Parašė udrius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTiesa, kažkas įdomaus ten su tuo interviu - jau eina kalbos kad interviu sakoma "Lietuvoje palieku dukros kapą".
Parašė udrius Rodyti pranešimąDar įdomiau yra tai, kad Stankūnaitė perduoda į užsienio šalių spec tarnybų globą.
Parašė udrius Rodyti pranešimąKas vėl mokės už tai ?
Comment
-
Va, autoritetinga ir visų save išsilavinusiais vadinančių mėgstama bei gerbiama žurnalistė (nuo 2:20 min.):
http://www.youtube.com/watch?v=SnRQx8OUP_UPaskutinis taisė senasnamas; 2013.08.26, 11:49.
Comment
-
Na viskas aišku, visa Lietuva o ir šio portalo komentatoriai susiskaldę (o gal dirbtinai suskaldyti) kai kalbama šia tema. Tačiau ar kurioje kitoje valstybėje įmanomas toks dalykas, kai turime daugiau kaip 10 mirusių, susijusių vienaip ar kitaip su šia istorija o tesėsauga nė vienos nėra ištyrusi bent taip, kad visuomenės didžioji dalis galėtų tuo patikėti.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa viskas aišku, visa Lietuva o ir šio portalo komentatoriai susiskaldę (o gal dirbtinai suskaldyti) kai kalbama šia tema. Tačiau ar kurioje kitoje valstybėje įmanomas toks dalykas, kai turime daugiau kaip 10 mirusių, susijusių vienaip ar kitaip su šia istorija o tesėsauga nė vienos nėra ištyrusi bent taip, kad visuomenės didžioji dalis galėtų tuo patikėti.
Comment
-
Pavyzdžiui man ir tikiu, tūkstančiams kitų žmonių ši istorija yra NEĮDOMI.
Užknisusi iki kaulų smegenų.
Ne, čia ne lakmuso popierėlis. Taip, aš turiu vaikų. Ne, aš nemanau, kad egzistuoja pedofilų klanas. Taip, aš tikiu valstybe ir sveiku protu, kurio, pas šią istoriją eskaluojančius gerokai trūksta.IMHO.
Norėčiau, bet iš principo, ar Venskienę pagaus ar ne-man mazdaug 14525789546-oje vietoje svarbu ir ar kedytė lankys lietuvišką m-lą o stankunaite dirbs kirpeja prestiziniame grozio salone, man svarbu dar maziau.
Jums neatsibosta šlifuoti tą pačia nesamone n metų?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNigerijoj?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąBet ten nebuvo kitiap manančių persekiojimų, vadinkime tiesiai - politinių bylų, melo ir šmeižto lavinos, krūvos lavonų ir velniai žino kam dirbančios teisėsaugos.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Nuo pat tos akimirkos, kuomet vienas garliaviškis pradėjo žudyti žmones iki dabar-kuomet pagrindinė istorijos -aitė išvyko gyventi į užsienį, nesistengiau įstoti į atitinkamą gerbėjų ar heiterių klubą.
http://sausuolis.blogas.lt/kad-kazkaip-dzin-167.html
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąPersekiojimas dėl užrašo "Tiesos", žmonių mušimas "vadavimo" metu (beje kažkodėl Jūsų mylima "spauda" nerašo, kad visos iškeltos bylos dėl pasipriešinimo pareigūnams žlunga kaip kortų nameliai).
O dėl "mušimo", tai čia panašus "politinis persekiojimas" kaip gaudymas ir guldymas ant grindinio homofobų, besiveržiančių per policijos užtvaras ir visaip negražiai rėkiančių. Reikia klausyti policijos, būti mandagiems, policijai ir kitiems valstybės pareigūnams netrukdyti dirbti savo darbo ir niekas nemuš.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai jei policininkai dirbo "teisėtai", kodėl bylos staiga griūna ir pasirodo kad policininkai dirbo neteisėtai ?Post in English - fight censorship!
Comment
Comment