Parašė Irma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKai kas neseniai net šūkį kėlė: "Vladžia - mafijai".
Turiu.
O kas juos "dulkina"? - gerbiami žmonės!
Tolesni jūsų teiginiai tik įrodo mūsų visuomenės degradaciją.
Dėk čia tuos įrodymus!
Niekas apie gerbiamus ar negerbiamus nekalba. Teisėjai zonoje - žemiausia kasta.
Ne, tai pats palaikai degradaciją, nes nematai, kad valstybė užvaldyta išgamų, vagių, išdavikų.
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAtlikėjai aiškiai pasakė, jog koncertuoja ten kur moka. Tai tik dar kartą įrodo kedžių lygį ir kaip jiems ta mergaitė iš tiesų rūpi.
Comment
-
Ketvirtadienį nuo ryto teisme sostinėje turėtų būti toliau nagrinėjama pagrindinė pedofilijos byla, kurioje kaltinimai yra pareikšti Andriui Ūsui.
Ketvirtadienį nuo 9 val. ryto Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas viešame posėdyje planuoja toliau nagrinėti velionio Andriaus Ūso baudžiamąją bylą dėl kaltinimų tvirkinus mažametę.
Po straipsniu nedidelės šios dienos Venckienės ir Stankūnaitės nuotraukos iš teismo. Stankūnaitei ant kaklo kažkokios mėlynės. Ar ne klanas ją "apdorojo"? Gal prieš teismą buvo isterija kilusi, ėmė nebeklausyti. Tai "apramino". Žiūrėkite, kol dar nuotraukos neišėmė.Paskutinis taisė Al1; 2012.04.19, 10:38.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAtlikėjai aiškiai pasakė, jog koncertuoja ten kur moka. Tai tik dar kartą įrodo kedžių lygį ir kaip jiems ta mergaitė iš tiesų rūpi.
Comment
-
Šią savaitę mergaitę vėl bus bandoma perimti, gali būti, kad šis koncertas ir buvo sugalvotas tam, kad žmonių būtų daugiau šalia, palaikymo taip pat. Aš pateisinu priemones vardan tikslo. Ką jiems beliko daryti? Klaipėdos teismas Venckienės prašymą atmetė.
Vaiko negalima perduoti, kol nepasibaigusi pedofilijos byla. Ir aš Tai palaikau. O tau ir tau panašiems niekas netrukdo eiti ten stovėti su plakatais, kurie ragina vykdyti teisingumą, jus irgi turite tokią teisę O paniekai aš čia vietos nematau: violetininkai, kedininkai.. kokie vis tik žmonės stereotipų pilni.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKas metė šūkį?
Dėk čia tuos įrodymus!
Niekas apie gerbiamus ar negerbiamus nekalba. Teisėjai zonoje - žemiausia kasta.
Ne, tai pats palaikai degradaciją, nes nematai, kad valstybė užvaldyta išgamų, vagių, išdavikų.
Svarbiausia užmuilinti, "trollizuoti" temą, ir užsiauginti savo interneto kovotojo autoritetą.
P.S. baigiu diskusiją.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTTP
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O pats nors kada "įdėjai"? Gal dar notaro patvirtintą dokumentą atsiųsti?
Parašė Sula Rodyti pranešimąApsižodžiavimas, kaip smėlio dėžėje - juokinga. Matau, bet nematau.
Svarbiausia užmuilinti, "trollizuoti" temą, ir užsiauginti savo interneto kovotojo autoritetą.
P.S. baigiu diskusiją.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąMatai, kaip aš atidžiai nenagrinėju kiekvieno parašymo, gal dėl to, kad neturiu poreikio prisikabinti prie kažko
Šią savaitę mergaitę vėl bus bandoma perimti, gali būti, kad šis koncertas ir buvo sugalvotas tam, kad žmonių būtų daugiau šalia, palaikymo taip pat. Aš pateisinu priemones vardan tikslo. Ką jiems beliko daryti? Klaipėdos teismas Venckienės prašymą atmetė.
Vaiko negalima perduoti, kol nepasibaigusi pedofilijos byla. Ir aš Tai palaikau. O tau ir tau panašiems niekas netrukdo eiti ten stovėti su plakatais, kurie ragina vykdyti teisingumą, jus irgi turite tokią teisę O paniekai aš čia vietos nematau: violetininkai, kedininkai.. kokie vis tik žmonės stereotipų pilni.
