gavo Gražulis ko nusipelnęs
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė haveimooed Rodyti pranešimągavo Gražulis ko nusipelnęsNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąŽmogau aišku iš kokios lygos esi.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąIf you are lesbian,so shut f..k up :p*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNorėtum. Ir apskritai kas tu toks, kad kitiems kažką aiškintum?Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai ko komentuoji čia tada? Jei nepatinka normalūs,o patinka pederastija,tai ko čia sėdi? Nesuvokiu tada. Nori,kad tavo vaikas būtų pederastas? Ar kaip? Čia aišku mano nuomonė tik jei ka. Gražulis yra mldc vyras,už normalią šeimą,o kas kritikuoja jį,tai automatiškai vadinas pederastu. Ar panašiai. Na iš tikrūjų diskutuot butų galima belenkiek
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKą Gražulis tiek metų sėdėdamas Seime padarė, kad normaliai šeimai Lietuvoje būtų geriau?Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąKą padarė? Pederastu netapo !
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNormalioms šeimoms nuo to nei kiek negeriau.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai ko komentuoji čia tada? Jei nepatinka normalūs,o patinka pederastija,tai ko čia sėdi? Nesuvokiu tada. Nori,kad tavo vaikas būtų pederastas? Ar kaip? Čia aišku mano nuomonė tik jei ka. Gražulis yra mldc vyras,už normalią šeimą,o kas kritikuoja jį,tai automatiškai vadinas pederastu. Ar panašiai. Na iš tikrūjų diskutuot butų galima belenkiek
Tarkim man patinka pederastija, ar sado-mazo, gal dar kažkas, kas tau nėra priimtina.. tai kas man uždraus sedėti čia? Tu, Mantuk? O kodėl tu mantukas? Kažkokie nepilnavertiškumo kompleksai? Tai ko sėdi čia?
Ryškiai tau pačiam kažkas ne taip, jei savo nuomonę taip agresyviai reiški*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąManau, tau reikia duoti Nobelio premiją už sugebėjimus visą tai įžvelgti viename žodelyje.
Tarkim man patinka pederastija, ar sado-mazo, gal dar kažkas, kas tau nėra priimtina.. tai kas man uždraus sedėti čia? Tu, Mantuk? O kodėl tu mantukas? Kažkokie nepilnavertiškumo kompleksai? Tai ko sėdi čia?
Ryškiai tau pačiam kažkas ne taip, jei savo nuomonę taip agresyviai reiškiNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąJei tu dėl mano niko ižvelgi nepilvertiškumą,ar kažką kaip teigi,tai aš tau jug nedrausiu,būk,jūg esam žmonės,tik kažką matai...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąmmm..prieš mantukus aš irgi nieko prieš netruriu.. Atvaizdas
Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąBet ne sado mazo virtual ok Irma netrugdau tau kiekvienas savo mintį turim
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa ka , faktai yra tokie, kad tolerancijos paradas baigesi visisku netolerancijos triumfu. Dabar galime drasiai sakyt,kad "ono" persekioja kitaip manancius.
Sakyk, sakyk...
Tik sakyk savo vardu arba grupės, kuriai atstovauji, nes dabar atrodo, kad kalbi už visus:Dabar galime drąsiai sakyt
Comment
-
Gražulis nevykusią kovos taktiką pasirinkęs, užtai klouno etiketė prie jo ir limpa. Policija, matyt, buvo gavusi komandą jį "išjungti", kol neįsisiautėjo. Neturėdami palaiminimo iš aukščiau Seimo nario ant žemės neguldytų. Pvz., praeitose eitynės policija nelabai žinojo kaip su juo elgtis: lyg ir pažeidėjas, lyg ir Seimo narys. Šiemet jau turėjo konkrečias instrukcijas.
Policijos valdžia nesako, kiek kainavo renginio apsauga ir kiek pareigūnų reikėjo. Kai užsimanys padejuoti, kad jiems trūksta benzino ar uniformų, tegu kreipiasi į Simonko arba Povilionienę.
Štai kaip atrodo "modernios europinės vertybės". Kiek supratau, čia buvo eitynių "apšildymas".
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=61950759Paskutinis taisė senasnamas; 2013.07.28, 10:00.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąGražulis nevykusią kovos taktiką pasirinkęs, užtai klouno etiketė prie jo ir limpa. Policija, matyt, buvo gavusi komandą jį "išjungti", kol neįsisiautėjo. Neturėdami palaiminimo iš aukščiau Seimo nario ant žemės neguldytų. Pvz., praeitose eitynės policija nelabai žinojo kaip su juo elgtis: lyg ir pažeidėjas, lyg ir Seimo narys. Šiemet jau turėjo konkrečias instrukcijas.
Policijos valdžia nesako, kiek kainavo renginio apsauga ir kiek pareigūnų reikėjo. Kai užsimanys padejuoti, kad jiems trūksta benzino ar uniformų, tegu kreipiasi į Simonko arba Povilionienę.
Štai kaip atrodo "modernios europinės vertybės". Kiek supratau, čia buvo eitynių "apšildymas".
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=61950759
Nebūtų susirinkę buduliai-marozai-otmorozai, bailūs skinai/nacionalistai su pankom priešakyje (ketvirtadieni prieš Poznanės Lech ultras hoolsus lindės krūmuose ar po mamos sijonu, tad jų ala "this is Lietuva" išgaruos greitai ir virs savopaties karikatūra), nebūtų atėję nupezę seniai, kuriems seniai reikia anūkus prižiūrėti ar miegoti popiečio miegą vietoje senų laikų (kompjaunuoliškų ar sąjūdietiškų) prisiminimų, nebūtų atėję kokie tai katalikai-ortodoksai-davatkėlės-klebonėliai, TAI nebūtų reikėję visos tos apsaugos.
Policija greit nuramino "drąsuolius".
O Gražulio sulaikymas ir jo tempimas buvo vienas juokingiausių mano matytų vaizdų. galima siųsti į juokingiausių amerikos vaizdelių dešimtuką.
Comment
Comment