad pagal pirminius rezultatus nuvilia Kauno gyventojai.
Kol kas pagal vienos apylinkės duomenis Paksininkai Vilniuje pirmauja.
Klaipėdos rajone pirmauja naujai susikūrusi Centro partija (ne sąjunga.
Jei laimės, Gargždų vystymęsi bus padėtas TAŠKAS.
Klaipėdos mieste balsavo vos 28 procentai rinkėjų, iš jų net 80 procentų virš 50 metų. Jaunimas ir net vidurinioji karta galėtų būti aktyvesni... Manau, kad galimi dideli pasikeitimai Klaipėdos miesto taryboje.
Kas tie rinkėjai? Ateina bobutės, o jaunimas snaudžia. Liberalų sąjūdis puikią programą čia turėjo, bet niekas neišgirdo.
O naujosios partijos vadas Petras Gražulis veržte veržėsi, ir tikslą pasiekė dalindamas dovanas jau n metų per Kalėdas, pasisakydamas PRIEŠ statybas ir turėdamas tiesioginių interesų rajone.
Mulkina rinkėjus, o tie balsuoja. Tas Gražulis dar seimo narys tebėra, antras juokdarys po Šustausko.
Comment