Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
-
taip jau yra šioje istorijoje arba tu patvorinis arba "antipatvorinis ir automatiškai daug labiau išsilavinęs ir pasaulio matęs - žodžiu madingas". bet šitoje istorijoje kaip ir gyvenime nėra juoda ir balta. reikia ieškoti ar labiau juoda ar labiau balta. ir čia pedofilija gali būti tik viršelio spalva, tikroji istorija ir su tuo susijusios mirtys nebūtinai sukasi apie tai.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTai matote, tamsta paraleliame pasaulyje jau viską tiksliai žinote apie pedofilų klanus, aš tuo ir skiriuosi nuo tų visažinių kad tiesiai šviesiai sakau kad nežinau kaip ten yra toje istorijoje. Jūs iš kažkur žinote, gal iš lietryčio? Gal pasidalinsit konkrečiais faktais? Aš tuo tarpu nežinau kaip yra iš tikro. Jei bus visos tos mirtys ištirtos, kaltininkai surasti ir nuteisti tada žinosiu ir galėsiu visa gerkle bliaut "gėda violetiniams".
Konfūzas su tais violetiniais klaviatūros aktyvistais. Daugiau kaip du vienas kitam neprieštaraujantys sakiniai nesigauna, nors tu ką.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNežinote, kas vyksta, bet žinote, kad turi būti surasti ”kaltininkai”, kas reiškia, kad imponuojate, kad buvo kažkoks nusikaltimas. Taigi teigiate,
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąo jūs rimtai tikite kad kedys su ūsu paspringo? jei netikite vadinasi kad galai vis dar palaidi ir kaltininkai nerasti.
O ką turi bendro John tikėjimas,”galų palaidumas” ir iš to sekantis ”kaltininkų radimas”, aš nelabai įsivaizduoju. Bet, esu tikras, paaiškinsite tokius savo logiškus teiginius. Arba jūs rašote kažkokiu kitu lietuvių kalbos dialektu, kur ”nes” turi kitokią reikšmę.Paskutinis taisė John; 2015.12.18, 17:39.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNežinote, kas vyksta, bet žinote, kad turi būti surasti ”kaltininkai”, kas reiškia, kad imponuojate, kad buvo kažkoks nusikaltimas. Taigi teigiate, kad žinote.
Konfūzas su tais violetiniais klaviatūros aktyvistais. Daugiau kaip du vienas kitam neprieštaraujantys sakiniai nesigauna, nors tu ką.
imponuojate, kad buvo kažkoks nusikaltimas
Konfūzas su tais violetiniais klaviatūros aktyvistais
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąBergždžia diskusija - Johnas net neįžvelgia, kad buvo kažkoks nusikaltimas, nors ta tema yra prirašęs krūvas pranešimų .
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa čia tiesiog buvo teigiančių, kad ”nežino”. Tai aš tik bandau išsiaiškinti, kodėl jie keičia nuomonę ir dabar jau ”žino”. John išvis nieko neminėjo apie jo žinojimą/nežinojimą apie kokių nors nusikaltimų buvimą.
Comment
-
Aš tegaliu parašyti ką pats asmeniškai žinau. Turėjau garbės daug metų pažinoti profesorių Mindaugą Bloznelį, tremtinį bei antifašistinio ir antisovietinio pasipriešinimo dalyvį.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Mindau...lius_Bloznelis
Žmogus mirė prieš keletą mėnesių. Joks spaudos "organas" nė žodeliu nepaminėjo šio daug Lietuvai nusipelniusio žmogaus. Kodėl?
Turiu garbės pažinoti ir jo dukrą, profesorę Laimą Bloznelytę-Plėšnienę dabar vaikštančią po teismus, kai pasakė vienoje TV laidoje savo įtarimus šioje byloje, išprovokavus visiems žinomai asabai, kurios nedrįsčiau pavadinti žurnaliste.
Galit mane degint įkaitinta geležim, bet niekada nepatikėsiu kad profesorė galėjo sakyti netiesą, ją žinau kaip reto padorumo ir aukštų principų žmogų.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAš tegaliu parašyti ką pats asmeniškai žinau. Turėjau garbės daug metų pažinoti profesorių Mindaugą Bloznelį, tremtinį bei antifašistinio ir antisovietinio pasipriešinimo dalyvį.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Mindau...lius_Bloznelis
Žmogus mirė prieš keletą mėnesių. Joks spaudos "organas" nė žodeliu nepaminėjo šio daug Lietuvai nusipelniusio žmogaus. Kodėl?
