Dar teko girdėti, kad apie 60 proc. kaliningradiečių darbas susįjęs su armija.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kariuomenė ir jos technologijos
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąManau, kad šios citatos daugiau nei pakanka.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa dar ne viską pasako, argi Rusija ten laiko savo moderniausius naikintuvus ir kitą techniką, kuri galėtų kelti problemų? Nes karuomenės ir Š. Korėja daug turi, bet ar kas nors jos bijo?*censored*
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa dar ne viską pasako, argi Rusija ten laiko savo moderniausius naikintuvus ir kitą techniką, kuri galėtų kelti problemų? Nes karuomenės ir Š. Korėja daug turi, bet ar kas nors jos bijo?
Vien jau kiek nelogiškas tavo palyginimas tarp Š. (ne veltui Š) Korėjos ir Rusijos.
Comment
-
nu tos valstybes panasios bet jei pasakyciau kuom tai buciau isvadintas nacionalistu, naciu ir kitkuom (Vilniui su draugais kaip buvom tai kalbejom kuo panasi rusija ir kinija tai bobeli ant viso autiko rekt ant musu pradejo)
Teta vilkaviski prie gelezinkelio stoties givena tai i menesi po kelis kartus tankai vazuoja i kaliningrada ir labai retai is. o siaip tai lenkai vokeciai greitai sudorotu ta igula kaliningrade- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąnu tos valstybes panasios bet jei pasakyciau kuom tai buciau isvadintas nacionalistu, naciu ir kitkuom (Vilniui su draugais kaip buvom tai kalbejom kuo panasi rusija ir kinija tai bobeli ant viso autiko rekt ant musu pradejo)
O tai bobutei reikėjo palinkėti nepykti ir ilsėtis ramybėje. Tegul interpretuoja, kaip nori Nepalanki tiesa visiems akis drasko, ypač jei pateikta atvirai. Tačiau bobutei reikėjo pabrėžti, kad ji pykstanti dėl realybės ir tai tik įrodo, jog Rusija kažką daro ne taip. Jei to nebūtų, tai kalbant apie Rusiją ji nepyktų, galbūt tos kalbos net glostytų jai savimeilę. Beje, lyginti Rusijos perspektyvą su Kinijos Rusijai yra netgi gerokai per gerai. Teko skaityti, kad Kinija per ateinančius du dešimtmečius tikėtinai pasivys dabartinės demokratijos standartus, kas Rusijai, greičiausiai, negresia net ir per šį laikotarpį. Na, o ekonominė galia bei technologinis potencialas triuškinančiai nepalanki mūsų kaimynams. Ateityje tai pakeis svertus ir karine prasme. Rusijos likimas arba būti Europos lygiateise partnere, priėmus civilizuotai žmonijai būdingus gyvenimo standartus, o ši kultūra jai artimesnė. Arba būti tokių gigantų, kaip Kinija ar Indija satelite ir marionete (panašiai, kaip Baltarusija dabar Rusijos). Dar ji gali kurti savo atsvarą ES principu, bet šitas scenarijus man neatrodo perspektyvus.
Beje, Vilniuje rusakalbių skaičius gerokai pralenkė mano ankstesnį įsivaizdavimą. Net atokiose ir turistų nelankomose vietose nenoromis atkreipdavau dėmesį, kad rusiškų komentarų girdžiu daugiau, nei lietuviškų. Vilnius save pateikia kaip multikultūrinį miestą ir tai yra gerai, tačiau toks ryškus vienos tautos gausumas, kuri man neatrodo pavyzdine patiems lietuviams, retkarčiais glumina. Galų gale, tai mūsų sostinė. Aš nieko prieš ir norėčiau Vilnių matyti kaip multikultūrinį miestą, gausiai lankomą turistų ir turtingą skirtingos pasaulėžiūros. Tačiau dabar taip apie jį atsiliepti negaliu (ne dėl turistų). Dabar jis nėra toks gausus kultūromis, nes dominuoja kelios iš jų, kurios ne visada mūsiškę praturtina, gal kartais net atvirkščiai.
Vilniečiai, nepykit ir nekibkit man į atlapus, Vilniaus aš niekaip nemenkinu. Nenukrypkim į lankas ir, jei norit padiskutuoti, parašykit asmeninė žinutę iškoneveikdami.
