Įdomu kaip atrodytų statistika atmetus Atmataičio ir visokių vatinių Tratų rinkėjus. Big data analytics
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Tai vistiek priėjom prie išvados, kad budulių žudymasis tarpusavy visuomenėj gresmės nekelia? Man vienodai, ką daro du alkoholikai nepasidalinę bonkės kalabybiškio kaime. Vilniuj gali jaustis saugiai kiaurą parą vaikščiodamas po visą miestą ir tau nieko nebus. Pabandykit tą padaryt Karakase, Rio De Žaneire, Meksiko mieste ar tam pačiam Londone naktį užklydę ne į tą rajoną.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimąTai vistiek priėjom prie išvados, kad budulių žudymasis tarpusavy visuomenėj gresmės nekelia? Man vienodai, ką daro du alkoholikai nepasidalinę bonkės kalabybiškio kaime. Vilniuj gali jaustis saugiai kiaurą parą vaikščiodamas po visą miestą ir tau nieko nebus. Pabandykit tą padaryt Karakase, Rio De Žaneire, Meksiko mieste ar tam pačiam Londone naktį užklydę ne į tą rajoną.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tiesos, šiaip, turbūt yra. Lietuviai tiesiog patologiškai vengia apie ką nors pranešti policijai ar šiaip turėti kokių nors reikalų su policija savo noru. O ir patys policininkai dažnai būna nuoširdžiai šokiruoti ir nesupranta, kas vyksta, kai gauna pranešimą apie kokį nors pažeidimą.
‘They rob you visibly, with no repercussions’ – the unstoppable rise of phone theftPaskutinis taisė Lettered; Šiandien, 16:35.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesą sakant, Londone tą esu daręs labai daug kartų kartų, nepriklausomai nuo rajono. Vienintelį kartą, kai turėjau bent kažką remotely panašaus į konfrontaciją, buvo su... girtu lietuviu marozu kažkur prie Leyton'o, kuris vos pavilkdamas kojas sakė "Ką tu čia nx?". Nebent per kelis metus ten viskas pasikeitė į blogą?
Užtenka elementariai įvesti keletą žodžių ir randi:
I’m a police officer in London. Here’s why we’ve lost control of the streets https://www.theguardian.com/commenti...ife-crime-cuts
I’m a police officer in the Metropolitan police, and have been since 2014. I have anxiety and PTSD. I am – and I cannot say this strongly enough – exhausted. I do not feel safe policing London’s streets and, moreover, increasingly I do not feel that people in London are safe. Just last night, there was another double stabbing in east London, resulting in the death of a 15-year-old boy.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tiesą sakant, Londone tą esu daręs labai daug kartų kartų, nepriklausomai nuo rajono. Vienintelį kartą, kai turėjau bent kažką remotely panašaus į konfrontaciją, buvo su... girtu lietuviu marozu kažkur prie Leyton'o, kuris vos pavilkdamas kojas sakė "Ką tu čia nx?". Nebent per kelis metus ten viskas pasikeitė į blogą?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Didelis augalotas vyras aiškina apie saugumą, Ok, čia panašiai kaip Kimas aiškina apie demokratiją.
Comment
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimąTai vistiek priėjom prie išvados, kad budulių žudymasis tarpusavy visuomenėj gresmės nekelia? Man vienodai, ką daro du alkoholikai nepasidalinę bonkės kalabybiškio kaime. Vilniuj gali jaustis saugiai kiaurą parą vaikščiodamas po visą miestą ir tau nieko nebus. Pabandykit tą padaryt Karakase, Rio De Žaneire, Meksiko mieste ar tam pačiam Londone naktį užklydę ne į tą rajoną.
Comment
Comment