Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTikslas pateisina bet kokias priemones?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKokias bet kokias? Senaties termino panaikinimas nera bet kokia piemone. Ir bausmiu sugrieztinimas uz nusikaltimus. Viskas gali buti padarytai teisiskai ir teisetai. Tik reikia politines valios. Jei galima zydsaudzius teisti uz pries daugiau nei 60 metu padarytus nusikaltimus, tai galima ir valstybes turto grobstytojus, aferistus, prichvatizatorius ir pan. teisti. Skirtumo jokio.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPrie ko cia genocidas? Jei teisinguma sieji su genocidu, tai nera ka ir kalbeti.
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei galima zydsaudzius teisti uz pries daugiau nei 60 metu padarytus nusikaltimus, tai galima ir valstybes turto grobstytojus, aferistus, prichvatizatorius ir pan. teisti. Skirtumo jokio.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTai teisingumas turi būti ar ne?Paskutinis taisė Wycka; 2010.03.23, 23:09.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTai teisingumas turi būti ar ne?
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPala pala — ir vėl mane kaltini tuo, ką pats teigi. Prisimeni:
Taigi būtent TAMSTAI ir rašiau, kad nesiek korupcijos su genocidu. O gal A|1 jau įprato perskaityti tik taip, kaip jam pačiam paranku? Juk toks minčių iškreipimas ir yra demogogija — tai, kuo taip pamėgai kaltinti kitus.
Kodel netgi skolos issieskojimui netaikomas senaties terminas?Paskutinis taisė Al1; 2010.03.23, 00:19.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąApie ką tu šneki? Gal dar pradėsi aiškinti kad reikia teisti už LDK laikais padarytas privatizacijas? Juokingas jūsų pokalbis...
Kols kas eina kalba apie kokius tai 20 metu.
Beje "Prezidentė siūlo atsisakyti senaties termino labai sunkiems nusikaltimams"
http://kauno.diena.lt/naujienos/liet...ltimams-268865
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPats viska sumakaluoji. Korupcija - nusikaltimas, genocidas - nusikaltimas. Ir vienu ir kitu atveju privaletu ivykti teisingumas - kalti turetu buti nubausti. Tai kodel genocido atveju yra baudziama ir praejus 60 metu (realiai senaties termino nera), o korupcijos ar turto grobstymo, neteisetos privatizacijos - tik 20 metu?
Aš kelčiau klausimą kitaip: o ką teisėsauga veikia, kad per 20 metų nesugeba išsiaiškinti korupcinės veikos?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Ka teisesauga veikia, manau, aisku. Netiria.
Taciau tai nereiskia, kad nusikalteliai turetu buri ramus, jog praejus keliems metams, jie jau bus pries istatyma "svarus" ir todel nebaudziami. O kas del Chodorkovskio - jis skolas apsimokejo. "Jukos" is jo valstybe ateme. Del Petriko ir kitu Lietuvos veikeju aisku kaip diena - tai ir reikia keisti istatymus, kad nusikalteliai atlygintu zala. Bet sodinti vis tiek butina.Paskutinis taisė Al1; 2010.03.23, 00:29.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąZmogau, tu pats turbut pasisildei prichvatizacijos metu, kad taip kalbi...
Kols kas eina kalba apie kokius tai 20 metu.
Mane labiausiai stebina, kad jūs, jauni žmonės, šnekat kaip kokie seniai apie tai kaip iš visų atimt ir visiems padalint...
Jums reikia patiems normaliai gyventi pradėt, eiti bent gatves išvalyt, o ne kišti nosį į savo tėvų praeitį. Nes praeis jūsų laikas tuoj ir jau jūsų vaikai nekęs jus už tai, kad nieko nedarėt, tik apie kitus šnekėjot...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTikrai ne. Aš - kūrybos žmogus, man turtai nerūpi.
Mane labiausiai stebina, kad jūs, jauni žmonės, šnekat kaip kokie seniai apie tai kaip iš visų atimt ir visiems padalint...
Jums reikia patiems normaliai gyventi pradėt, eiti bent gatves išvalyt, o ne kišti nosį į savo tėvų praeitį. Nes praeis jūsų laikas tuoj ir jau jūsų vaikai nekęs jus už tai, kad nieko nedarėt, tik apie kitus šnekėjot...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąApie koki padalinima sneki? Tai, kas igyta neteisetai, turi buti istatymo numatyta tvarka atimta. Negi dar neaisku, kas yra teisingumas?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąApie koki padalinima sneki? Tai, kas igyta neteisetai, turi buti istatymo numatyta tvarka atimta. Negi dar neaisku, kas yra teisingumas?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai aš ir sakau: pradėkime nuo LDK laikų privatizacijos!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai aš ir sakau: pradėkime nuo LDK laikų privatizacijos!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaciau tai nereiskia, kad nusikalteliai turetu buri ramus, jog praejus keliems metams, jie jau bus pries istatyma "svarus" ir todel nebaudziami. O kas del Chodorkovskio - jis skolas apsimokejo. "Jukos" is jo valstybe ateme. Del Petriko ir kitu Lietuvos veikeju aisku kaip diena - tai ir reikia keisti istatymus, kad nusikalteliai atlygintu zala. Bet sodinti vis tiek butina.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment