Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Cha velgi ta pati pasakiai ka ir pries tai ...turi savybe daug kalbeti ir nepaskayti nieko .jei neziuriu ir neini kur as sakau tai net neatsakynek i mano pranesimus nes jei tau atrodo kad man paranoja tai man truksta zodziu ...As tau sakau pavizdziais duodu kur pasiziuret kas uz mano zodziu yra..o tu? tu net nepagrindi savo nuomone nes ji tiek tera verta...
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimą<...> o tu? tu net nepagrindi savo nuomone nes ji tiek tera verta...
Manau pasakiau pakankamai, belieka palinkėt gražios diskusijos tąsos
Comment
-
Parašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąLietuva europoje. Bet iki europos kultuos lygio jai dar laaabai toli.
Pilna rasistu ir nacistu. Tolerancijos 0. Nusikalstamumas tai dar puse bedos.
Šiaurės Airijoje - kaip įtariama, nacionalistinis išpuolis prieš 4 lietuvius
Įdomu, ar adekvačiai buvo sureguota kaip Lietuvoje Berneen atveju?? Gal emigrantai girdėjo tolesnį šios istorijos tęsinį??gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąO kas čia tokie?
Šiaurės Airijoje - kaip įtariama, nacionalistinis išpuolis prieš 4 lietuvius
Įdomu, ar adekvačiai buvo sureguota kaip Lietuvoje Berneen atveju?? Gal emigrantai girdėjo tolesnį šios istorijos tęsinį??
Ten patys lietuviai prisiiukslina. Nekarta teko girdeti, kaip jie daro geda Lietuvai. Senyvi amziaus zmones ir kiti salies pilieciai (anglijos, airijos, skotijos) pradejo skustis naktiniu triuksmu, isgerimais, vairavu isgerus, mustynemis ir t.t. O pries normalius lietuvius, gyvenencius taikiai pagal ju taisykles, ten mazai
kas piktinasi.
Tad tvirtai sakau, kad nebe pagrindo buvo padegtas automobilis ir bandymas padegti nama.
Comment
-
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...hp?id=16774836 isileisi viena jie ves savo draugus gimines ir t.t viskas dar tik prasideda echh mano jaunojie Lietuvele...
Comment
-
Parašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąLietuva europoje. Bet iki europos kultuos lygio jai dar laaabai toli.
Pilna rasistu ir nacistu. Tolerancijos 0. Nusikalstamumas tai dar puse bedos.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą"Pilna"? Baikit juokus. Na gerai (tiksliau, blogai ), įkrėtė į kailį tai dainininkei. Ir ką? Pasaulis apsivertė? Nu neapsivertė, tik bulvarinė spauda porai savaičių gavo visai neblogą temą. Žymiai daugiau žmonių nukenčia nuo nusikaltimų, kurie su rasizmu neturi nieko bendro. Nereikia pūsti burbulo ir įsivaizduoti tipinio lietuvio kaip aštriadančio padaro, apsiginklavusio kirviu, kuoka ir begaline neapykanta viskam, kas nematyta.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Pilna rasistu ir nacistu. Tolerancijos 0. Nusikalstamumas tai dar puse bedos.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą"Pilna"? Baikit juokus. Na gerai (tiksliau, blogai ), įkrėtė į kailį tai dainininkei. Ir ką? Pasaulis apsivertė? Nu neapsivertė, tik bulvarinė spauda porai savaičių gavo visai neblogą temą. Žymiai daugiau žmonių nukenčia nuo nusikaltimų, kurie su rasizmu neturi nieko bendro. Nereikia pūsti burbulo ir įsivaizduoti tipinio lietuvio kaip aštriadančio padaro, apsiginklavusio kirviu, kuoka ir begaline neapykanta viskam, kas nematyta.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą"Pilna"? Baikit juokus. Na gerai (tiksliau, blogai ), įkrėtė į kailį tai dainininkei. Ir ką? Pasaulis apsivertė? Nu neapsivertė, tik bulvarinė spauda porai savaičių gavo visai neblogą temą. Žymiai daugiau žmonių nukenčia nuo nusikaltimų, kurie su rasizmu neturi nieko bendro. Nereikia pūsti burbulo ir įsivaizduoti tipinio lietuvio kaip aštriadančio padaro, apsiginklavusio kirviu, kuoka ir begaline neapykanta viskam, kas nematyta.
Tad tavo argumentai nieko verti.
Comment
-
Parašė Dumblas Rodyti pranešimąKą reiškia "tolerancijos 0" ?Ši sąvoka labai jau plati.O, kad pusė bėdos, nesutinku.Kai tau vidurį dienos gatvėje snukį sudaužys - tai "pusė bėdos" bus ?Jau geriau su nusikalstamumu kovotų, o ne už mitinę "toleranciją" .
O del nusikalstamumo, tai man viduri dienos niekas dar nedave i snuki. O jei rimtai, as palyginau musu nusikalstamuma su pasaulio miestais. Tai tavo zinai mazai kuo skiriames, vienur daugiau, kitur maziau.
