Na, teisybės dėlei, čia palyginus yra labai mažai to. Labai toli iki kai kurių populiarių portalų ar socialinių tinklų kometarų, kur normaliai ko nors paklausęs ar parašęs nuomonę būsi uždebilitas ir užgaidintas visais įmanomais būdais (kaip taisyklė - visokių mažaraščių). Neseniai Delfyje pamačiau, kaip žmogus uždavė klausimą (normalų, be išsidirbinėjimų), ir po jo komentaru kitas žmogus jam atsakė, ir būtų normalus atsakymas, jeigu ne viena "smulkmena" - kažkodėl savo atsakymą pradėjo žodžiu "asile". Aš jau neišlaikiau neįsikišęs - parašiau "Negi neįmanoma atsakyti žmogui į klausimą be žodžio asile?". Nieko man neatrašė, bet žmonės pridėjo ne tai kad patiktukų, bet netgi širdelių. Visumoje žmonių kultūra internete yra labai žema, ir daug kas leidžia sau tai, ko neleistų darbe, parduotuvėjė, gatvėje. Tik nesuprantu, kam to reikia? Gyvenimiškos problemos? Turiu ir aš gyvenime problemų, bet niekada dėl to nekilo noras kažką iškolioti, tarsi nuo to mano gyvenime kažkas išsisipręs.
Čia tai kultūros gerokai daugiau, bet deja, būna kartais atvejų, kad prasiveržia kažkokie pūliai.
Čia tai kultūros gerokai daugiau, bet deja, būna kartais atvejų, kad prasiveržia kažkokie pūliai.
Comment