Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąVakar vaziuojant is Zalgirio vs Ryto rungtyniu teko isitikint, kad ir sausakimsame viesajame transporte nera saugu. Ypac, tai nustebino, kad visi zmones lyg niekur nieko uzsisuke (nieko nemato), kas vyksta salia ju arba uz ju Nors veliau atsirado supratinguwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąTai kas gi buvo ?
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąUz tai, kad piktai paziurejau, kai man autobuse numete buteli prie koju, mane sumust dviese bandePaskutinis taisė Ametistas; 2008.04.06, 15:15.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNiekis čia, palyginti kuo tai galėjo baigtis... Nežinau kiek tau metų, bet prie manęs tai kasmet bent po keletą kartų prisiknisa labai aršiai nusiteikę ir po keliolika tokių nesąmonių nutinka, kaip pasakojai. Tokie priedurniai kabinasi prie bet kurio pasitaikiusio, dažnai papuolu aš Kartą nesugebėjęs apsiginti tiek gavau į kaulus, kad vos gyvas likau. Apsigint prieš du keliais metais vyresnius ir stipresnius, tiesiog nesugebėjau. Beje, tai buvo visai neseniai, prieš gerą mėn. Bet ne viešajame transporte. Juokingiausia buvo, kai po to policininkai parodė dar didesnį savo bukumą, nuo to karto apie policininkus susidariau įspūdį, kad jie eiliniai valkatėlės, ką norėt, juk tapti policininku gali bet kuris žąsinas, baigęs 12 kl. ir kažkokią menką mokyklėlę policininkams.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNa as trecia desimti jau einu. Nenorejau ir as kofliktuot. Bijojau kad su buteliu per galva duot gali. Bet baigesi tuo, kad krisdami striuke man suplese. Pats nepatyriau suzalojimu . Bet zmoniu abejingumas tikrai stebina. Salia sedejo keli vyrai ir tai nieko nedare. Ziurejo kaip kumsciais svaistomes ir daugiau ne krust...
1. Bėgt.
2. Bandyt atkreipti praeivių dėmesį (kartą man padėjo, nes esu jaunesnis).
3. Naudoti kumščius.
4. Naudoti specialias gynybos priemones.
5. Viską atiduot (jei negaila; vis geriau, nei gulėt kraujo klane).www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš 19-os metų, tad, prie tokių jauno visi kimba: duok cigarečių, duok mobiliaką, duok pinigų, gausi į galvą ir t.t. Kol kas nesu nieko praradęs, tik savo orumą, kai buvau suspardytas, teko daugiau nei savaitę gydytis mėlynes, gerai pasisekė, kad jokių traumų nebuvo. O dėl abejingumo, tai pritariu, ne visi, bet dauguma Lietuvos vyrų yra bailiai, nes bijo padėti kitam. Kažkodėl yra traktuojama, kad tavo problema, tu ir kapstykis, bet gi vienas prieš kelis nepašokinėsi, ypač prieš kelis priedurnius, kurie net sunku prognozuoti ką gali padaryt. Reziumė: po to, kai gerai gavau į makaulę, įsigijau tam tikrų gydybos priemonių, tad siūlau ir kitiems tą daryti. Ji turi būti po ranka, kad būtų patogu pasinaudoti. Nepilnamečiai gali nebijot naudoti gynybai peilį, nes nužudymo ar stipraus sužalojimo atveju jie nebus baudžiami taip griežtai, kaip pilnamečiai. O jei bus įrodyta, kad tai buvo gynyba, visai nebus baudžiami. Antai pilnamečiams problemų būtų daugiau... Tad belieka naudoti kelias taktikas:
1. Bėgt.
2. Bandyt atkreipti praeivių dėmesį (kartą man padėjo, nes esu jaunesnis).
3. Naudoti kumščius.
4. Naudoti specialias gynybos priemones.
5. Viską atiduot (jei negaila; vis geriau, nei gulėt kraujo klane).
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTaip. Svarstau jau alimybe arba pipiriniu balioneli arba dujini pistoleta. Kaip bebutu gaila, toki dalyka reik turet visur, ne tik tamsiame skersgatvyje, et ir sausakimsoje viesojo transporto priemoneje.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą1,2 ir 5 punktas visiskai nesprendzia problemos. Beje juk turbut kokie 80-90% uzpuolimu ir ivykdomi su tokiu tikslu, kad kazka atimti, tai koks tau tikslas tai daryti savanoriskai. Be to kiek zinau, bausme nepilnaciams jeigu jiems pats atidavei savo daiktus daug mazesne.
