Vilniečiai, eikit balsuot už normalias partijas, nes paprastus lietuvius jau pradeda gąsdint ten visokios lenkų rinkimų akcijos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVilniečiai, eikit balsuot už normalias partijas, nes paprastus lietuvius jau pradeda gąsdina ten visokios lenkų rinkimų akcijos.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKokios tos normalios? Žmogus pats pasirenka, už ką balsuoti.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąRinkėjų aktyvumas mažesnis, nei 50% iš esmės įrodo, kad demokratija Lietuvoje nereikalinga.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąĮdomu, ar kas balsavo už Pensininkų Partiją? Rimtai, tokią mačiau rinkimų agitacijose
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąO ką manote, apie Tėvynės Sąjungą bei Socialdemokratų partiją šiuose rinkimuose?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKokios tos normalios? Žmogus pats pasirenka, už ką balsuoti.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSocdemai yra blogis, kad ir kur jie bebūtų
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKaip sakoma žodis ne žvirblis, bet mano minčiai išreikšti būtų labiau tikęs žodis "paprastos".
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKodėl? Aš labai rimtai svarsčiau apie balso atidavimą socdemams. Pasakykit man, kuo tie socdemai blogi?
Įprastos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO koks aktyvumas ten kur reikalinga? Priedo pridekime emigrantelius, kuriu yra daug ir del to dar zumazeja aktyvumas. Sios problemos neturi visokie babajynai ir kebablendai. Kokie aktyvumai ten, beja?Paskutinis taisė John; 2011.02.27, 18:10.
Comment
-
Parašė osnas Rodyti pranešimąivestu elektronini balsavima tai ir as sededamas Amsterdama prabalsuociau pries LLRA, bet kazkam panasu kad elektroninis balsavimas labai jau nepatogus
Be to, savivaldos rinkimuose turi balsuoti tie, kuriems aktualu, kurie čia gyvena ir kasdien susiduria su viešojo transporto problemomis, didelėmis šildymo kainomis ir pan. Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąBe to, savivaldos rinkimuose turi balsuoti tie, kuriems aktualu, kurie čia gyvena ir kasdien susiduria su viešojo transporto problemomis, didelėmis šildymo kainomis ir pan. Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąGal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąBalsavimas internetu - tiesus kelias į galutinę rinkimų sistemos diskreditaciją. Partijos susodins prie kompiuterių po kelis šimtus ar tūkstančius bomžų, ir tie suspaudinės "ką reikia". Visiškai jokios kontrolės, jokių konfidencialumo garantijų. Net jeigu pažeidimai būtų sąlyginai nedideli, labai išaugtų bendras nepasitikėjimo balsavimo sistema lygis, nes nebeliktų popierinių balsų, kuriuos bet kada galima perskaičiuoti. Tikiuosi, Lietuva artimiausiu metu nesiims tokių savižudiškų veiksmų...
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąBalsavimas internetu - tiesus kelias į galutinę rinkimų sistemos diskreditaciją. Partijos susodins prie kompiuterių po kelis šimtus ar tūkstančius bomžų, ir tie suspaudinės "ką reikia". Visiškai jokios kontrolės, jokių konfidencialumo garantijų. Net jeigu pažeidimai būtų sąlyginai nedideli, labai išaugtų bendras nepasitikėjimo balsavimo sistema lygis, nes nebeliktų popierinių balsų, kuriuos bet kada galima perskaičiuoti. Tikiuosi, Lietuva artimiausiu metu nesiims tokių savižudiškų veiksmų...
Be to, savivaldos rinkimuose turi balsuoti tie, kuriems aktualu, kurie čia gyvena ir kasdien susiduria su viešojo transporto problemomis, didelėmis šildymo kainomis ir pan. Gal kam nepatiks tokia mano nuomonė, bet emigrantai (ypač "ilgamečiai") čia tiesiog neturi ką veikti.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSorry, bet nusišnekėjai. Asmens vardo ir pavardės rašymas, asmens kodo, paso numerio rašymas jau nebe kontrolė??? Galima sugalvot daug būdų, kaip tą kontrolę užtikrint.
Comment
Comment