Teta vilkaviski prie gelezinkelio stoties givena tai i menesi po kelis kartus tankai vazuoja i kaliningrada ir labai retai is. o siaip tai lenkai vokeciai greitai sudorotu ta igula kaliningradePaskutinis taisė Aš; 2008.11.03, 15:07.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBeje, Vilniuje rusakalbių skaičius gerokai pralenkė mano ankstesnį įsivaizdavimą. Net atokiose ir turistų nelankomose vietose nenoromis atkreipdavau dėmesį, kad rusiškų komentarų girdžiu daugiau, nei lietuviškų. Vilnius save pateikia kaip multikultūrinį miestą ir tai yra gerai, tačiau toks ryškus vienos tautos gausumas, kuri man neatrodo pavyzdine patiems lietuviams, retkarčiais glumina. Galų gale, tai mūsų sostinė. Aš nieko prieš ir norėčiau Vilnių matyti kaip multikultūrinį miestą, gausiai lankomą turistų ir turtingą skirtingos pasaulėžiūros. Tačiau dabar taip apie jį atsiliepti negaliu (ne dėl turistų). Dabar jis nėra toks gausus kultūromis, nes dominuoja kelios iš jų, kurios ne visada mūsiškę praturtina, gal kartais net atvirkščiai.
Stipriai perdedi.
Statististika rodo, kad rusų tėra ~14% ir jų skaičius mažėja. Tik rusų turistų šią vasarą stipriai padaugėjo.Paskutinis taisė pablonis; 2008.11.03, 16:11.
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąJohn video buvo apie tai pasakojama ir javelinai labai lengvai apeina sita sistema neveltuj tiek kainuoja viena raketa
geriausias tai rusiskas priestankinis RPG. nors saudoma juo tik is 50-100 metru , bet pigus kaip 3 kapeikos :-)))
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąmieste gal ir praverstu is kokios pakampes issaut tik nezinia ar raketa isskris
isskrenda praktiskai visos. paprastas ,nepretenzingas ginklas. is toli sauti negali,nes raketa 400 metru lekia ko gero sekunde su trupuciu. per letai. o is arti ,nera sansu nepataikyti.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBeje, Vilniuje rusakalbių skaičius gerokai pralenkė mano ankstesnį įsivaizdavimą. Net atokiose ir turistų nelankomose vietose nenoromis atkreipdavau dėmesį, kad rusiškų komentarų girdžiu daugiau, nei lietuviškų. Vilnius save pateikia kaip multikultūrinį miestą ir tai yra gerai, tačiau toks ryškus vienos tautos gausumas, kuri man neatrodo pavyzdine patiems lietuviams, retkarčiais glumina. Galų gale, tai mūsų sostinė. Aš nieko prieš ir norėčiau Vilnių matyti kaip multikultūrinį miestą, gausiai lankomą turistų ir turtingą skirtingos pasaulėžiūros. Tačiau dabar taip apie jį atsiliepti negaliu (ne dėl turistų). Dabar jis nėra toks gausus kultūromis, nes dominuoja kelios iš jų, kurios ne visada mūsiškę praturtina, gal kartais net atvirkščiai.
Na bet čia jau ne į temą.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
antitotalitarizmus
o kas papasakotu, apie padeti Vilniaus raj., ten lietuviu procentas dideja ar ir toliau islieka toks pat mazas ? Gi aplink kuriasi nauji kvartalai, tai kaip ir tureti bent siek tiek padaugeti ir lietuviu
Comment
-
Parašė antitotalitarizmus Rodyti pranešimą...kaip ir tureti bent siek tiek padaugeti ir lietuviu
Comment
-
nuostabu 10+. Galetu lietuviai ka nors su savo karuomene panasaus padaryt bo tas filmukas tai nzn 30sek trunka ir nieko gero neparodo- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Rusijos povandeniniame laive žuvo 20 žmonių
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...hp?id=19194741
Mažiausiai 20 žmonių žuvo ir dar antra tiek buvo sužeista, kai Rusijos povandeniniame atominiame laive per bandymus suveikė gaisro gesinimo sistema, remdamasi „Interfax“ pranešė svetainė newsru.com.
Tinklalapio gazeta.ru duomenimis, žmonės žuvo įkvėpę freono dujų, kurios pasklido netikėtai suveikus priešgaisrinei sistemai.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąKeista kad tos jų sistemos taip durnai veikia, o ir pats laivas nėra baisiai jau senas, 1991 metų, ne tarybinis. Matyt, viskas ten "dešovai" padaryta.
Comment
Comment