Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai pakankamai geras ir praktikoje puikiai veikiantis argumentas.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai kad tyrimai rodo, jog nepuikiai. Prostata ne pieno liauka, o pimpalas ne tešmuo. Ir dukart per dieną nereikia melžti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTai išvis nusipjaukim, kam jis reikalingas...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaigi niekas nesako, kad reikia nusispjauti. Reikia saikingai visu "ūkiu" naudotis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDaugelis saikingai ir naudoja. Nesuprantu, kam tie pamokslavimai šioje temoje...
Bet iš tiesų trūksta temos apie moralę ir padorumą Lietuvoje.
Comment
-
Šaindien vakare eidamas namo pakliuvau į nemalonią situaciją, kažkokie kvailiai pervažiavo man koją, tuomet aš pradėjau aiškintis su jais, kadangi įvykio metu nukentėjo mano koją, bei džinsai, po kiek laiko atėjo žmogus matęs įvykį, ir jis pasakė, jog matė kaip įvyko incidentas ir įvardijo kaltus vairotoją, tačiau kai aš atsisakiau be policijos atsimti padarytą žalą, tas liudininkas pakeitė savo nuomonę, tai mane trumpai tariant šokiravo. Lankiant pareigunų buvau iškeiktas visais įmanomais būdais. Tokia situacija mane sunervino, kadangi sankcijos Lietuvoje yra švelnios. Už kelių eismo pažeidimą tiems kvailiams viso labo reikėjo sumokėti 100lt už suprėšytus džinsus, o daugiau nyč niekoLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Tai tave sužaojo ar ne? Jei pervažiavo koją, tai turėjai kreiptis į gydytojus.
Šiaip tai policija dirba atmestinai. Pernai mane buvo partrenkę. Nieko rimto - užsiverčiau ant kapoto, išdaužiau stiklą, susipjausčiau delną, išsipurvinau. Vairuotojas pabėgo. Iškviečiau policiją, nurodžiau numerį. Nuvažiavau su policija į Giraitės g. Vilniuje, parašiau pareiškimą. Po poros dienų paskambino, pasiteiravo dar kartą apie aplinkybes. Ir tuo viskas baigėsi... Žinoma, aš nebuvau atkaklus ir nesikreipiau dar kartą į policiją, nes delnas greit užgijo, o daugiau jokios žalos nepatyriau.
Comment
-
dėl sužalojimų rytoj kreipsiuos priklausomai nuo kojos būklės, nes dabar tik mėlynė stukso. Bet man labiau nepatiko tas faktas, kad liudininkas padlaižiavo, nes tai išties žema, ir žmonės turi turėti savigarba, taičiau dabar jos nebėra. O dėįl vairotojo , tai jo net netikrino, nes man tikrai jie pasirodė išgėręLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąŠaindien vakare eidamas namo pakliuvau į nemalonią situaciją, kažkokie kvailiai pervažiavo man koją, tuomet aš pradėjau aiškintis su jais, kadangi įvykio metu nukentėjo mano koją, bei džinsai, po kiek laiko atėjo žmogus matęs įvykį, ir jis pasakė, jog matė kaip įvyko incidentas ir įvardijo kaltus vairotoją, tačiau kai aš atsisakiau be policijos atsimti padarytą žalą, tas liudininkas pakeitė savo nuomonę, tai mane trumpai tariant šokiravo. Lankiant pareigunų buvau iškeiktas visais įmanomais būdais. Tokia situacija mane sunervino, kadangi sankcijos Lietuvoje yra švelnios. Už kelių eismo pažeidimą tiems kvailiams viso labo reikėjo sumokėti 100lt už suprėšytus džinsus, o daugiau nyč niekoParašė Al1 Rodyti pranešimąTai tave sužaojo ar ne? Jei pervažiavo koją, tai turėjai kreiptis į gydytojus.
Šiaip tai policija dirba atmestinai. Pernai mane buvo partrenkę. Nieko rimto - užsiverčiau ant kapoto, išdaužiau stiklą, susipjausčiau delną, išsipurvinau. Vairuotojas pabėgo. Iškviečiau policiją, nurodžiau numerį. Nuvažiavau su policija į Giraitės g. Vilniuje, parašiau pareiškimą. Po poros dienų paskambino, pasiteiravo dar kartą apie aplinkybes. Ir tuo viskas baigėsi... Žinoma, aš nebuvau atkaklus ir nesikreipiau dar kartą į policiją, nes delnas greit užgijo, o daugiau jokios žalos nepatyriau.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Vilniuje išniekinti paminklai Mindaugui, Gediminui ir angelui
Ketvirtadienį ryte pastebėta, kad pačiame sostinės centre išniekinti paminklai Lietuvos valdovams Mindaugui ir Gediminui. Ant paminklo karaliui Mindaugui aerozoliniais dažais nupiešta ranka su atlenktu viduriniu pirštu, o ant Katedros aikštėje esančio paminklo Vilniaus įkūrėjui Gediminui – toks pats rankos piešinys ir užrašas „Mirtis Mituzams, Čepinskiams, Navickams (Augiui)“, kitoje postamento pusėje - „Mirtis Pociunams“. Panašiai subjaurotas ir Užupio „Angelas“ - ant jo irgi nupiešta ranka su atlenktu pirštu."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąŠaindien vakare eidamas namo pakliuvau į nemalonią situaciją, kažkokie kvailiai pervažiavo man koją, tuomet aš pradėjau aiškintis su jais, kadangi įvykio metu nukentėjo mano koją, bei džinsai, po kiek laiko atėjo žmogus matęs įvykį, ir jis pasakė, jog matė kaip įvyko incidentas ir įvardijo kaltus vairotoją, tačiau kai aš atsisakiau be policijos atsimti padarytą žalą, tas liudininkas pakeitė savo nuomonę, tai mane trumpai tariant šokiravo. Lankiant pareigunų buvau iškeiktas visais įmanomais būdais. Tokia situacija mane sunervino, kadangi sankcijos Lietuvoje yra švelnios. Už kelių eismo pažeidimą tiems kvailiams viso labo reikėjo sumokėti 100lt už suprėšytus džinsus, o daugiau nyč niekowww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąVilniuje išniekinti paminklai Mindaugui, Gediminui ir angelui
Ketvirtadienį ryte pastebėta, kad pačiame sostinės centre išniekinti paminklai Lietuvos valdovams Mindaugui ir Gediminui. Ant paminklo karaliui Mindaugui aerozoliniais dažais nupiešta ranka su atlenktu viduriniu pirštu, o ant Katedros aikštėje esančio paminklo Vilniaus įkūrėjui Gediminui – toks pats rankos piešinys ir užrašas „Mirtis Mituzams, Čepinskiams, Navickams (Augiui)“, kitoje postamento pusėje - „Mirtis Pociunams“. Panašiai subjaurotas ir Užupio „Angelas“ - ant jo irgi nupiešta ranka su atlenktu pirštu.
Daugiau:
Nustatyta, kad paminklus Vilniuje išniekino psichikos ligonis
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTai kad Lietuvoj tik kas penktas normalus. Daug pačiuožusių, gerai, jei vaistus vartoja.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSovietinis mąstymas... Būtent iš to laikmečio įprasta tuos, kurie elgiasi, kalba ir mąsto vos vos kitaip, nei daugelis, yra nenormalus. Vakaruose tokių nesąmonių nėra, todėl ir psichinių ligonių mažiau - tik tikrieji, o ne „išgalvoti".
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKlysti. JAV pagal oficialią statistiką kas penktas gyventojas turi ar turėjo psichikos problemų. Nemanau, kad ir Europoje kitaip, nes medicina globali.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Neblogas (tiesa ilgas) straipsnis, ne apie nusikalstamumą, bet bendrą necivilizuotumą:
Politologas R.Bulota: „Lietuvybę ir tradicijas saugantiems patriotams orientyru tampa Rusija“
Sovietų Sąjungos skleistą propagandą apie supuvusius Vakarus ir bešaknius kosmopolitus galime išgirsti ir šiandien – kiek kitais žodžiais ją kartoja žemdirbiška išmintimi apsiginklavę lietuviškojo tradicinio patriotizmo kariai. Paradoksalu, bet lietuvybę ginantys radikalai vertybiškai artėja prie Rusijos ir galiausiai visą Lietuvą gali nuvesti jos glėbyn.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment