Parašė praetor
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
-
Ekspertai: Lietuvoje senaties terminai yra per trumpi
http://www.ve.lt/naujienos/kriminala...ra-per-trumpi/
Comment
-
Šian, prieš porą valandų, man vedžiojant šunėką, gavau grasinimą, kurių (io) nesu girdėjęs l. ilgą laiką Žodžiu man Jaguar šoferis liepė, taip naglai šunio nevedžioti, aš jam pasiūliau išvažiuoti ramiai iš kiemo, tai anusas pasiūlė mane nušauti! Aš į tai nusijuokiau ir pasiūliau antrą kartą važiuoti iš kur atvykęs (nes tokių anusų čia negyvena ). Anas bandė gazuoti ir mane gasdinti su savo krūta mašina. Aš iš jo dar ignoriškai pasijuokiau ir anas nurūko ant dugnų ieškoti nuotykių....
Nu taip užvirė ššššš, kad negaliu. Gaila numerio nepastebėjau, perduočiau vrm'ui, kad paieškotų jei kada užsilenksiu, žinot kur kreiptis ryt reiks pažiūrėti įrašą ir perduoti vrm'ui, nes l.dažnai taksai pas mus zuja... Tik įbėga ir išvaro, daug kam įtarimas, kad narkatą pardavinėjama....
Drąsūs tie buduliai, kai dūrą pasikišę. Oi norėčiau, kad jis būtų iššokęs ir man pirmam sudavęs būtų... Būčiau išsikrovęsYou've got one life! Live it!
Comment
-
Rado negyvą Ūsą...
Alytaus rajone žuvo A.Ūsas
Sekmadienį, apie 19 val., Alytaus rajone, Butrimonių seniūnijoje, Eigirdonių kaime, rastas apvirtęs keturratis motociklas. Šalia jo gulėjo vyro lavonas. Policijos duomenis, žuvusysis yra Andrius Ūsas. Naujausiomis žiniomis, vyriškio kūną netoli nedidelio tvenkinio atrado pro šalį ėjusi moteris, kuri ir iškvietė policijos pareigūnus.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąRado negyvą Ūsą...
Alytaus rajone žuvo A.ŪsasTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąJei šitame forume pradėsime kedenti šią temą, bus labai nedaug šio forumo skirtumų nuo kokio Delfio ar Lryto.
Gal norintys tegul išlieja emocijas kitur
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąJei šitame forume pradėsime kedenti šią temą, bus labai nedaug šio forumo skirtumų nuo kokio Delfio ar Lryto.
Gal norintys tegul išlieja emocijas kitur
Čia buvo FoRoOmYoOkO pastarųjų dienų aktualijų santrauka.
Comment
-
Dabar suprantu kodėl forumiečiai iš Kauno taip dažnai visur mato konspiracijas. Kaip galima paaiškinti tokius įvykius be konspiracijos teorijų? Jei mane suptų tokie įvykiai, ir aš visus visada įtarinėčiau!You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąĮdomūs įvykiai... O gal Ūso palaikus sudegins, kad nieks nematytų, o jis sau Ispanijoje apelsinus skins?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
jau koktu darosi klausytis to "prokuratūros" pūzro kalbų, sako artimieji jeigu norės ūsą reabilituoti (įsiskaitykit, iškart jau pasako baigtį), paskui iškart pasitaiso, kad na tipo užbaigti tyrimą ir teismą. šlykštynės. ir sužinojau apie kedį dar vieną tikrą faktą, kurį tiesa jau visi ir aptarinėjo, bet dabar tvirtai sužinojau, kur pagautas kedys buvo laikomas. kas norės, iškart supras. ai dar va žilių vėl pastoviai rodo per žinias, tuoj paaiškės, kad dviese draskėsi quadais, ir žilius susinervavęs ir nukalęs ūsą. show must go on.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąjau koktu darosi klausytis to "prokuratūros" pūzro kalbų, sako artimieji jeigu norės ūsą reabilituoti (įsiskaitykit, iškart jau pasako baigtį), paskui iškart pasitaiso, kad na tipo užbaigti tyrimą ir teismą. šlykštynės. ir sužinojau apie kedį dar vieną tikrą faktą, kurį tiesa jau visi ir aptarinėjo, bet dabar tvirtai sužinojau, kur pagautas kedys buvo laikomas. kas norės, iškart supras. ai dar va žilių vėl pastoviai rodo per žinias, tuoj paaiškės, kad dviese draskėsi quadais, ir žilius susinervavęs ir nukalęs ūsą. show must go on.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąir sužinojau apie kedį dar vieną tikrą faktą, kurį tiesa jau visi ir aptarinėjo, bet dabar tvirtai sužinojau, kur pagautas kedys buvo laikomas. kas norės, iškart supras"Jeigu žemės ūkyje dirba 80 proc. žmonių - šalyje badas, o kur žemę dirba iki 5 proc. gyventojų - maisto produktų perteklius"
Comment
Comment