Manau, kolegos, mums pamažu reikėtų rišt šitą temąPaskutinis taisė Ametistas; 2008.04.06, 15:51.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKodėl bėgt ne išeitis? Jei nesugebi apsigint, jau geriau manau bėgt Mane buvo užpuolę daugiau nei 50 proc. tik dėl pasikabinėjimo prie kažko, net neužsiminė apie materialybes Kaip ir dabar, apspardė ir nuėjo, jie cigarečių prašė, o aš neturiu, nes nerūkau, tai ir gavau į dūdą.
Manau, kolegos, mums pamažu reikėtų rišt šitą temą
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKazkaip sunku patiket, kad tave susparde tik uz tai, kad cigareciu neturejai. Gal kazka dar pasakei.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Šioje diskusijoje man užkliuvo vienas dalykas.
Visi varo ant policijos, pvz.:
Parašė amiko Rodyti pranešimąJuokingiausia buvo, kai po to policininkai parodė dar didesnį savo bukumą, nuo to karto apie policininkus susidariau įspūdį, kad jie eiliniai valkatėlės, ką norėt, juk tapti policininku gali bet kuris žąsinas, baigęs 12 kl. ir kažkokią menką mokyklėlę policininkams.
Neneigiu, kad policijoj dabar bardakas, bet kol patys žmonės nekeis požiūrio, tol taip ir bus.P.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąŠioje diskusijoje man užkliuvo vienas dalykas.
Visi varo ant policijos, pvz.:
Tai dabar pagalvokit ar apsimoka eit dirbt į policiją, kai gauni neitin didelę algą ir tokį požiūrį iš aplinkinių. Dėl to ten niekas ir neina, kadangi visi klijuoja etiketes ir svaidosi kaltinimais ir žeminimais net nežinodami situacijos.
Neneigiu, kad policijoj dabar bardakas, bet kol patys žmonės nekeis požiūrio, tol taip ir bus.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDujinis pistoletas, iššaudamas skleidžia tik triukšmą, bet užpuoliko nesužaloja, rinkis balionėlį. Bet reikės pasirinkt, patalpoms ar laukui. Aš pirkau naudojimui lauke. Jie skiriasi tuo, kad skirtas patalpoms purškia srove, o laukui - purškia plačiai, taip pat skirtas naudoti lauke geresnis tuo, kad gali vienu purškimu pataikyt į 6 akis, bet yra rizika, jei vėjas pučia į tave, pataikyt ir sau
Kodėl bėgt ne išeitis? Jei nesugebi apsigint, jau geriau manau bėgt Mane buvo užpuolę daugiau nei 50 proc. tik dėl pasikabinėjimo prie kažko, net neužsiminė apie materialybes Kaip ir dabar, apspardė ir nuėjo, jie cigarečių prašė, o aš neturiu, nes nerūkau, tai ir gavau į dūdą.
Manau, kolegos, mums pamažu reikėtų rišt šitą temą
O del prisikabinimo del nieko, teko ir man taip patirt, eiguliu rajone. Perbego is kitos gatves puses: " turi rukyt?" as: Nerukau. Tai ko cia eini,neatsisuki, begi. ir tt. Ir iskart soko mustis. Yra zmoniu kurie iesko pretekstu pasimust..
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKelių policininkai ima, nes duoda. Neduokit ir neims.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąnu tai, kai lietuvių požiūris, kaip amiko. Policininkai pakankamai uždirba, nes pusantros algos kyšiaisi susirenka, tai jie ir renka, kad normalią algą susirinktų.
amiko. eitum dirbt policininku už 1k ir sutiktum, kad tave visi debilu, nevispročiu, ožiu ir t.t. vadintų? Manau ne.
Mano nuomonė, kaip ir visų čia diskutuojančių, yra subjektyvi ir tai tėra nuomonė, prašau nekočioti manęs už nepatikusias mintis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment