Ne, baudžiamosios bylos nedalyvaujant kaltinamąjam nenagrinėjamos. Yra viena išimtis, bet kad ją taikyt kaltinamasis turi būti ne Lietuvoje, taip kad šiuo atveju netinka.
Taip teisingai. Neatkreipiau dėmesio į bylos pobūdį
Aš irgi tokių nemėgstu. Bet dar labiau nemėgstu tokių, kaip Kėdžio augos ir tokių kurie nedaro to, ką turėtų daryti ir meluoja kad tai daro arba išviso nereaguoja į visuomenę. Vien dėl to aš ir palaikau Kėdį.
Bet dar labiau nemėgstu tokių, kaip Kėdžio augos ir tokių kurie nedaro to, ką turėtų daryti ir meluoja kad tai daro arba išviso nereaguoja į visuomenę.
Tu čia apie ką?
Ir iš vis niekas neaišku dar čia šitoj byloje.
Tu čia apie ką?
Ir iš vis niekas neaišku dar čia šitoj byloje.
Tik nereikia apsimetinėt kad nežinai apie ką aš čia. Kuo puikiausiai yra aišku, kad Furmanavičius ir kita Kedžio auka buvo pedofilai (arba su tuo susiję). Einam toliau - R. Šalaševičiūtė. Vaiko teisių apsaugos kontrolierė, bet nereagavo į Kedžio laiškus dėl dukters išnaudojimo. Toliau, tas seimo narys (pardon, neatsimenu pavardės jo), kuris skelbėsi esąs kovotojas su pedofilija - taip pat jokios reakcijos. Toliau A. Ūsas - jo žygių čia jau neverta minėt. Tęst?
Tik nereikia apsimetinėt kad nežinai apie ką aš čia. Kuo puikiausiai yra aišku, kad Furmanavičius ir kita Kedžio auka buvo pedofilai (arba su tuo susiję). Einam toliau - R. Šalaševičiūtė. Vaiko teisių apsaugos kontrolierė, bet nereagavo į Kedžio laiškus dėl dukters išnaudojimo. Toliau, tas seimo narys (pardon, neatsimenu pavardės jo), kuris skelbėsi esąs kovotojas su pedofilija - taip pat jokios reakcijos. Toliau A. Ūsas - jo žygių čia jau neverta minėt. Tęst?
Furmanavičius ir kita Kedžio auka buvo pedofilai (arba su tuo susiję). Einam toliau - R. Šalaševičiūtė.
Kiek suprantu, turi 100% įrodymu, tai kodėl nepateiki prokuratūrai, kaip sąžiningas pilietis? Aš tiesiog stebiuosi - visas Kaunas žinojo, kad prievartaujamos mergaitės, kad siautėja gauja pedofilų, bet visi kovotojai tylėjo ir tyli ligi šiol (išskyrus demonstracijas internete). Jei prokuratūra ir policija nekreipia dėmesio - yra žiniasklaida, visuomeninės organizacijos.
Kiek suprantu, turi 100% įrodymu, tai kodėl nepateiki prokuratūrai, kaip sąžiningas pilietis? Aš tiesiog stebiuosi - visas Kaunas žinojo, kad prievartaujamos mergaitės, kad siautėja gauja pedofilų, bet visi kovotojai tylėjo ir tyli ligi šiol (išskyrus demonstracijas internete). Jei prokuratūra ir policija nekreipia dėmesio - yra žiniasklaida, visuomeninės organizacijos.
P.S. tikriausiai tuoj būsiu apšauktas pedofilu.
Čia nereikia turėti jokių įrodymų. Jei visas šitas reikalas buvo metus vilkinamas, tai, vadinasi, kažkas turėjo interesų kad šis reikalas niekada neišsispręstų.
O čia jau darosi įdomu. Jei čia yra kažkiek tiesos, tai kam tada Kedžiui reikėjo trukdyt?
Kad su nusikalstamu pasauliu buvo susijęs Kedys yra aišku, taip, kad dar neaišku dėl ko visa tos žudynės įvyko ir kas žudė apskritai. Nebent manai, kad viską žinai iš kelių žiniasklaidos straipsnių ar laidų?
Kiek suprantu, turi 100% įrodymu, tai kodėl nepateiki prokuratūrai, kaip sąžiningas pilietis? Aš tiesiog stebiuosi - visas Kaunas žinojo, kad prievartaujamos mergaitės, kad siautėja gauja pedofilų,
Aš nežinojau
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Čia nereikia turėti jokių įrodymų. Jei visas šitas reikalas buvo metus vilkinamas, tai, vadinasi, kažkas turėjo interesų kad šis reikalas niekada neišsispręstų.
Vilkinama yra daug bilų, tiesiog yra pati sistema bloga, dabar tiesiog ieškoma atpirkimo ožių, atleidžiami prokurorai, kad liaudis tokie kaip tu būtų patenkinti. Pasidomėk, kiek bylų turėjo tuo metu ta atleista prokurorė, kokie buvo teismo nutarimai, kaip vykdomas tyrimas, koks buvo policijos darbas, tyrėjų, nuo kurių viskas iš emės piklauso, tada bus aišku, kas čia iš tiesų kaltas.
Kad su nusikalstamu pasauliu buvo susijęs Kedys yra aišku, taip, kad dar neaišku dėl ko visa tos žudynės įvyko ir kas žudė apskritai. Nebent manai, kad viską žinai iš kelių žiniasklaidos straipsnių ar laidų?
Jei tu žinai tai ko mes nežinom, tai prašom pasidalinti
Jei tu žinai tai ko mes nežinom, tai prašom pasidalinti
Aš ir nesakau, kad visą žinau, kodėl ir reikia plaukt nedarant skubotų išvadų.
Vaikais ir žmonių jausmais gana lengva manipuliuoti. Girdėjau, kad po viso šito skandalo atsiradų žmonių nusivylusių teisėsauga tiek, kad tiki net H.Daktaro pasakomis, koks jis nekaltas ir kaip jį Lietuvos teisėsauga gaudo ir bando susidoroti.
Jeigu, sakykim, koks A. Ūsas yra atpirkimo ožys, tai kodėl jis slapstosi, o ne bando įrodinėt kad jis yra neteisingai apkaltintas?
Aš Ūso ir neginu, tiesiog apie pačią teisėsaugą kalbėjau, kad problemų yra pačioje sistemoje, bet tikrai ne ta viena prokurorė kalta, kaip čia bandoma įrodyti.
Comment