Comment
-
Parašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąTolerancija jau nera tokia ir plati. Toleruok spalva, tikejima ir paziuras. Tai pagrindas. Niekas juk nevercia taves draugauti su geltonodziu jei nenori. Niekas taves nevercia tiketi i kazka ko nenori. Ir niekas taves nevercia pripazinti kazkokias paziuras i kazka ( i lyti, i politika ir panasiai). Todel jei tavo kaimynas kitoks, nebutina ji apmetyti akmenimis.
O del nusikalstamumo, tai man viduri dienos niekas dar nedave i snuki. O jei rimtai, as palyginau musu nusikalstamuma su pasaulio miestais. Tai tavo zinai mazai kuo skiriames, vienur daugiau, kitur maziau.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąO kas yra ispustas burbulas?
...5a puslapi ir dievagotis kaip puciamas burbulas is to, kad Radviliskyje suo mirtinai sukandziojo moteri. Bet niekas to nedaro, zinot kodel? Nes visi supranta, kad tai yra negerai. Visi supranta, kad ir vaikus nuzudziusi Jonaitiene pasielge negerai, niekas nepriestaravo, kad is to buvo puciamas burbulas. .
Taciau deje ne visi supranta, kad rasistiniai ispuoliai irgi yra negerai ir rodo savo nepasitenkinima, jog ta tema isvis iskilo i viesuma, graziai prisidengdami skambia fraze "jau geriau su nusikalstamumu kovotu", lyg rasistiniai ispuoliai nebutu nusikaltimas.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Dumblas Rodyti pranešimąKą reiškia "toleruok" ?Jei negrą negru pavadinsi, kad tu ji tūkstantį kartų gerbi - tai tu jau rasistas ?Kartais perlenkiama lazda su tuo rasizmu.Jei aš noriu, kad mano šalyje būtų šnekama valstybine kalba (bent jau būtų mokama), kai ta kalba į ką nors kreipsies, tai ką - blogai ?Nusikaltimas yra smurtauti prieš žmones.O tie "rasistiniai išpuoliai", jeigu tik kažką pavadino negražiai, tai - ne toks ir nusikaltimas.Kultūros stoka gal - juk ir lietuviui gali "gražiai" pasakyti ką nors .Aš asmeniškai, esu prieš imigraciją.Turtingos šalys turi rūpintis neturtingomis, tai išvengdamos imigrantų antplūdžio .O imigraciją griauna kultūras, tautinį savitumą - ir imigrantų, ir vietinių.Turi būt sudarytos sąlygos kiekvienam gyventi savoje Tėvynėje.Tuomet mažiau problemų bus.Jei aš gerbiu negrus, musulmonus, kitų tautų žmones, tai nebūtinai noriu, kad jie visi Lietuvoje gyventų .Kai pabėgėliai, tai suprantu - sunku jiems, tegu gyvena ir dirba Lietuvos labui.Bet jei užpūstų šimtais tūkstančių - tikrai būčiau prieš.Lietuvių emigracijos akivaizdoje tai būtų pražūtis.
Beje zinai kad zodzis "negras" lietuvoje nera rasistinis zodis. Tik deka reklamos jis tapo rasistiniu. Kaip ir zodis "zydas" daug kur ivardijamas kaip rasistinis. O pas kaip normalus. Tai kaip tada vadinti izraelitai? arba mus vadina baltaodziais. Tai galima irgi suprasti kaip rasistini, nes nusako spalva. O jei man "balta" spalva nepatinka (tipo kas per popieriaus spalva ar kefyro). Tegu gal vadina bronzines spalvos zmones. Nurodymas spalvos irgi galima suprasti kaip rasistinis. Tad gal lietuvininkai pakeicia zodi is 'juodaodzio' i 'tamsiaodi'?
Matai, matys negrai del to diskomforta jaucia, del to ir gaunasi tokia nesamone. Ispuciama reklama ir visi dejuoja.Paskutinis taisė Cosa Nostra; 2008.04.23, 11:03.
Comment
-
Kam ta propaganda? Dėl kažkokios nesveikos grupės vykdomų išpuolių dabar nekęskim islamo ir tų kas jo laikosi? Reikia kovoti su tom grupuotėm, kurios tuo tikėjimu ir prisidengia, o ne su pačia religija. Apgailėtina, taip darydami mes tik daugiau priešų turėsim, o ne atvirkščiai. Reikia šviesti juos, kad mes ne priešai, o izoliuodami nuo savęs to tikrai nepasieksim.
Ar niekada negirdėjai pasakymo laikykime draugus arti, o "priešus" (šiuo atveju)dar arčiau. Kodėl? Pats pamąstyk...
http://www.xxiamzius.lt/archyvas/xxi...1/zvil_01.htmlPaskutinis taisė Irma; 2008.04.23, 11:27.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąGerbiamieji, kuriam gatvėje užpultam tautiečiui buvo parodyta tiek dėmesio, surengta tiek spaudos konferencijų, išreikštas Kirkilo susirūpinimas?
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąEsme tame kad tai jau nebe grupe tai jau istisos armijos ir ju vis daugeja todel sviesdami juos nieko nepasieksim ,nes jie net nenori musu girdeti ir niekad nenores todel siulau atmerkt akis ,o ne gyventi svajonemis,pasaulis yra ziaurus ir kuo toliau tuo bus tik blogiau ...
Comment
Comment