Parašė Ametistas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąPirmyn. Būtų labai labai gražu
Avansu pažadu už kitus - gėjai nuo šaligatvių nespjaudys, špygų nerodys, naminių gyvūnų Lukiškėse neganys
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet mane sis renginys labai izeide...tai pries mano vertybes.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąO ką jie atėję pasakytų, jie gi negali vaikų net pasigimdyti, iškart aiškus jų fiasko, tik slėptis po lapais išeitųwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTėvai mane išauklėjo kaip tradicinės šeimos žmogų. Męs galim ilgai diskutuot kas ką įžeidė ir kas kaip turi atsakyt. Vėlgi pasikartosiu, kad mane įžeidė tos eitynės ir Simonko pasisakymai. Kadangi Simonko ir eitynės yra vieši, tai aš tai galėčiau traktuot kaip viešą manęs (ir ne tik) įžeidimą. Kokiu straipsniu man reikėtų remtis jei sugalvosiu eit į teismą?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąVėlgi pasikartosiu, kad mane įžeidė tos eitynės ir Simonko pasisakymai. Kadangi Simonko ir eitynės yra vieši, tai aš tai galėčiau traktuot kaip viešą manęs (ir ne tik) įžeidimą. Kokiu straipsniu man reikėtų remtis jei sugalvosiu eit į teismą?
"įžeisti galima tik tą, kas nori įsižeisti"
niekas čia jūsų niekaip neįžeidė, ir nustokime iš abiejų pusių taip mąstyti. Kas pirmas nustos (gėjai, ar negėjai) - tas protingesnis (kaip sakydavo vaikų darželyje).blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąSimonko pasisakymas yra eilinis politikavimas. Kas antras politikas viešai tyčiojasi iš visuomenės, nepažeidžiant įstatymų. Ar dėl to reikia įsižeidinėti?
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTeks su tuo susitaikyti. Mane irgi dažnai žeidžia heteroseksualų klausinėjimas ar turi merginą, kaip sekasi su mergina ar pan. Siūlau prisitaikyti prie visuomenės ir suvokti, kad ji keičiasi. Homoseksualams irgi tenka susitaikyti su mintimi, kad dalis heteroseksualų dar nėra tokie nuovokūs, kaip norėtųsi ir jiems tenka nemažai ką aiškinti dėl nesuvokimo.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąGalėjimas ar negalėjimas pasigimdyti vaikų jau savaime kuria ar mažina asmens vertę visuomenėje?
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąReikėtų surengti eitynes Tradicinė šeima-jėga! Tai būtų pati didžiausia šventė vilniečiams ir visai Lietuvai.
O Šeima – jėga! būtų gera eisena. Reikėtų tiktai ją organizuoti kartu su nacionalistų eisenom, gal žurnalistai ir šiaip suklaidinti nebeklykautų apie „vienus nacius“ ar „intelekto nesužalotus veidus*“.
* Kuriozas: vienas mano žinomas žmogus, mokslo olimpiadų laureatas kiekvienais metais eina Vasario šešioliktąją. Nuotraukose su juo kontingentas buvo pavadintas „intelekto nesužalotais.“
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPolitikavimas politikavimui nelygu. Ypač jei kalba eina ne apie finansinius-piniginius dalykus, o apie moralinius dalykus ir šeimos vertybes.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPerskaitavęs vis daugiau tokio stiliaus komentaru, vis labiau būsiu prieš visus gėjus ir viską kas su jais susiję. Tokio naglo akiplėšiškumo tiesiog negalima pakęst. Jokios tolerancijos nebus. Tokių naglų šizofrenikų aš tikrai netoleruosiu.Parašė laimutis Rodyti pranešimąNelikus normalios orientacijos gyventojų - gėjų visuomenė būtų pasmerkta greitam išnykimui, to tradicinės šeimos atstovams dar negresia. Suprantama turi vertę tiems kurie labai nori turėti vaikų bet negali, manau supranti apie ką šneku.Paskutinis taisė Ametistas; 2013.07.28, 21:51.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąNelikus normalios orientacijos gyventojų - gėjų visuomenė būtų pasmerkta greitam išnykimui, to tradicinės šeimos atstovams dar negresia. Suprantama turi vertę tiems kurie labai nori turėti vaikų bet negali, manau supranti apie ką šneku.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąŠaunu. Auklėjimas nėra susijęs su seksualiniu potraukiu. Dabar belieka suvokti, kad pasaulyje ne visi tokie patys kaip tu ir išmokti gyventi šioje margoje visuomenėje.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNeišaukštinkime šeimos vertybių aukščiau kitų. Heteroseksualams ir homoseksualams vertybės gali būti skirtingos, o ką jau kalbėti apie tai, kad vyrams ir moterims, skirtingo amžiaus grupėms vertybės irgi skiriasi, tautoms skiriasi... Nėra vienodo vertybių suvokimo, todėl apeliuoti į vertybes yra beprasmiška, nes vienai grupei tas pats dalykas atrodys kaip vertybe, o kitai - ne. Moraliniai aspektai: man asmeniškai moralė yra glaudžiai sietina su pagarba kitam žmogui, ko dažnai pasigendu iš priešiškai homoseksualų atžvilgiu susijusių heteroseksualų.O tu gydytojas, kad man jau nustatinėji diagnozę? Kodėl nepriimi mano nuomonės, o ją sukritikavęs neišsakai savosios?
Dar jis pasirodo nejaukiai jaučiasi kai jo paklausia apie merginą... "vargšelis" atsirado. Net sunku nesikeikt.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąHomoseksualai vaikų negimdo. Tačiau senatvėje jais bus rūpinamasi už heteroseksualų palikuonių lėšas.Parašė spirit Rodyti pranešimąAš nesu prieš gėjus - tegul jie būna. Bet mano tolerancija turi ribas, o ta riba yra viešas orientacijos demonstravimas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo atveju jokios kalbos, nuomonės ir diskusijos jau nepadės. Tokiems kaip tu belieka tik: iškvietimas iš Žiegždžrių, tramdomieji marškiniai ir tiesiai į psichūškę.
Dar jis pasirodo nejaukiai jaučiasi kai jo paklausia apie merginą... "vargšelis" atsirado. Net sunku nesikeikt.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė ratMan tai įdomu kiek kainavo žandarmerijos darbas ir ypač sraigztagsparnio pasiskraidymas. Bent turit apie ką padiskutuot dabar iki kokių nors rinkimų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNeišaukštinkime šeimos vertybių aukščiau kitų.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMan šeimos vertybės yra aukščiau visko.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNeišaukštinkime šeimos vertybių aukščiau kitų.
Ne, nesuprantu. Reprodukcijos tema pasaulyje šiuo metu nėra aktuali.
Šiuolaikinis pasaulis sukasi ties žmogaus gyvenimo kokybės klausimo ir turimų resursų efektyvaus išnaudojimo ašimis.
Comment
Comment