Turiu garbės pažinoti ir jo dukrą, profesorę Laimą Bloznelytę-Plėšnienę dabar vaikštančią po teismus, kai pasakė vienoje TV laidoje savo įtarimus šioje byloje, išprovokavus visiems žinomai asabai, kurios nedrįsčiau pavadinti žurnaliste.
Galit mane degint įkaitinta geležim, bet niekada nepatikėsiu kad profesorė galėjo sakyti netiesą, ją žinau kaip reto padorumo ir aukštų principų žmogų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBūna visko. Kad ir Burgis. Žmogus buvo gerbiamas ir aukštos moralės, bet vieną dieną ėmė ir nusirito iki Stoties rajono degrado lygio. Profesorius nokiu būdu nereiškia, kad nepaisto vėjų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBūna visko. Kad ir Burgis. Žmogus buvo gerbiamas ir aukštos moralės, bet vieną dieną ėmė ir nusirito iki Stoties rajono degrado lygio. Profesorius nokiu būdu nereiškia, kad nepaisto vėjų.
„Manau, kad KTU gimnazija išsiskyrė iš daugelio mokyklų tuo, kad joje buvo mokama ne tik interpretuoti, integruoti ir programuoti, bet buvo daug dėmesio skiriama moksleivių pasaulėžiūros ugdymui ir vertybių formavimui. Ir to priešakyje, žinoma, buvo B. Burgis. Kiekvienam vaikui palinkėčiau tokių mokytojų ir tokio mokyklos vadovo. Ir manau, kad geriausia, ką galima pasakyti apie šią gimnaziją, yra nesusiję su tarptautinėmis olimpiadomis. Svarbiau yra tai, kad jos nebaigė nė vienas blogas žmogus. Turiu blogą nuojautą, kad tai gali pasikeisti", - susirūpinimo neslėpė N. Mačiulis.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=66408836
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąIš krištolinio rutulio išbūrėt kaip ten buvo su Burgiu?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal kalbame ne apie tą patį žmogų? Aš kalbu apie tą, kuris žadėjo paauglę padaryti "nepakaltinama". Tokią leksiką savo NEPILNAMETĖS moksleivės atžvilgiu gali naudoti tik visiškas padugnė arba rimtų psichologinių problemų turintis žmogus. Jam labai pasisekė, kad taip lengvai atsipirko.
Jei su mano dukra būtų atsitikęs panašus atvejis, aš nueičiau ir padėkočiau Mokytojui.
Comment
-
Paskutinis taisė Lettered; 2015.12.18, 23:15.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTodėl ir buvo gerbiamas, nes savo, kad ir nelabai liberaliais ar demokratiškais valdymo būdais pavertė mokyklą aukšto lygio, kuri daug gabių mokinių išugdė. Tai moksleivei grasino dėl to, kad direktorius negali iš mokyklos išmesti akivaizdžiai prasižengusį mokinį, gali tik "pasiūlyti" išeiti savo noru, tad tą ir darė. Iš formalios teisinės pusės Burgis aišku neteisus ir tie zonoje dirbantys supertėvai tą moksleivę išgelbėjo teisėtai, bet iš moralinės pusės manau nereiktų visų šunų karti tik ant Burgio, tokia dabar mokyklos realybė, kad mokytojai/direktoriai moksleiviams nieko negali padaryti ar pasakyti, tik patys moksleiviai turi krūvą teisių, o pareigų gali visiškai nesilaikyti.
Atvaizdas
Kitas dalykas, kad žmogui net neužtenka drąsos pripažinti klydus ir atsiprašyti ir tokiu būdu išlaikyti bent kruopą orumo ir garbės bei išeiti kažkiek pakelta galva. To ne tik nepadarė, bet teisme dar prisiminė savo "onkologinę ligą" (lyg ji kuo nors būtų dėta). Taip elgtis, sakyčiau, netgi labai žema. Tokio žmogaus moralinis autoritetas yra lygus apskritam nuliui.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPasiųlyti, aišku, galima. Bet ne tokiu tonu ir ne tokiais žodžiais. Atsakas buvo labai teisingas ir pelnytas.
Kitas dalykas, kad žmogui net neužtenka drąsos pripažinti klydus ir atsiprašyti ir tokiu būdu išlaikyti bent kruopą orumo ir garbės bei išeiti kažkiek pakelta galva. To ne tik nepadarė, bet teisme dar prisiminė savo "onkologinę ligą" (lyg ji kuo nors būtų dėta). Taip elgtis, sakyčiau, netgi labai žema. Tokio žmogaus moralinis autoritetas yra lygus apskritam nuliui.
Comment
Comment