kaunas sucks
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Keista, bet kai prieš septynerius metus reikėjo rinktis miestą gyventi Lietuvoje, aš pasvarstęs pasirinkau Vilnių kaip sostinę. Tačiau jau po poros mėnesių persikrausčiau į Kauną "pabandymui". Ir nesigailiu, šaunus miestas. Daug nesamonių esu girdėjęs, tarp jų ir tokią, kad Kaunas kada nors buvo negražus.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąkaunas sucks
turbut mokykloj buvai pokstininkas...
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąKeista, bet kai prieš septynerius metus reikėjo rinktis miestą gyventi Lietuvoje, aš pasvarstęs pasirinkau Vilnių kaip sostinę. Tačiau jau po poros mėnesių persikrausčiau į Kauną "pabandymui". Ir nesigailiu, šaunus miestas. Daug nesamonių esu girdėjęs, tarp jų ir tokią, kad Kaunas kada nors buvo negražus.Paskutinis taisė Didmiestis; 2006.10.19, 09:44.
Comment
-
kodėl jūs stebitės kad kauniečiai taip reaguoja?Jeigu kas nors parašytų jog Vilnius čiulpia (kalbėkime lietuviškai) tada manyčiau vilniečių reakcijos būtų panašios arba sakytumėt kad kažkas iš nepilnavertiškumo stumia(turbūt viskuo pikti kauniečiai) todėl prieš rašydami pagalvokit, nes jau tie 5 metus besitęsiantys bajeriai apie kauną eina iš jūsų ir sukelia konfliktus, o kauniečiai manau visada norės apsiginti, tada prasidės pasaka be pabaigos... iki.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąkaunas sucks
Comment
-
natūralu, kad sukyla pyktis, kai yra įžeidinėjama tai, kas žmogui brangu. todėl ir aš negaliu pro pirštus praleisti įžeidinėjimų savo miesto atžvilgiu, nes kitų miestų neįžeidėju (čia gal tik edd'ui kartais kitaip atrodo ) tiek mūsų aptarinėjamam veikėjui, tiek tam pačiam el greco lietuva, o tuo labiau kaunas yra visiškas 0, nes jie rado laimę (turbūt) svetur, ir ant mūsų lietuvėlės su visais kaunais yra padėję, todėl jie laisvai be jokio susimąstymo gali svaidytis tokiais "epitetais" ir pasisakymais...
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąkaunieciai labai stipriai reaguoja i tokius pasakymus pastebejau matyt is tikro kazkas su tuo kaunu negerai
pats kazkoki nepilnavertiskumo komplesksa turi Kauno atzvilgiu
Comment
-
chicagoboy - vardas pasako viską. Emigrantas, labai besididžiuojantis, kad gyvena ne Lietuvoje ir dėl to besijaučiantis aukščiau už kitus lietuvius. Turėti savo nuomonę gali kiekvienas, bet tą patį negatyvizmą rėkauti kiekvienoje temoje, nesvarbu apie ką ji, atrodo gana liguistai ir juokingai. Tik pastebėjimas.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąka tu cia spangsti?jei man kaunas nepatinka reiskias as turiu nepilnavertiskumo kompleksa?lol.
risu su tavim pokalbi, nes itariu, kad atrasysi vel kokia nesamone ir nesinori tersti forumo galetumet ir trin visas sitas zinutes
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąka tu cia spangsti?jei man kaunas nepatinka reiskias as turiu nepilnavertiskumo kompleksa?lol.
Comment
-
Čia greičiau stereotipai, arba šiaip El_Greco papokštavimas, o vat nepilnavertiškumo kompleksas tiesiog veržte veržiasi iš kauniečių. Užtenka ten supliurpti kokią nesamonę kaip El_Greco ir iškarto visi puola į ginčus. Kaip tai pavadinti? Mano manymu tai nepilnavertiškumo kompleksas. Pvz kad ir klaipėdiečių būtų visai kitokia reakcija kaip, kad pvz ir aš reaguočiau į tokius pasakymus apie Vilnių. Man tik juoką sukeltų ar šiaip durnelis pamanyčiau ir nesivelčiau į jokius ginčus.
Comment
-
Taip visada buvo ir bus. Kauniečiai visada aktyviai neigs visokių išsišokėlių pasisakymus. Panašiai buvo ir kaip buvom priklausomi prieš 15-16 metų. Visi kovojo priešinosi, ypač jaunimas. Butent KAUNO deka dabar esam laisvi. Čia jau toks mentalitetas... Ir galit truputi pritilt su visokiais nepilnavertiškumo kompleksais.
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąTaip visada buvo ir bus. Kauniečiai visada aktyviai neigs visokių išsišokėlių pasisakymus. Panašiai buvo ir kaip buvom priklausomi prieš 15-16 metų. Visi kovojo priešinosi, ypač jaunimas. Butent KAUNO deka dabar esam laisvi. Čia jau toks mentalitetas... Ir galit truputi pritilt su visokiais nepilnavertiškumo kompleksais.
Visų lietuvių dėka.
Comment
Comment