Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTau reikėtų juodą raištį prie avataro prisidėt
O šiaip visas šitas reikalas man atrodo labai nešvariai:
1. Kedžio kūnas rastas Kaune, nors jo buvo ieškoma po užsienį;
2. Toks staigus jo draugelio suėmimas irgi keistai atrodo;
3. Kedys parodė teisėsaugos skyles, todėl, mano manymu, kažkas iš tarnybų galėjo specialiai susidoroti su juo.
Ir dar, manęs neapleidžia mintis, kad čia viskas yra surežisuota ir kad jis gyvas, o apie mirtį paskelbta tik todėl kad žmonės kuo greičiau pamirštų šitą reikalą ir kad jis kur nors "nugultų". Bet čia tik mano nuomonė.You've got one life! Live it!
Comment
-
Valstybė mokės privatininkui. O jis kalinių išlaikymo sąskaita didinsis pelnus. Kas paneigs, kad privatininkas negaus atkatų iš prekybos draudžiamomis prekėmis, siuntinių perdavimo, prostitučių pristatymo ir pan.? Kas paneigs, kad teisėjai negaus kyšių už kuo didesnių bausmių skyrimą? Kas paneigs, kad negaus kyšių tie, kurie skirsto kaliniu po įkalinimo įstaigas? Kodėl iš viso turi būti leidžiama privačiam verslui naudoti fizinio poveikio ir kitokias priemones prieš žmones (tegul ir nuteistus už nusikaltimus)?
Kas mūsų laukia toliau? Policija ar samdoma privati apsaugos firma? O gal privatūs teismai. Juk jau precedentas yra - privatus arbitražinis teismas.Paskutinis taisė Al1; 2010.04.20, 23:21.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąLietuvoje tiek pagal Konstituciją, tiek pagal galiojančius įstatymus, net ir didžiausią nusikaltimą atlikęs žmogus turi teisę į gyvybę. Taigi pats Kedys galimai įvykdė Linčo teismą.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąValstybė mokės privatininkui. O jis kalinių išlaikymo sąskaita didinsis pelnus. Kas paneigs, kad privatininkas negaus atkatų iš prekybos draudžiamomis prekėmis, siuntinių perdavimo, prostitučių pristatymo ir pan.? Kas paneigs, kad teisėjai negaus kyšių už kuo didesnių bausmių skyrimą? Kas paneigs, kad negaus kyšių tie, kurie skirsto kaliniu po įkalinimo įstaigas? Kodėl iš viso turi būti leidžiama privačiam verslui naudoti fizinio poveikio ir kitokias priemones prieš žmones (tegul ir nuteistus už nusikaltimus)?
Kas mūsų laukia toliau? Policija ar samdoma privati apsaugos firma? O gal privatūs teismai. Juk jau precedentas yra - privatus arbitražinis teismas.
O dėl arbitražo, kaip ir dėl daugelio dalykų, valstybė turi duot laisvę verslui. Kad šis generuotų kapitalą ir palaikytų ekonomiką. Iš to atsirado ir ribota atsakomybė bendrovėms bei transporto sektoriuje, ir privatus ginčų sprendimas tam tikrose su "viešąja" teise nesusijusiose srityse.Paskutinis taisė praetor; 2010.04.21, 01:55.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Nebus, nes dabartiniai valdantieji kitų rinkimų nelaimės. Ir liberastai (su savo LLRI) bei konservai bus opozicijoje.
Valstybė pati gali ir turi generuoti kapitalą ir plėtoti verslą, o ne laukti, kad tai darytų privatus verslas. Ribota atsakomybė yra blogai.
Už krizę Lietuvoje atsakinga tiek valdžia, tiek ir verslas. Dabar gi visi kaltininimai tik valdžiai, o verslas vaizduoja auką...
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąGera proga buvo praleista patylėt užuot sapaliojus bet ką.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTai kad teisybę čia amiko pasakė.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTau reikėtų juodą raištį prie avataro prisidėt
O šiaip visas šitas reikalas man atrodo labai nešvariai:
1. Kedžio kūnas rastas Kaune, nors jo buvo ieškoma po užsienį;
2. Toks staigus jo draugelio suėmimas irgi keistai atrodo;
3. Kedys parodė teisėsaugos skyles, todėl, mano manymu, kažkas iš tarnybų galėjo specialiai susidoroti su juo.
Ir dar, manęs neapleidžia mintis, kad čia viskas yra surežisuota ir kad jis gyvas, o apie mirtį paskelbta tik todėl kad žmonės kuo greičiau pamirštų šitą reikalą ir kad jis kur nors "nugultų". Bet čia tik mano nuomonė.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Ukrainoje, Zaporožės mieste įvyko akcija "Tėtį, apsaugok mane!"
Lietuviškas Če Gevara?
http://reporter.zp.ua/2010/04/16/fot...ashchiti-menyaPaskutinis taisė oranger; 2010.04.21, 16:50.
Comment
-
Prokuroras K.Betingis: „Neturime duomenų, kad D.Kedys galėjo būti nužudytas“
„Tai yra neteisingi duomenys. Jokių išorinių smurto žymių pirminės apžiūros metu nebuvo rasta."
15min.lt gavo galimai mirusio D.Kedžio nuotrauką
Išvadas galit pasidaryt patys.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąReik susitart dėl sąvokų, tada bus matyt ar teisybė, ar jos nėra.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąKas yra Linčo teismas?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąProkuroras K.Betingis: „Neturime duomenų, kad D.Kedys galėjo būti nužudytas“
Tuo tarpu yra šiokia tokia nuotrauka.
15min.lt gavo galimai mirusio D.Kedžio nuotrauką
Išvadas galit pasidaryt patys.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąO kas yra teisinės sistemos "neveiklumas"? Rašau kabutėse, nes neveiklumas - čia labai jau švelniai pasakyta.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąKuom gali pagrįsti to neveiklumo egzistavimą?
Comment
Comment