Ač pasakysiu kad visuose miestuose yra panaši matyt situacija panaši. Tiesiog aš manau taip, kuo mažesnis miestas, tuo visi labiau vieni kitus pažysta. todėl atvykėlis turi daugiau šansų mažesniam mieste gaut į galvą. Aš šiaip gyvnu Vln ir nepasakyčiau kad ten nusikalstamumas mažas, tiesiog Vln galbūt yra šiuo atveju saugiau nes mažiau būna plėšimų ir šiaip mažiau gali į galvą gaut... Bet vagysčių tai šakės kiek daug.... Pvz. esu mates kaip šeštadieni vidury dienos apie 13,00 iš mašinos maga pavagia ir pan.Jau pas nevieną pažystamą buvo bandyta nakti įsilaužt į butą. Ir ka jau kalbet apie tokius smulkius daigtus kaipkuro vagystės iš mšinų, kai jau visus daėdė bandėm mentuskviest tai jie per 2 val. net atvažiuot nesiteikė...
Šiaip mano nuomone ne tie pacukai kurie atvažiavę iš kitur, arba norėdami pakrūtavot daugiausia žalos pridaro, bet narkomanai, kuriems pastoviai vis reikia pinigų, del dozės jis viską gali padaryti ir jie pastoviai tuos nusikaltimus ir daro...pvz. mes Vln dasigyvenom iki tokio lygio kad narkomai troleibuse dozes leidžiasi (pts 2 kartus mačiau) ir man pvz pasakojoapie tokį įvykį kad įšoko narkomanasį trulika stotelėj, įrėmė pistoletą vairuotojui į galvą ir liepė važiuot, pavažiavęs gal 3 stoteles iššoko... jau nekalbant kad važiuojant ma ntruliku įvyko bomžų muštynės ir ne betkada o vidury dienos ir važiuojant pro Karaliaus Mindaugo tiltą...
Šiaip mano nuomone ne tie pacukai kurie atvažiavę iš kitur, arba norėdami pakrūtavot daugiausia žalos pridaro, bet narkomanai, kuriems pastoviai vis reikia pinigų, del dozės jis viską gali padaryti ir jie pastoviai tuos nusikaltimus ir daro...pvz. mes Vln dasigyvenom iki tokio lygio kad narkomai troleibuse dozes leidžiasi (pts 2 kartus mačiau) ir man pvz pasakojoapie tokį įvykį kad įšoko narkomanasį trulika stotelėj, įrėmė pistoletą vairuotojui į galvą ir liepė važiuot, pavažiavęs gal 3 stoteles iššoko... jau nekalbant kad važiuojant ma ntruliku įvyko bomžų muštynės ir ne betkada o vidury dienos ir važiuojant pro Karaliaus Mindaugo tiltą...
Comment