Parašė laimutis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąTuo tarpu Lietuvoje mažėja gyventojų...
* Landsbergis
* Kubilius
* gėjai
Jė-ėėėėėėėėė, ačiū Dievuli, kad sukūrei tokį paprasta pasaulįblaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTai reiškia, kad Tau Tavo vertybės yra aukščiau už kitų susikurtas vertybes? Taip neturėtų būti. Socialiniu požiūriu, jei vienos visuomenės grupės vertybės kertasi su kitos grupės vertybėmis, turi būti ieškomas abipusis kompromisas.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa ką aš galiu padaryt kad aš jau toks esu? O kompromisas pagal mane yra toks, kad jie neorganizuoja tokių eitynių (nebent kur nuošaliau) ir aš nebūsiu prieš juos.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąir dėl to, žinoma, kalti ... [įrašyti opciją]
* Landsbergis
* Kubilius
* gėjai
Jė-ėėėėėėėėė, ačiū Dievuli, kad sukūrei tokį paprasta pasaulį
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKalti pasileidę galimi tėvai, kuriems vaikai būtų vargas. Homoseksualai nekalti – jie pasileidimo aukos. Neseniai pažįstama autistų lopšelio auklėtoja papasakojo, kad viename psichiatriniame vadovėlyje skaitė, jog homoseksualiais gimstama neretai dėl motinos vartoto alkoholio/tabako/kitų narkotikų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąBūčiau linkęs su tuo sutikti: jei visuomenė būtų pakantesnė, o homoseksualai eitynes organizuotų nuošaliau. Tai būtų gražus abipusis kompromisas.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąDaugelis žmonių visai ne priešiškai eiliniams homoseksualams. Nemėgstami esti homoseksualistai, kurie šokinėja į akis su tokiomis eitynėmis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNa, tai jau hipotezės ir neįrodytos teorijos. O paryškintas sakinys labai jau drąsiai pateiktas - ar ne per daug drąsiai teigi?
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKonservatyvioje, dorovingoje, santūrioje visuomenėje (be pasileidimo), kur jie tiesiog yra homoseksualai ir nelenda kitiems į akis, toks dalykas, kaip lytinė orientacija net nėra svarbus. Sureikšmina jį smunkančios moralės aukos.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąNelikus normalios orientacijos gyventojų - gėjų visuomenė būtų pasmerkta greitam išnykimui, to tradicinės šeimos atstovams dar negresia. Suprantama turi vertę tiems kurie labai nori turėti vaikų bet negali, manau supranti apie ką šneku.
Labai pralinksmino
Visuomenė niekada nebuvo ir nebus homogeniška. Homoseksualai visada egzistavo greta heteroseksualų, ir nė viena visuomenė dėl to neišnyko.
Pasakykite man nors vieną pavyzdį homogeniškos visuomenės, kurios visi nariai priklausytų tik vienai lyčiai, vienai socialinei grupei, vienai partijai, turėtų vienodą skonį ir t.t.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąHomoseksualai ir homoseksualistai yra vienas ir tas pats. Nežinau, kuriai sąvokai esi priskyręs kokią papildomą reikšmę. Eitynės yra Konstitucinė teisė, nepriklausomai nuo orientacijos.
Teisė konstitucinė (mažąja raide), tačiau ja taip perdėtai naudotis yra mažų mažiausiai trumparegiška. Nors suinteresuotiems, tokiems kaip Simonko, tai naudinga. Palaikau čia Žilinsko nuomonę.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTiesiog norisi pasakyti, kad homoseksualai yra smunkančios moralės aukos, nevertos lygiavertės heteroseksualams pagarbos?
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąBūčiau linkęs su tuo sutikti: jei visuomenė būtų pakantesnė, o homoseksualai eitynes organizuotų nuošaliau. Tai būtų gražus abipusis kompromisas.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąHomoseksualai yra homoseksualios orientacijos žmonės. Homoseksualistai nebūtinai yra homoseksualai, tačiau jie propaguoja homoseksualumą.
Teisė konstitucinė (mažąja raide), tačiau ja taip perdėtai naudotis yra mažų mažiausiai trumparegiška. Nors suinteresuotiems, tokiems kaip Simonko, tai naudinga. Palaikau čia Žilinsko nuomonę.
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNe, tiesiog reikia neleisti moralei kristi. O aukas reikia gerbti. Bei sąžiningai, nepašaipiai užjausti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąDaugelis žmonių visai ne priešiškai eiliniams homoseksualams. Nemėgstami esti homoseksualistai, kurie šokinėja į akis su tokiomis eitynėmis.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNeapsiverčia liežuvis vartoti kažkokį anglišką „gay“, kuris reiškia „linksmas“.
Jei tas „gėjus“ taip vartojamas, tai aš nepiktas irgi esu gėjus?blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąįdomu, o šitų priesagų reikšmę Jums irgi darželio auklytė išaiškino?
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąJūs dar už anglus "įsižeiskite" jog niekinama šventa anglų kalba. Juk mums taip paprasta "įsižeisti".
Comment
Comment