Šiuo atveju kažkieno asmeninės nuomonės pas ką turi likti vaikas visiškai nesvarbios, mano nuomone nestabilios psichikos kedžiai senai turėtų sėdėti kalėjime, o ne globoti ir traumuoti vaiką. Bet tai tik nuomonė, čia svarbiausia teisingumas ir jis turi būti vykdomas. Tai savaime suprantama ir tam nereikia jokių plakatų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai taip išeina, aš esu už teisingumą, o Tu ne? Liūdna
Šiuo atveju kažkieno asmeninės nuomonės pas ką turi likti vaikas visiškai nesvarbios, mano nuomone nestabilios psichikos kedžiai senai turėtų sėdėti kalėjime, o ne globoti ir traumuoti vaiką. Bet tai tik nuomonė, čia svarbiausia teisingumas ir jis turi būti vykdomas. Tai savaime suprantama ir tam nereikia jokių plakatų.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai taip išeina, aš esu už teisingumą, o Tu ne? Liūdna
Šiuo atveju kažkieno asmeninės nuomonės pas ką turi likti vaikas visiškai nesvarbios, mano nuomone nestabilios psichikos kedžiai senai turėtų sėdėti kalėjime, o ne globoti ir traumuoti vaiką. Bet tai tik nuomonė, čia svarbiausia teisingumas ir jis turi būti vykdomas. Tai savaime suprantama ir tam nereikia jokių plakatų.
Manau, kad pedofilai ir jų palaikytojai turi sėdėti kalėjime. O dar geriau, kad pedofilai būtų baudžiami mirties bausme.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąStankūnaitė Tau atrodo psichiškai stabili?
Bet čia kaip ir sakiau, nenoriu veltis į nuomonių diskusijas. Teisingumas teisinėje šalyje turi būti vykdomas.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKas tai?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKas moka? Ar tiems, kas koncertavo Klonio g. buvo sumokėta?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąUž kedžius žymiai stabilesnė, bent viešumoje ant nieko nerėkauja, nenaudoja tiek psichologinio ar fizinio smurto prieš vaiką.
Negi tau neaišku, kad ji pripompuota raminamųjų, kad tik "nesireikštų" viešai. Ji zombis. Tam ir yra apsauga. Nuo ko ją dabar saugo? Nuo ko? Pats klanas ją savo paties saugumui saugo.
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąTaip, grupei Kastaneda buvo sumoketa. Lukas pats interviu pasake, kad jis soje situacijoje laikosi neutrauliai, o koncertavimas tebuvo paprasciausiai darbas uz pinigus.
Comment
-
O esmė juk čia:
"Prokuroras Egidijus Motiejūnas ir abu Venckai prieštaravo, kad mergaitei atstovautų jos mama. N. Venckienė teigė, kad ji iki šiol yra brolio dukters globėja, o L. Stankūnaitė negali atstovauti savo dukrai, nes kaltinamajame akte parašyta, kad A. Ūsas mergaitę tvirkino L. Stankūnaitės nuomojamame bute.
Tą pati tvirtino ir jos yras. A. Venckus pabrėžė, kad mergaitė savo parodymuose kalba, jog tvirkinimas vyko su motinos žinia, todėl L. Stankūnaitė jokiu būdu negali atstovauti savo dukrai taip vadinamojoje Kauno pedofilijos byloje."
Negi visi akli ir kurti?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąUž kedžius žymiai stabilesnė, bent viešumoje ant nieko nerėkauja, nenaudoja tiek psichologinio ar fizinio smurto prieš vaiką.
Bet čia kaip ir sakiau, nenoriu veltis į nuomonių diskusijas. Teisingumas teisinėje šalyje turi būti vykdomas.
O ką Stankūnaitė? Jos pareiga gražiai pasišypsoti, pasedėti, kažkur nueiti, o už ją viską daro kiti. Bepigu jai būti ramiaiPaskutinis taisė Irma; 2012.04.19, 11:04.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTu žmonių visiškai nepažįsti. Nežinai kokį uraganą gali slėpti iš pažiūros ramūs žmonės. Venckienė tikrai emocionaliai reaguoja į situaciją, į tai dažnai irgi yra atsižvelgiama.. prišneka daug ko nereikia. Tačiau šioje situacijoje šaltai išlikti nėra taip lengva, ypač kai tau labai rūpi tai, dėl ko ir vyksta visa ši košė. Nepaisant visko, turėtų būti elgiamasi ir reaguojama ramiau atsižvelgiant į tai, kad pati Venckienė yra iš teisėsaugos srities, tai jos žodžiai ir veiksmai galimai vertinami atidžiau.
O ką Stankūnaitė? Jos pareiga gražiai pasišypsoti, pasedėti, kažkur nueiti, o už ją viską daro kiti. Bepigu jai būti ramiai
Bet jums su A1 niekas netrukdo fantazuoti
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš žmones pažįstu ir kedžiai yra labai aiškūs tipai, tam net nereikia didelių psichologijos žinių. Ne žmogaus temperamante čia esme.
Bet jums su A1 niekas netrukdo fantazuoti
Deja, bet esu girdėjusi kardinaliai kitokį požiūrį tiek psichologų tiek kitų teisinėje sistemoje dirbančių žmonių, jie šią situaciją vertina labai skirtingai.Paskutinis taisė Irma; 2012.04.19, 11:11.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment