Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
-
Per aštuonerius metus Lietuvoje plėšimų sumažėjo 2,5 karto.
Pasitikėjimas policija bent jau Vilniuje tikrai didesnis nei prieš 10 metų.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąManau, tai terodo vieną dalyką - jie dabar plėšia kokioje Vokietijoje ar Anglijoje. Prie ko čia ta policija?
Tikrai? Štai aš, lojalus ir nelinkęs nusikalsti pilietis policininkų praėjus daugiau nei 20 metų nuo sovietmečio laikų pradėjau bijoti labiau nei banditų. Viską vainikavo raudonpaltė su 240 smogikų privačiame kieme ir tampoma basa senutė.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTikrai? Štai aš, lojalus ir nelinkęs nusikalsti pilietis policininkų praėjus daugiau nei 20 metų nuo sovietmečio laikų pradėjau bijoti labiau nei banditų. Viską vainikavo raudonpaltė su 240 smogikų privačiame kieme ir tampoma basa senutė.
Nepradėk to daryti ir niekas tavęs netampys.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąManau, tai terodo vieną dalyką - jie dabar plėšia kokioje Vokietijoje ar Anglijoje. Prie ko čia ta policija?
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTikrai? Štai aš, lojalus ir nelinkęs nusikalsti pilietis policininkų praėjus daugiau nei 20 metų nuo sovietmečio laikų pradėjau bijoti labiau nei banditų. Viską vainikavo raudonpaltė su 240 smogikų privačiame kieme ir tampoma basa senutė.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąKaip baisu, teismo sprendimai turi būti vykdomi. Net ir privačiame kieme.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąSabonio botelius nugriovė, ar paliko stovėti?
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...tais-56-329767
Comment
-
Nenugriovė tų botelių. Bet kišti tuos botelius tai čia tas pats kaip su nusikalstamai įgyto turto konfiskavimu - atima iš kokio narkotikų pardavėjo nekilnojamą turtą, tai pilnas delfis komentarų, kad reikia palikti paprastą žmogų ramybėje, geriau eikit atimkit iš kokio valdininko. Bet tas hipotetinis valdininkas taip susitvarkė savo galimai prisivogto turto reikalus, kad atimti neišeina, per trumpos mūsų teisėsaugos rankos. Sabonio botelių atveju, tai kai pasibaigė visos bylos visuose teismuose (net ir Aukščiausiame), tai tada teismų maratono laimėtojas (valstybė) staiga suprato, kad kompensuoti tai vis tiek teks, nes tie statytojai turėjo visus reikalingus leidimus. Ir kompensuoti reikės pinigais, kurių biudžete nėra ir nenusimato. Ir nieko ten iš valdininkų regreso tvarka tikrai neišieškosi (nes jie nieko formaliai nepažeidė, o jeigu pažeidė tai netyčia, na galbūt pažeidė kokią tarnybinę etiką nebent, ir jau tikrai neturi šitiek turto, bent jau oficialiai). Va tada teisingumo ministras Šimašius ir prabilo dabartinio premjero Butkevičiaus stilium (griauti, bet nenugriauti).
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąSabonio botelių atveju, tai kai pasibaigė visos bylos visuose teismuose (net ir Aukščiausiame), tai tada teismų maratono laimėtojas (valstybė) staiga suprato, kad kompensuoti tai vis tiek teks, nes tie statytojai turėjo visus reikalingus leidimus. Ir kompensuoti reikės pinigais, kurių biudžete nėra ir nenusimato. Ir nieko ten iš valdininkų regreso tvarka tikrai neišieškosi (nes jie nieko formaliai nepažeidė, o jeigu pažeidė tai netyčia, na galbūt pažeidė kokią tarnybinę etiką nebent, ir jau tikrai neturi šitiek turto, bent jau oficialiai). Va tada teisingumo ministras Šimašius ir prabilo dabartinio premjero Butkevičiaus stilium (griauti, bet nenugriauti).
Ar aš neteisus?Paskutinis taisė Aleksio; 2013.08.26, 21:09.
