Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilniečiai, eikit balsuot už normalias partijas, nes paprastus lietuvius jau pradeda gąsdint ten visokios lenkų rinkimų akcijos.
    Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.02.27, 17:41.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
      Vilniečiai, eikit balsuot už normalias partijas, nes paprastus lietuvius jau pradeda gąsdina ten visokios lenkų rinkimų akcijos.
      Kokios tos normalios? Žmogus pats pasirenka, už ką balsuoti.

Comment

Rinkėjų aktyvumas mažesnis, nei 50% iš esmės įrodo, kad demokratija Lietuvoje nereikalinga.

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
          Tai aišku, kad kiekvienas turi teisę pasirinkt. Bet aš tikiuosi, kad čia nėra palaikančių antivalstybines partijas.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
            Rinkėjų aktyvumas mažesnis, nei 50% iš esmės įrodo, kad demokratija Lietuvoje nereikalinga.
            O koks aktyvumas ten kur reikalinga? Priedo pridekime emigrantelius, kuriu yra daug ir del to dar zumazeja aktyvumas. Sios problemos neturi visokie babajynai ir kebablendai. Kokie aktyvumai ten, beja?

Comment

Įdomu, ar kas balsavo už Pensininkų Partiją? Rimtai, tokią mačiau rinkimų agitacijose
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                Įdomu, ar kas balsavo už Pensininkų Partiją? Rimtai, tokią mačiau rinkimų agitacijose
                Nenustebčiau, jeigu būtų koki 5%. Pavadinimas gundantis, ypač šiais laikais sunkiai pragyvenantiems pensininkams.

Comment

O ką manote, apie Tėvynės Sąjungą bei Socialdemokratų partiją šiuose rinkimuose?

Comment

O ką manote, apie Tėvynės Sąjungą bei Socialdemokratų partiją šiuose rinkimuose?
                    Socdemai yra blogis, kad ir kur jie bebūtų

Miestai.net FB

Comment

Kaip sakoma žodis ne žvirblis, bet mano minčiai išreikšti būtų labiau tikęs žodis "paprastos".

Comment

Socdemai yra blogis, kad ir kur jie bebūtų
                        Kodėl? Aš labai rimtai svarsčiau apie balso atidavimą socdemams. Pasakykit man, kuo tie socdemai blogi?

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                        Kaip sakoma žodis ne žvirblis, bet mano minčiai išreikšti būtų labiau tikęs žodis "paprastos".
                        Įprastos.

Comment

ivestu elektronini balsavima tai ir as sededamas Amsterdama prabalsuociau pries LLRA, bet kazkam panasu kad elektroninis balsavimas labai jau nepatogus

Comment

Kodėl? Aš labai rimtai svarsčiau apie balso atidavimą socdemams. Pasakykit man, kuo tie socdemai blogi?

Įprastos.
                            Dėl jų idėjinio vado AMB ir jo rūmų dabar mes vietoj Nac. stadiono matom tik jo neužbaigtus griaučius. Man tai yra priežastis nekęsti socdemų.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                              O koks aktyvumas ten kur reikalinga? Priedo pridekime emigrantelius, kuriu yra daug ir del to dar zumazeja aktyvumas. Sios problemos neturi visokie babajynai ir kebablendai. Kokie aktyvumai ten, beja?
                              Anksčiau problemų dėl emigrantų gal ir buvo, bet PSD šią "problemą" išsprendė. Aš ir pats vien tik dėl to po gerų 4 metų išsiregistravau iš Vilniaus. Nors ne čia problema. Problema, kad žmonės tiesiog neina balsuoti. Net ir šioje temoje atsirado tokių, kam "per šalta". Jiems vasarą būtų "per karšta" arba "per sausa". Kitaip tariant, kur kas svarbesnė yra požiūrio problema. Žmonėms galimybė rinktis savo valdžią yra paprasčiausiai neaktuali, kas reiškia, kad jiems demokratija visiškai nerūpi. Arba rūpi tik tiek, kiek tai susiję su jų asmeniniu gerbūviu ir teisėmis (bet ne pareigomis).
                              Paskutinis taisė John; 2011.02.27, 18:10.

Comment

Parašė osnas Rodyti pranešimą
                                ivestu elektronini balsavima tai ir as sededamas Amsterdama prabalsuociau pries LLRA, bet kazkam panasu kad elektroninis balsavimas labai jau nepatogus
                                Balsavimas internetu - tiesus kelias į galutinę rinkimų sistemos diskreditaciją. Partijos susodins prie kompiuterių po kelis šimtus ar tūkstančius bomžų, ir tie suspaudinės "ką reikia". Visiškai jokios kontrolės, jokių konfidencialumo garantijų. Net jeigu pažeidimai būtų sąlyginai nedideli, labai išaugtų bendras nepasitikėjimo balsavimo sistema lygis, nes nebeliktų popierinių balsų, kuriuos bet kada galima perskaičiuoti. Tikiuosi, Lietuva artimiausiu metu nesiims tokių savižudiškų veiksmų...

Be to, savivaldos rinkimuose turi balsuoti tie, kuriems aktualu, kurie čia gyvena ir kasdien susiduria su viešojo transporto problemomis, didelėmis šildymo kainomis ir pan. Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.

Comment

Parašė Kecal Rodyti pranešimą
                                  Be to, savivaldos rinkimuose turi balsuoti tie, kuriems aktualu, kurie čia gyvena ir kasdien susiduria su viešojo transporto problemomis, didelėmis šildymo kainomis ir pan. Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
                                  Ilgamečiai emigrantai, kaip John minėjo, po "reikalų" su PSD greičiausiai deklaravo savo išvykimą. O negyvenantys Lietuvoje, savivaldybių tarybų rinkimuose nedalyvauja.

Comment

Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
                                    Šiaip, emigrantai ES šalyse gali balsuoti savo vietos rinkimuose. Juk savivaldos rinkimų esmė ir yra ta, kad balsuoji ten, kur gyveni.

Comment

Balsavimas internetu - tiesus kelias į galutinę rinkimų sistemos diskreditaciją. Partijos susodins prie kompiuterių po kelis šimtus ar tūkstančius bomžų, ir tie suspaudinės "ką reikia". Visiškai jokios kontrolės, jokių konfidencialumo garantijų. Net jeigu pažeidimai būtų sąlyginai nedideli, labai išaugtų bendras nepasitikėjimo balsavimo sistema lygis, nes nebeliktų popierinių balsų, kuriuos bet kada galima perskaičiuoti. Tikiuosi, Lietuva artimiausiu metu nesiims tokių savižudiškų veiksmų...
                                      Sorry, bet nusišnekėjai. Asmens vardo ir pavardės rašymas, asmens kodo, paso numerio rašymas jau nebe kontrolė??? Galima sugalvot daug būdų, kaip tą kontrolę užtikrint.

Miestai.net FB

Comment

O va, man praverstų, balsavimas internetu. Nes kaip tyčia šiandien reikia dirbti, ir negaliu nueiti balsuoti. tai ką man daryt, kai negaliu savo pilietinės prievolės atlikti?

Comment

Sorry, bet nusišnekėjai. Asmens vardo ir pavardės rašymas, asmens kodo, paso numerio rašymas jau nebe kontrolė??? Galima sugalvot daug būdų, kaip tą kontrolę užtikrint.
                                          Greičiausiai jis šnekėjo apie balsų pirkimą ir neskaidrų pasinaudojimą kitų duomenimis. Balsuojant internetu iš bet kurios vietos, niekas tikrai nesukontroliuos ir nesugaudys tokių balsų pirkėjų, kurie autobusais veža benamius ar kitus asmenis. Sumokės, nusirašys tų benamių duomenis ir prabalsuos už ką nori, kaip nori.

Comment

Working...
                                          X