Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad KEdas nerėkia, tiesiog greitai kalba - kur čia nestabili psichika?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Kai kuriems žmonėms pakeltas kalbėjimo tonas yra rėkimas
Tam pokalbyje abi pusės "geros".
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKad KEdas nerėkia, tiesiog greitai kalba - kur čia nestabili psichika?
Comment
-
meh... grasinimai kad vyras dantis isdauzys.. turetu sulaukt prokuraturos demesio... nors mes nezinome priesistores viso to reikalo."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Manau diskutuoti galima kultūringiau nekeliant balso ir nemėtant įžeidimų visokių.Paskutinis taisė Skeptikas; 2025.03.14, 17:47.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąManau diskutuoti galima kultūringiau nekeliant balso ir nemėtant įžeidimų visokių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Skeptikas Rodyti pranešimą
Ir? Kodėl valstybės tarnautojui turėtų būti keliami žemesni reikalavimai, nei parduotuvės kasininkui? Čia ne kaimynka iš trečio aukšto įsivaizduojanti, kad yra dama, nes savo chruščiovkėje yra susidėjus putplastinius karnizus ir auksiniais dažais nutelpiotas plastmases. O jos vyras rymtas kentas, nes sedejes zonoj, žyno paniatkes. Tai yra darbuotojas atstovaujantis savivaldybę. Nesu Kedo fanas ir tirkai jis mėgsta prisiknisti lygioje vietoje, bet už tokius leptelėjimus tokia tarnautoja turi skristi toli nesvarbu provokavo ar ne.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSutinku dėl visko, bet man tik įsijungus video nepatiko kokiu tonu bendrauja tas kedas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPritariu, su tokiais nestabilios psichikos rėkiančiais asmenimis iš vis turėtų būti net nebendraujama.Parašė Sula Rodyti pranešimąIMHO, tiesos dėlei, man oponentas irgi atrodo itin agresyvus.
Čia tik trumpa ištrauka, gal buvo dar kažkas, kas eskalavo konfliktą.
Comment
-
Lietuviai nėra konfliktiški ar linkę tiesmukai konfrontuoti viešumoje, tegul ir tik verbaliai. Tai kai Eduardas ar kas kitas kaip nors tiesmukai ko nors paklausia ar ką sukritikuoja viešumoje, daugelis žmonių vietoj adekvačiai reagavę ir davę panašų "atkirtį", tieisog sutrinka, pasimeta, jiems tai atrodo kaip agresija. Tas galioja ir, pavyzdžiui, policijai. Man pačiam yra tekę viešumoje bendrauti su policija. Kartais (nevisada ir nevisi) pareigūnai gavę bet kokį paprastą ir aiškiai suformukuotą klausimą ar komentarą, atrodo kaip žado netekę, jiems pasidaro sunku prakalbėti, kūno kalba ir judesiai pasidaro nekoordinuoti, lyg būtų ištikusi kažkokia staigi ir rimta sveikatos problema. Na tai šita tarnautoja, tikriausiai irgi nepratusi prie klausimų ir kritikos, atsidūrė tokioje šoko būsenoje, sugalvojo, kad reikia pagrasinti savo vyru
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąsugalvojo, kad reikia pagrasinti savo vyru
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą
Įdomu, kas tas Edvardas ar Eduardas, kuris emocingai kritikuoja parkavimo sprendinius.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąĮdomu kodėl video pradžioje iškirpti "grasinimai" jai, dėl kurių ji atsakė vyru.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kokie tiksliai buvo tie iškirpti grasinimai?
Egzistuoja visuomenės normos ir nereiškia, kad bet kas gali ant chamiškumo ribos užvažiuoti negaudamas reakcijos. Panašiai jo youtube kanale naujas konfliktas buvo su busiko vairuotoju kieme, ten pradžios taip pat nėra, nes gal palaikančių tada smarkiai sumažėtų.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 7 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
O kokie tiksliai buvo tie iškirpti grasinimai?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kaip aš galiu atsakyti kokie buvo jei jie iškirpti ir video prasideda iškart nuo moters atsakomojo grasinimo vyru?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai jei žinai, kad buvo iškirpti, reiškia žinai, kad jie buvo ir kokie buvo. Ar visgi nežinai, o tik prasimanai ir spėlioji?
Kaip ir žino absoliučiai visi tą video perklausę žmnoės, išskyrus tave.
Tiksliau žinai ir tu, bet bandai trolinti.
1. Kai tu transliuoji įrašytą konfliktą tu nenukerpi kalbėjimo dalies iš kart po kurios pareina grasinimas, nes tu nori parodyti pilną vaizdą.
2. Tu ypač nenukerpti tos dalies kai pašnekovas sako, kad jai buvo grasinta, o tu sakai "aš nieko negrasinau". Tai kodėl ištrini tą dalį, kuri pašnekovei atrodė kaip grasinimas? Parodyk kaip negrasinai.
Bet net nereikia ir 2 punkto. Niekas niekada nenukirs konflikto pradžios (kuri parodytų po kokio pasisakymo buvo pagrasinta vyru). Net nekalbant apie tuos atvejus kai nori nuslėpti tą pradžią. Ap-[skritai net mintie sneturėtų kilti neparodyti "pilno paveikslo".
Pvz jei aš ir tu susigunčysim ir aš sakysiu "tu lochas", tai jei kažkas mūsų pokalbį įrašytų, jam nė nekltų minties į interntą įkelkti video, kuris isškart prasidėtų nuo mano frazės "tu lochas". Akivaizdu, kad būtų dedama nuo pradžios, kuri parodytų dėl ko aš taip pasakiau.
Pats tai puikiai supranti, bet trolini dėl kažkokių tik tau suprantamų priežasčių apsimesdamas lyg yra normalu įdėti video būtent išmetus tokią svarbią pokalbio dalį, kuri ėjo prieš grasinimą vyru.
Dabar spėju, kad toliau nepripažinsi ir sakysi, kad visai realu, kad grasinimas vyru atėjo už nieką(Nesvarbu ar pelnytas, esmė, kad jos supratimu grasinimas buvo, ir tą pokalbuio dalį iškirpti yra neadekvatu).
- 5 patinka
Comment
Comment