Comment
-
Nesvarbu kas tu, ar "basa senutė", ar "gležna moteriškė" - jei stoji skersai kelio valstybei, policijai, įsivaizduodamas save didžiu kovotoju ir tikėdamas, kad juos nugalėsi, tai gauni kaip ir bet kuris tą darantis, nesvarbu kas esi.
1. Jei kam nors nepritaria, tai ir parodo
2. Nepritaria, bet to neparodo (prisitaiko)
3. Nuomonė priklauso nuo vyraujančios vėjo krypties
Pastarieji beviltiškiausi, jų mėgstamas devizas "ne mano daržas, ne mano pupos". Nuo mažens įpratę klausyti mokytojo, viršinininko, prezidento, policininko ir bet kurio kito, kurį laiko už save stipresniu. Nes taip tiesiog racionaliau. Jų svajonių šalis Š. Korėja . Nes ten nereikia mąstyti, reikia klausyti. Jei dar maisto būtų kaip JAV, tai rojus žemėje.
Panašu, kad jie net nesupranta, kokios pilietinės akcijos vyksta, kam jų reikia ir apie kokius sąjūdžius spauda rašo. Svarbu, kad turi darbą, uždirbi tiek, kad po darbo galėtum užsukti į Ikea ar Akropolį, kokį savaitgalį nulėkti prie jūros, ko daugiau reikia, kam sukti dėl kažko galvą? Kažką nušovė, apiplėšė, sumušė? Koks skirtumas, ne mane juk, tam yra policija, kuri ir "išsiaiškins":
http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=62156861Paskutinis taisė senasnamas; 2013.08.26, 19:18.
Comment
-
Sumažėjo 2,5 karto dėl emigracijos? Tu savam prote?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAš savam prote. Bet jei nesugebat suvokti elementaraus dalyko, kad emigruoja daugiausia tie, kurie nieko nemoka, baigę keturias klases ir neturi iš ko kitaip pragyvent, tai čia ne mano o tamstos problema. Normalūs dirbantys žmonės emigruoja retai.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąTai tu pats čia pasimovei. Kas Lietuvoje išvis drįstų seksualiai išnaudoti teisėjos dukterėčią? Ir dar Kaune.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąArba idiotas arba pakankamai turintis didelių ryšių.
Comment
-
O kam kitiems galvoti ? Tai tebuvo tik mėsa.
Dar vienas superinis VSD "darbelis" prasuktas per Lrytą -
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/...-pagalbos.htm#
Ž.r. pašto čekį - teigiama, kad laišką išsiuntė Žygaičių bendruomenė. Tačiau:
1. Čekyje nėra jokių užrašų, kad tai siuntė Žygaičių bendruomenė.
2. Laiškas išsiųstas iš Klaipėdos - na blyn iš Žygaičių važiuoti į Klaipėdą 100 km, iki Tauragės - 20 km. Jei tai man reikėjo daryti saugiau - tada kokio velnio man siųsti iš Klaipėdos, tada jau geriau kirsti sieną ir išsiųsti iš Kaliningrado srities? Ir greičiau ir patikimiau ir niekas nesužinos?
3. Kas tą čekį nufotografavo - pašto darbuotoja ar tas kas siuntė, kam reikėjo čekį išsiųsti į Lryto redakciją? Bet kokiu atveju - šis čekis yra siuntėjo čekis.
4. Čekis ispauzdintas 2013 08 26 d 13:20 minučių - po 30 minučių jau pasirodo pirmas straipsnis apie šį laišką, o vakare - pasipila krūva laidų apie tai. Stebuklai ne kitaip...
Comment
-
Tikslas - sukompromituoti bet kokius žmones besipriešinančius "naudingai" idėjai.
Dar vienas pavyzdys - atsimeni Seiomo langų daužymus? Galėjo būti du scenarijai
a) daužė iš tiesų idiotai. Tada tikslas koks?
b) daužymas išprovokuotas VSD darbuotojų. Tikslas - sukompromituoti profsąjungas , kad Vyriausybė galėtų pasakyti - mes nesiderame su nusikaltėliais, o profsąjungos, "sukelusios" riaušes pries seimo ir yra nusikaltėliai.
Comment
Comment